- 26 Aralık 2010
- 1.290
- 648
- 323
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #10.541
Semihciler olay çıkarmış diyorlar .Birinci belli oldu 3 saniyede bitti en azından yarım saat daha devam etseydi
Yuh one ya 20 bin mi değermiSemihciler olay çıkarmış diyorlar .
Tanıdığım Tuncay a 20 küsür bin SMS atmıştı. Boşa gitmedi ona da sevindim :))
Aşırı seviyordu :) fanatik gibi. Daha fazla alım yapanlar var ya. Tek seferde 30 binler vs havada uçuşuyoYuh one ya 20 bin mi değermi
Iki sms attım hâlâ kendimi sorguluyorum o kadar atsam -ki zaten muhtemelen paranin battığı hayatın anlamını kaybetmiş bi tipmisimdir o kadar parayi buraya yatiriyorsam-- kesin intihar ederdim:)Aşırı seviyordu :) fanatik gibi. Daha fazla alım yapanlar var ya. Tek seferde 30 binler vs havada uçuşuyo
Millette para var cnm :))
Off off gene fakirliğim bir tokat gibi yüzüme çarpıldıAşırı seviyordu :) fanatik gibi. Daha fazla alım yapanlar var ya. Tek seferde 30 binler vs havada uçuşuyo
Millette para var cnm :))
20 bin mi ahh anam nasıl bi fan sevgisi buuuSemihciler olay çıkarmış diyorlar .
Tanıdığım Tuncay a 20 küsür bin SMS atmıştı. Boşa gitmedi ona da sevindim :))
Ben kocam girse yarışmaya belki 2 oy atarım valla :)20 bin mi ahh anam nasıl bi fan sevgisi buuu
Iki sms attım hâlâ kendimi sorguluyorum o kadar atsam -ki zaten muhtemelen paranin battığı hayatın anlamını kaybetmiş bi tipmisimdir o kadar parayi buraya yatiriyorsam-- kesin intihar ederdim:)
Parayı yoldan topluyor olsam bile atmam ben :) bana ne ben mi alacağım ödülü :))Off off gene fakirliğim bir tokat gibi yüzüme çarpıldıhoş zengin olsamda okadar msj atmaya üşenirim zaten
anaaaa tuncik kazanmış çok sevindim :) iyi olan taraf hak eden kişi kazandı :)
semihin surat ifadesine bakın
orada da kafa kesen herkese höt höt turabi kazanmıştı kediciğim hatırlamak bile istemiyorum
tam merve kazanacak derken
Aynen ya yarışmada bile yuhaladilar...biri sampiyon olcak yani hakeden kazandi. .şimdi tv 8 de tuncay. ..parayi asla çarçur etmicekmis ev alacakmis annesine tuncikimSemihçiler ana avrat kufur ediyordu ne çirkef fanları varmış...
Bende öyle ya hiç oy atmadim ama sonuç beni aşırı mutlu etti...semih kazansa çok çok uzulurdumŞahsen o kdr program izledim 1 kere oy atmadim. Ben beleş fanım anca izlerim
İsterse tuvalet kağıdı yapar kime ne kiAynen ya yarışmada bile yuhaladilar...biri sampiyon olcak yani hakeden kazandi. .şimdi tv 8 de tuncay. ..parayi asla çarçur etmicekmis ev alacakmis annesine tuncikim
link veririmisin ya merak ettimYoutube'da çıkan olayların videosunu izledim küfürler havada uçuşuyor
Nasıl ızledin cnm ne yazdın. .ay ne cahil bir halkımız var ya ...biri birinci olacak yani niye kabullenemiyor larYoutube'da çıkan olayların videosunu izledim küfürler havada uçuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?