Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Aşırı seviyordu :) fanatik gibi. Daha fazla alım yapanlar var ya. Tek seferde 30 binler vs havada uçuşuyo
Millette para var cnm :))
Iki sms attım hâlâ kendimi sorguluyorum o kadar atsam -ki zaten muhtemelen paranin battığı hayatın anlamını kaybetmiş bi tipmisimdir o kadar parayi buraya yatiriyorsam-- kesin intihar ederdim:)

20 bin mi ahh anam nasıl bi fan sevgisi buuu
Ben kocam girse yarışmaya belki 2 oy atarım valla :)

Iki sms attım hâlâ kendimi sorguluyorum o kadar atsam -ki zaten muhtemelen paranin battığı hayatın anlamını kaybetmiş bi tipmisimdir o kadar parayi buraya yatiriyorsam-- kesin intihar ederdim:)

Off off gene fakirliğim bir tokat gibi yüzüme çarpıldı hoş zengin olsamda okadar msj atmaya üşenirim zaten
Parayı yoldan topluyor olsam bile atmam ben :) bana ne ben mi alacağım ödülü :))

Türkiye de fanatizm çok ya.. İşte bunlar hep .. :)

semıhın sureklı
tuncayı sona bırakıcaz fınale az kala elencek veya bırıncı olamıcak ona en buyuk ceza bu dedii dediiiii
kendısının 1. olamaması cok komıkdı
semıhın yuz ıfadesıne cook guldum dun
bıde su malum inek konusu
tuncaya ınekle helallescekmısın sızın yuzunuzden satıldı dedı
tuncayda ben satılırsa gruplasma olur dedım sen hemen satalım ahırı dısko yapalım dedın dedı
semıh guya sıkıstırım derken kendını bıtırdı....
demekkı soyledıgın yalanları algıları unutmamak gerekıyormus semıh efendı

Zarfta SEMİH ÖZTÜRKun adi yaziyor olmasına karşı bazı sahisların müdahalesiyle tuncay kazandırilmıştır.sunucu zarfi bile göstermemiştir.bu şaibeli sonuçtan dolayı rtüke 90bin civari şikayet olmuştur. Ütopya yeni dönemde bu yüzden yayinlanmayacakmış.aybuke zarfi ve oranlari görmek istediğinde sunucu tarafından engellenmiştir.ayrıca semihin o birkaç gun konuşmadigi dönemde tuncay tarafından saldırıya uğradıği (potada oy atarken ,ekran canli yayina kapaliyken) diskalifiye olmasi gerekirken,Serkan Semihi yenemeyeceği için olayin örtbas edildiği bunu da icerdeki herkesin bildiği bütün sosyal medyada ve gazetelerde yazmaktadır.daha birçok olaydan ötürü ki bunlar da yeter bence semihin hakki yenmistir.dürüst bir mücadele olmadığı için tebriği de hak etmemektedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…