- 12 Şubat 2010
- 882
- 205
- 333
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #10.601
tüh ılk ben gördüm sandımNee kagitta cikan isim Semih mis te sunucu Tuncay mi demisAnasinifi mi burasi da cocuk mu kandiriyolar..Hic gulecegim yoktu :)))
Tv 8 e cikti simdi Semih
kuzum merhabaaa geçmişi okuyordum daanladım cnm bende işte tuncayı semihe oranla tutuyorum..yoksa ikisininde hataları var tabi..ama ütopya yarışmasına göre tuncay daha çok emek verdi...tuncay semihe göre hakketmeli ama bahadır noyan falan olsa belki fikrim değişirdi
Yok yine tuncay ağır basardi tabikide ama karşı tarafta Bahadır ya da Noyan olsa yine koyu sekilde tuncayci olmazdım. .semih e karşı tuncayi asiri desteklerim ...kuzum merhabaaa geçmişi okuyordum da
bahadır ya da Noyan tuncay a karşı finalde olsa o zaman tuncay ı desteklemeyebilirdim mi demek istedin acep
tuncay aramızda kalmasına çıkmışYok yine tuncay ağır basardi tabikide ama karşı tarafta Bahadır ya da Noyan olsa yine koyu sekilde tuncayci olmazdım. .semih e karşı tuncayi asiri desteklerim ...
hande yener semih e oy istememişte halk mı hande yener den semih e oy istemiş anlamadmnerelerı var bır bılsen. demet afedersın s.çın dese yapan var
hande yener oy ıstıyor dedı bıır. baktım sayfasına
millet semıh ıcın handeye yalvarıyor oy için
yuh dedım yaa. hemen altına halka not yazdım
ne iş yapıyor bu tanıdığınSemihciler olay çıkarmış diyorlar .
Tanıdığım Tuncay a 20 küsür bin SMS atmıştı. Boşa gitmedi ona da sevindim :))
Ay evet izledim ya...inş hayrlisiiyla harcar parasini..tuncay aramızda kalmasına çıkmış
okul yaptıracakmış bir de annesine ev alacakmış
semih alsa okul yaptırmazdı. zaten parasızım deyip duruyordu. kurre nin bankada 130 bini var deyip duruyorlardı.
Evet fanlarının isteği üzerine oy istedihande yener semih e oy istememişte halk mı hande yener den semih e oy istemiş anlamadm
Aaa nerden öğrendiniz bu bilgiyi?
- Yayının kapalı olmasının nedeni olayların çıkmasıymış ve sakinleşmiyormuş
O an içeride olan biri twitter'da paylaştıAaa nerden öğrendiniz bu bilgiyi?
Final sonrası kavga çıkan videoyu izledim. Ne biçim insanlar bunlar. Onları izledikten sonra" ohh iyiki de Tuncay kazanmış "dedim bir kez daha.
Terbiyesizler!
Bu insanlar oy yollamış bi de Semih e ,parasını istiyorlar Semih kazanamayınca
Bence de son üçte tuncay serkan bahadır olmalıydı,yalnız su da bir gerçek ki semih yetenekleri arasında konuşmak olduğunu en başta belirtmiş başka bişey söylememiş ve buna rağmen yarışmaya kabul edilmiş,yani en başta secilmemeliydi reyting sağlayacağını bildiklerinden seçmişler belli ki. Biraz gerçek ütopyalılar biraz da reyting amaçlı insanlar eklenmiş. Millet de kanmaya hazır güçlü gibi görünenin yanında olmaya hazır,kime haksızlık yapılmış kim ne kadar çalışmış diyen yok,konuşuyor diye destekliyorlar.Arkadaşlar Semih'e haksızlık ediliyor demişsiniz ama o yirmi yarışmacının oy kullanması bence hiç de haksızlık değil. Adam o yirmi kişiyi "postaladım postaladım, gömdüm, paketledim" bilmem ne... Neler söyledi. Hepsine orayı cehennem etti. O insanların çoğunun ÜTOPYADA SEMİH'TEN DAHA ÇOK EMEĞİ VAR. Ha belki şimdi şöyle diyenler olur, Semih orada kaç kişiyi eledi hiç potaya çıkmadan son ikiye kaldı. Ama şunu bilin ki ütopya survivor gibi insanları eleme yarışması değildir. Orada asıl amaç kendi kafandaki ütopyayı, sana yarar sağlayacak insanların fikirleri ve emekleriyle birleştirerek gerçekleştirmektir. Amaca uygun olarak şimdi bana elinizi vicdanınıza koyarak söyleyin, Semih'in ütopyası neydi? İnsanları elemek mi? Strateji yapmak mı ütopya? Semih'in ütopyasını ben size söyleyeyim, para ve şöhretti. Tuncay'ın ütopyası neydi biliyor musunuz? Çocuklardı, heykellerdi, resimlerdi, müzikti, en önemlisi kendini tanımaktı.Bunların büyük bölümünü gerçekleştirdiğini düşünüyorum. Eğer aksini iddia ediyorsanız, final bölümünde Tuncay ve Semih için hazırlanmış tanıtımları izleyin. Tuncay'ın yeteneklerine bakın. Dağcılık, resim, heykel, müzik, ateş dansı, marangozluk... Bir de Semih'e bakın, konuşmak, inatçı olmak. Kendisi de söylüyor "En görünür yeteneğim inatçı olmam" desteklediğiniz adam bu. Bu adam,Pınar için ne demisti biliyor musunuz? "Sen Amerikan kültüründe yetişmişsin bu kültürde yetişenler çıkarları için herşeyi yaparlar." Böylesine boş konuşan bir adam görmedim. Tüm amerikanlara çıkarcı diyor yani. Aklınca genellemeler yapıp saçma sapan teoriler ortaya atıyor, insanları boş boş şeylerden vurmaya çalışıyor. Anlamıyorum insanlar hangi akla hizmet bu adamı destekliyor? Milletimiz, bizim milletimiz ne ara bu noktaya geldi? Ne zaman sabahtan akşama kadar yatıp insanlara yapmadığı şeyleri yapmış gibi göstererek algı yaratan, dedikodu yapan, insanların ağlamalarıyla dalga geçen adamları destekler oldu Türk milleti? Semih zeki değil, Semih kurnaz. Algı yönetimi yapmayı genç yaşında öğrenmiş biri. Bunu kullanarak son ikiye kadar geldi. Evet arkadaşlar Semih son ikide kaybetmeyi hak etmedi. SEMİH İLK HAFTA ELENMEYİ HAK ETTİ.
Babasının yanında Çalışıyor gibi yapıyo :))ne iş yapıyor bu tanıdığın
Katılıyorum. Şaibe Yazmış arkadaş :) noter getirdi o ismi. Noter kendini bi yarışma için yakar mı? Ayrıca aybükenin ağzından duydum, kağıtta oranlar yazmıyormuş sadece Tuncay ismi varmış .Yav he he daha bakalım neler cikacaraklar. .tuncayin da kitlesi var ve cok kişi oy kullandi niye kabullenemiyor lar. .semih ilk başta diskalifiye olmalıydı. ..tuncay kazandi tuncay kazandi tuncay kazandi. ..Sonuç mükemmel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?