Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Yav he he daha bakalım neler cikacaraklar. .tuncayin da kitlesi var ve cok kişi oy kullandi niye kabullenemiyor lar. .semih ilk başta diskalifiye olmalıydı. ..tuncay kazandi tuncay kazandi tuncay kazandi. ..Sonuç mükemmel

Yav he he daha bakalım neler cikacaraklar. .tuncayin da kitlesi var ve cok kişi oy kullandi niye kabullenemiyor lar. .semih ilk başta diskalifiye olmalıydı. ..tuncay kazandi tuncay kazandi tuncay kazandi. ..Sonuç mükemmel
Yukarda da yazdığım gibi dürüst bir sonuç oylama olmadı.olsaydı bunu herkes kabul ederdi ve tebrik ederdi.bunu neden kimse anlamak istemiyor? Biz hak etmediğimiz bir şey istemedik.ayrıca şunu da eklemeliyim .benim ütopyada tek sevmediğim kişi bahadırdır.tuncayı sempatik buluyorum. Normalde hiç umrumda olmaz.ama çok büyuk bir haksızlık var Semihe.insanlar hep işine geldiği gibi yorumluyor.tabiki tuncayın da kitlesi var.ama ortada başka işler dönüyor,haberiniz yok.

Kendi cümlelerini mi kuruyorsun bir yerden alıntı mı yapıyorsun..aslı astarı varsa link ver ortada yayın bile yoktu

Ben intagramda twitter da okuduğumu ve gordugum gazeteleri (ordan) anlattim.bakabilirsin.tlfdan giriyorum. Link atamam.ama boyle tepki vermen cok normal. Seni anlıyorum.

Ayrıca ben burda size cevap vererek vakit harcayamam.sosyal medya,tabiri caizse yıkılıyor. Oralardan takip edin.ben de herkes gibi yorum yapma hakkımı kullandım.saygılı olun ben nasil saygiliysam.

Ben intagramda twitter da okuduğumu ve gordugum gazeteleri (ordan) anlattim.bakabilirsin.tlfdan giriyorum. Link atamam.ama boyle tepki vermen cok normal. Seni anlıyorum.

Instagram ve twitter kaynak olarak pek güvenilir değil. Eline klavyeyi alan aklina geleni yazıyor. Çok da şaapmamak lazım :)

Ağlayacaksanız oynamayalım,semih neyi hakettti allah aşkına ya,semih kazansa bunları hala söyleyebilecek miydiniz acaba. Bu saçmalıklarla kendinizi avutmayın

Semihçiler,ağlatmaktan bahsediyordunuz ya. Ağlattık sizi dün. Zaten sizlerin genelinin nasıl insanlar olduğu, dünki yuhalamalardan, yayın sonrası çekilen küfürlü videolardan ortada. Semih kazansaydı sorun yoktu ama Tuncay kazanınca haksızlık oluyor değil mi? Gazete ve sms'in ikisini de kazanamayacağınız belliydi. Ağlayacaksanız oynamayalım. Sizin reisinizin "postaladığı" yirmi kişi onun sonu oldu gördük. Anladım sindiremeyeceksiniz, bir el öpün belki iyi gelir

bende eski bir Tuncay cıyım.
Bu yarışmanın 1. si yok benim gözümde.
ayran içelim ayran gönüllü olmayalım gerçeklerden kaçmayalıyım...
yine de tebrik ediyorum Tuncayı cafeyi ve sevenlerini...

izlemek istemediğim halde izlemeden duramadığım alışkanlık yapan gereksiz bir yarışmaydı tamamen.
yanlış ülkede yayınlandı Türkiye de olmamalıydı. çünkü yaratıcılık değil çeneler konuştu devamlı dedikodu programına döndü.
uykusuz geceler bitti çok şükür... umarım bir daha böyle bir yanlış yapmam

Ay izledim çok kötü ya nasıl küfür etmişler ayip ya illa semih mi birinci olacak. ..çok kisi de var tuncayi destekleyen. .niye kabullenmiolar izlerken korktum ya ..

İyi de canım. Sinirlendikleri nokta farklı. Resmen tuncayın birinci olması için düzenlediler o yarısmacılara oy verdirme olayını. Bariz yani. Sadece sms olsaydı da oradan tuncay 1.çıksaydı bu denli sinirlenmezdi kimse.
Siz de nasılsa tuncay birinci oldu diye haksızlığı görmezden geliyorsunuz.
Semih kazansaydı o zaman da siz böyle sakin olmazdınız lanet ederdiniz. Niye kabullenmiyorlar falan diye konusmak ne derece doğru.

Ama ben Turabi'yi hiç onaylamasam da kazandığında seni tebrik etmiştim

Kedicik ne diyorsun sen...adamlar agiza alinmayacak küfürler ediyor maymun kazandı diolar tuncay için bu normal mi..
Semih oturdu ne yaptı iyi ki kazanmadi...e gazete semih kazandi sms tuncay ..e gazete semih kazanınca Avusturya dan bile oy yagmis tuncaya ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…