- 19 Aralık 2010
- 3.984
- 3.054
- 398
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #10.561
Yav he he daha bakalım neler cikacaraklar. .tuncayin da kitlesi var ve cok kişi oy kullandi niye kabullenemiyor lar. .semih ilk başta diskalifiye olmalıydı. ..tuncay kazandi tuncay kazandi tuncay kazandi. ..Sonuç mükemmelZarfta SEMİH ÖZTÜRKun adi yaziyor olmasına karşı bazı sahisların müdahalesiyle tuncay kazandırilmıştır.sunucu zarfi bile göstermemiştir.bu şaibeli sonuçtan dolayı rtüke 90bin civari şikayet olmuştur. Ütopya yeni dönemde bu yüzden yayinlanmayacakmış.aybuke zarfi ve oranlari görmek istediğinde sunucu tarafından engellenmiştir.ayrıca semihin o birkaç gun konuşmadigi dönemde tuncay tarafından saldırıya uğradıği (potada oy atarken ,ekran canli yayina kapaliyken) diskalifiye olmasi gerekirken,Serkan Semihi yenemeyeceği için olayin örtbas edildiği bunu da icerdeki herkesin bildiği bütün sosyal medyada ve gazetelerde yazmaktadır.daha birçok olaydan ötürü ki bunlar da yeter bence semihin hakki yenmistir.dürüst bir mücadele olmadığı için tebriği de hak etmemektedir.
Yukarda da yazdığım gibi dürüst bir sonuç oylama olmadı.olsaydı bunu herkes kabul ederdi ve tebrik ederdi.bunu neden kimse anlamak istemiyor? Biz hak etmediğimiz bir şey istemedik.ayrıca şunu da eklemeliyim .benim ütopyada tek sevmediğim kişi bahadırdır.tuncayı sempatik buluyorum. Normalde hiç umrumda olmaz.ama çok büyuk bir haksızlık var Semihe.insanlar hep işine geldiği gibi yorumluyor.tabiki tuncayın da kitlesi var.ama ortada başka işler dönüyor,haberiniz yok.Yav he he daha bakalım neler cikacaraklar. .tuncayin da kitlesi var ve cok kişi oy kullandi niye kabullenemiyor lar. .semih ilk başta diskalifiye olmalıydı. ..tuncay kazandi tuncay kazandi tuncay kazandi. ..Sonuç mükemmel
Kendi cümlelerini mi kuruyorsun bir yerden alıntı mı yapıyorsun..aslı astarı varsa link ver ortada yayın bile yoktuZarfta SEMİH ÖZTÜRKun adi yaziyor olmasına karşı bazı sahisların müdahalesiyle tuncay kazandırilmıştır.sunucu zarfi bile göstermemiştir.bu şaibeli sonuçtan dolayı rtüke 90bin civari şikayet olmuştur. Ütopya yeni dönemde bu yüzden yayinlanmayacakmış.aybuke zarfi ve oranlari görmek istediğinde sunucu tarafından engellenmiştir.ayrıca semihin o birkaç gun konuşmadigi dönemde tuncay tarafından saldırıya uğradıği (potada oy atarken ,ekran canli yayina kapaliyken) diskalifiye olmasi gerekirken,Serkan Semihi yenemeyeceği için olayin örtbas edildiği bunu da icerdeki herkesin bildiği bütün sosyal medyada ve gazetelerde yazmaktadır.daha birçok olaydan ötürü ki bunlar da yeter bence semihin hakki yenmistir.dürüst bir mücadele olmadığı için tebriği de hak etmemektedir.
Ben intagramda twitter da okuduğumu ve gordugum gazeteleri (ordan) anlattim.bakabilirsin.tlfdan giriyorum. Link atamam.ama boyle tepki vermen cok normal. Seni anlıyorum.
Telefondan girdiğim için veremiyorum ama ütopyada kavga çıktı Semihçiler youtube yazarsanız çıkar sanırımlink veririmisin ya merak ettim
Ben intagramda twitter da okuduğumu ve gordugum gazeteleri (ordan) anlattim.bakabilirsin.tlfdan giriyorum. Link atamam.ama boyle tepki vermen cok normal. Seni anlıyorum.
Olabilir canım.Instagram ve twitter kaynak olarak pek güvenilir değil. Eline klavyeyi alan aklina geleni yazıyor. Çok da şaapmamak lazım :)
Ağlayacaksanız oynamayalım,semih neyi hakettti allah aşkına ya,semih kazansa bunları hala söyleyebilecek miydiniz acaba. Bu saçmalıklarla kendinizi avutmayınZarfta SEMİH ÖZTÜRKun adi yaziyor olmasına karşı bazı sahisların müdahalesiyle tuncay kazandırilmıştır.sunucu zarfi bile göstermemiştir.bu şaibeli sonuçtan dolayı rtüke 90bin civari şikayet olmuştur. Ütopya yeni dönemde bu yüzden yayinlanmayacakmış.aybuke zarfi ve oranlari görmek istediğinde sunucu tarafından engellenmiştir.ayrıca semihin o birkaç gun konuşmadigi dönemde tuncay tarafından saldırıya uğradıği (potada oy atarken ,ekran canli yayina kapaliyken) diskalifiye olmasi gerekirken,Serkan Semihi yenemeyeceği için olayin örtbas edildiği bunu da icerdeki herkesin bildiği bütün sosyal medyada ve gazetelerde yazmaktadır.daha birçok olaydan ötürü ki bunlar da yeter bence semihin hakki yenmistir.dürüst bir mücadele olmadığı için tebriği de hak etmemektedir.
Ay izledim çok kötü ya nasıl küfür etmişler ayip ya illa semih mi birinci olacak. ..çok kisi de var tuncayi destekleyen. .niye kabullenmiolar izlerken korktum ya ..Telefondan girdiğim için veremiyorum ama ütopyada kavga çıktı Semihçiler youtube yazarsanız çıkar sanırım
Ay izledim çok kötü ya nasıl küfür etmişler ayip ya illa semih mi birinci olacak. ..çok kisi de var tuncayi destekleyen. .niye kabullenmiolar izlerken korktum ya ..
Ama ben Turabi'yi hiç onaylamasam da kazandığında seni tebrik etmiştimİyi de canım. Sinirlendikleri nokta farklı. Resmen tuncayın birinci olması için düzenlediler o yarısmacılara oy verdirme olayını. Bariz yani. Sadece sms olsaydı da oradan tuncay 1.çıksaydı bu denli sinirlenmezdi kimse.
Siz de nasılsa tuncay birinci oldu diye haksızlığı görmezden geliyorsunuz.
Semih kazansaydı o zaman da siz böyle sakin olmazdınız lanet ederdiniz. Niye kabullenmiyorlar falan diye konusmak ne derece doğru.
Ama ben Turabi'yi hiç onaylamasam da kazandığında seni tebrik etmiştim
Kedicik ne diyorsun sen...adamlar agiza alinmayacak küfürler ediyor maymun kazandı diolar tuncay için bu normal mi..İyi de canım. Sinirlendikleri nokta farklı. Resmen tuncayın birinci olması için düzenlediler o yarısmacılara oy verdirme olayını. Bariz yani. Sadece sms olsaydı da oradan tuncay 1.çıksaydı bu denli sinirlenmezdi kimse.
Siz de nasılsa tuncay birinci oldu diye haksızlığı görmezden geliyorsunuz.
Semih kazansaydı o zaman da siz böyle sakin olmazdınız lanet ederdiniz. Niye kabullenmiyorlar falan diye konusmak ne derece doğru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?