- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #1.121
Burada katılıyorum Türkan da dedikodu yapıyor.Ağlamalarının çoğu numara gibi tv den takip ettiğim de ama nedir tam bilemedim şimdi farklı yorumlarda var.
evet ya.kurrenin ailesini çok farklı bekliyordum babası falan çok sakin bir adam çıktı kendi halinde biri.
bazen gerçekten ağlıyo mesela eşinin ölüm yıldönümünde filan ama bazen de numara gibi geliyo bana
günahını da almak istemem ama ben öyle algılıyorum ekranda izlerken
kameralara konuşmasa neyse dicem ama normal yürüken de konuşuyodu türkan ilk başlarda
hep kameralara anlatıyodu sinirlendiği şeyleri
bana tuhaf geliyodu yani
semihe de birşey demedi
Ben tvdende izliyorm kacrdgm yerleri ama hepsini gostermiyolar mesela gecen elemede inci kurretulayna birsuru sey demis sonra konustular boyle boyle dedi felan diye ama tvde cok kisa tuttular.sanki sadece turkana konusmus gbi.ben sadece tv de izliyorum
bende internetten okumuştum formatı ayda 1 olayı vardı aynen.ama şu inci bi gitseydinormalde her hafta yeni kişi katılacaktı...ayda bir eski üyeler arası eleme olacaktı 2 haftaya birde yeni gelen 2 kişi yani toplam kişi sayısı hiç değişmicekti toplamda hep 15 kişi devam edecekti yani ben öyle biliyorum...ssankı format dışı ilerliyor yada tam oturmadı yarışma bilemedim
ama kurre başlattı zaten sabah kahvaltıda özlem kurreye dedi ki şunun altını aç pişşin. o da kendi kendine homurdandı 2 saat ben öyle yapıyorum da bilmem ne de. akşam masa da grup açtı konuyu. bence kurre özlem olaylarında hep haksız. öğrenmiş bi bağırma ağlama başka bir şey yok. ayrıca kurre nin özlem le önceki kavgasında çayı dökmesi falan çok terbiyesizce. gözleri fırlıyo o anda. kavga anlarında inci den farkı kalmadı. tek fark inci nin sesi kaba.nerede kaldı o ilk geldiğinde ki hanımefendilik. işte buraya kadar rol yapabildi.Psikolojisi bozuk ya kesin. Bence eşinin ölümü yıkmış özlemi halen toparlanamıyor. Aşırı alınganlık, ilgi beklentisi vs. hep o yüzden. Ütopyaya da kafa dağıtmaya gelmiş sanki ama daha kötü oldu belki de.
Orada ben de çok sinir oldum ya gamzeye diyor ki "kavgayı kim başlatmış biliyor musun? Kurretülayn." Yarısında dinlemeye başladı nerden anlıyor onun başlattığını? Kendi grubuna kızı kötülüyor ki onlar da sevmesin. Özlem ablayı alalım mı dedi ben ona da şok oldum. Neler diyordu o grupta sevmediğim tek insan özlem falan...
Telden çanlı nasıl izliycem bana yardim güzel kadınnlar[/QUOTE][elUOTE="qamze, post: 38257612, member: 248805"]canlı izliyormusunuz arkadaşlar netten.ben bırakamaz oldum
evt cok hanimefendi insanlardi.. bende turkanin oglu agladi falan ya cok uzuldum
eşiyle ilgili sorun varmış. özlem e diyordu üstü kapalıda. o adam normalde konuşmuyo ki bu kadar özelini anlattı mı ya sen kendin mi izledin cnm?çok para kazanıyordum falan diyoduda. acaba evlenmeden yatığı şeyleri evlendiktn sonra eşine anlatmış olablr mi? yani eşi yokken yapmıştır belkiyok canm yapmiyo abidinden sonra aönceden yapiyodu ama emin ol adam cok uyanik oda bir oyundu.. Zaten murat gozumde ilk ozaman bitti birde esini aldattigini kadinlarla biseylerini anlatiyodu sinir oldum karisida biliyomus..dun esi geldi ne kdar tatliydi cok begendm
gezi olaylarından dolayı tutmadığını söylüyorabidin geçen sene mi ne albüm yapmış sanırım ama tutmamış.yarışmadan çıkınca tekrar piyasaya sürecekmiş o yüzden gelmiş ütopya ya öyle söylentiler var.
diyor ya bu akşam ki bölümde gözlemeyle yemekle inekle olmaz para kazanmak diye.ama abidin hazıra kondu.ilk geldiklerinde elde avuçta bir şey yoktu.o yemekler sayesinde yapıldı her şey.abidin tam bir kuru gürültüüüüüü.
kurre asla saf değil. 25 yaşında ya şu davranışlarının bi yapmacıklığına bakın çocuk gibi olmaya çalışıyor. kavgayı edip edip ben büyüklerime saygılıyım türkan abla istersen döv söv diye halkın gönlünü kazanmaya çalışıyor. yemezler. ve sürekli ilgi bekliyo. özlem bile onu kıskanıyormuş. ya 40 yaşındaki kadın onun neyini kıskansın. çok güzel ya onu kıskanıyo. özlem ondan 10 kat güzel. ha bu arada özlem in laf dedikodularını falan tasvip etmiyorum ama kurre yle olan olayında özlem hep haklıydı. mesela semh te dedi ne olmuş zeytini koyma dediyse diye. ayy çok sinirlenmişim kurre yeaynen masum ayagina yatiyo varyaa orda turkana kiziyolar oynuyo falan diye kadin okadar safki nereye cekersen oraya gidiyo.. o gruptan bir kurre kendi safligiyla... birde turkan.
ozlem,Murat,Abidin, sirf gitmemek icin oynuyolar.
ahahahhaben de anlamadım.bu arada ilk bölümler de yatak mevzusu vardı ya.semih demişti ben çöpten yatak bulup bile ikinci el diye sattım demişti.
evet orayı bende izleyemedm canlı yayında da kapatılıyor zaten onu bi öğrenmek gerek. hatta kurre söz aldı sonra vazgeçti böyle ağlamaklıydı.Ben tvdende izliyorm kacrdgm yerleri ama hepsini gostermiyolar mesela gecen elemede inci kurretulayna birsuru sey demis sonra konustular boyle boyle dedi felan diye ama tvde cok kisa tuttular.sanki sadece turkana konusmus gbi.
Ben tvdende izliyorm kacrdgm yerleri ama hepsini gostermiyolar mesela gecen elemede inci kurretulayna birsuru sey demis sonra konustular boyle boyle dedi felan diye ama tvde cok kisa tuttular.sanki sadece turkana konusmus gbi.
ahahha aynenÜtopya yı izlerken devamlı karnım acıkıyor.Yemek telaşı hiç bitmiyor ya orada.
canım önce ütopya yı indir google store ya da apple storedan sonra açılıyor zaten ücretsiz iniyor.bende internetten okumuştum formatı ayda 1 olayı vardı aynen.ama şu inci bi gitseydi
ama kurre başlattı zaten sabah kahvaltıda özlem kurreye dedi ki şunun altını aç pişşin. o da kendi kendine homurdandı 2 saat ben öyle yapıyorum da bilmem ne de. akşam masa da grup açtı konuyu. bence kurre özlem olaylarında hep haksız. öğrenmiş bi bağırma ağlama başka bir şey yok. ayrıca kurre nin özlem le önceki kavgasında çayı dökmesi falan çok terbiyesizce. gözleri fırlıyo o anda. kavga anlarında inci den farkı kalmadı. tek fark inci nin sesi kaba.nerede kaldı o ilk geldiğinde ki hanımefendilik. işte buraya kadar rol yapabildi.
Telden çanlı nasıl izliycem bana yardim güzel kadınnlar
bak özlem cafe de türkan yok ne diyo
2. ineği almayalım türkan abla nasıl bakacak almasakta olur dedi
murat alacağız dedi
sinsi iste diyorm anlamiyolar sinir ediyo beni ya inci bile yaninda ii kaldi su aralarbak özlem cafe de türkan yok ne diyo
2. ineği almayalım türkan abla nasıl bakacak almasakta olur dedi
murat alacağız dedi
ayy evet. kara adam falan diyodu. onların küçük bi erkke çocuğu vardı kardeşi mi acaba? anneside sarışın bakımlı. babasında da şive vardıtuncay babasıyla vedalasıyor ya babası diyor gir içeri sen öyle gideceğim tuncay diyor önce sen git derken derken bir türlü vedalasamadılar adam arkasından bakakaldı oğlunun.
canım kurre nin ne gibi bir özelini anlattı mesela ben kaçırmışımdır belki o yüzden soruyorum.birsuru yazmissin aklimda kalani yazicam...
kurre hakkinda soylediklerine katilmiyorum ozlem en basindan beri kurreyi cocuk gorup ozel paylastiklarini ulu orta soylemisligi var cok kiziyodu kurre ama hic bozmuyodu artik ozlem haddini asmaya basladi herseye karisiyo..
Kurre turkana neden yapmiyo cunku ozlem herseye gercekten burnunu sokuyo bide turkana diolar ama ozlem cok dik kaba emredici saygisiz konusuyo onunla..
Veee evet kurreyi kiskaniyo neden biliyomusun semih ve kurre cok on planda..Misafirler geldiginde kurre semih turkan diye cirpiniyo onlara ama ozlem bunu cekemiyo bu cok acik ortada.. para verdiler semihe kurreye jelibon al vs diye cok ilgi vardi ona oyuzden kiskaniyo
Cunku semihe dediki kurreyle davranis tarzini yanlis buldugunu soyledi.. 2 3 gundur kurreye mesafeli olan semihe aferin takdir ettim seni falan dedi..Ve herzaman semihle kurre iliskisinin arkasindan dedikodu yapti kurre ilgi bekliyo amaci o vs..
Murata gelince evet kendim izledim bizzat duydummm ne soyledigini ayrintili anlatti hatta sonrasinda cok talip oldu ama biraktik o isleri ordan ozlem sanirim yenge duyuyo gbi bisey soyledi oda hepsini biliyo dedi. yani evliyken olmus
kurreci degilim zaten ben haksiz yanlari var ama hepsinin var ozlemin daha cok var gercekten sadik degil turkan saf zaten dolduruyoda dolduruo kurre hakkinda.. yada semih hakkknda cok kurnaz uyuz oluyorum..canım kurre nin ne gibi bir özelini anlattı mesela ben kaçırmışımdır belki o yüzden soruyorum.
kurre sevgilisi onu terk ettiğinde bile karşı grubun yorumları yüzünden diyen bi karakter. semih e çizgi koymamasını özlem sürekli dile getirdi evet haklıda bir yorum kıskandığı için olablr belki bu. söylendiği gibi orda dedikodu yapmayan yok. özlem de dedikodu yaparken bunu murat a dedi. murat ta ilgi seviyo diye yorum yaptı. yani ben kısaca kurre ye sinir oluyorm çayı döküp elini masaya vurduktan sonra da demesin büyüklerime saygılıyım türkan abla beni dövsen de diye. çünkü kurre hep küçük şeyleri konu ediyor zeytindi sobaydı yemekti. ayrıca kendinin çok özel istekleri oluyo türkan da haklı bu konuda. kokulu wc kağıdı, bebekler için olan ıslak mendil tarçın vs gibi çok uzatmayım canım kısaca bu şekilde
video yüklemeye çalışıyorum ama olmuyo
acaba faceten yüklediğim için mi olmuyo[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?