Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
evet canm
hava soğuk ama evde de güzel olur mini konser gibi ama vakit çok az

gamze konuştu inci yle tezcan konusunu
ama konuyu inci açmış sanırım
sormasam ne zaman söyleyecektin dedi inci gamzeye
gamze de söylemeyecektm üzülme diye dedi
inci de çok çok mutlu olun gerçekten içten söylüyorum vs dedi
gamze halkın gözündende düşer zaten iyi bir yerde olduğunuda düşünmüyorum.açıklama falan yapamadı o yüzden gözden düşer yani. kendi ipini çekti

elemede olmuş sanırım
altar fişini çektim demiş biri için ama kim anlamadm. yine pöpüler laflarını etmiş yani
galiba tuncay ve gamze yazılmış

aynennnnn mesela herkes turkan is yapmayani gondeririz dedi serkana diye millet nasil delirdiiii sitede gormen lazim sinir oldumm..
ondan oncesinde semih turkanin arkasjndan konusuyolardi gormuyolar sanirim.. O simdi kurreyle ayrildik falan diyo dikkat cekmek icin...
Mesela onlarin altari yazacagini dusunuyolar ama potaya tuncayi koymakdan korkmuyo yani altari umursamio kucuk goruyo...
Turkanin aglamalari ben oyun gormuyorm ya klasik anne o ya baya duygusal bazen ben bile uyuz oluyorum dusunsene ozlem diyoki bisey konuscaz sonra soylerim murat abi..
Turkani ordan disliyo..yada semihe diyo turkan diyo ya burda konussaniza yok hep sen anlamazsin havasindalar... mesela ozlem is yapmio ama bahane hazir turkan yaptirmiyo inciyide gorduk gozleme yapicam dedi elinde patladi..

Yani o kadin butun gun misafirleri doyuruyo mesela bakiyorm ozleme icerde falan semih desen laklak.. aksam oluyo yine turkan agizlarina tutuyo yemegi allahtan kurre yardim ediyo.. ben olsam bende gucenirdim kendilerjni bisey saniyolar.

güzel tespitlerin var.yayına o kadar detay koymuyorlar.ama netten izlediğin için daha farklı görmüş olabilirsin.Tv de türkan ın devamlı ağlamalarını koyuyorlar nedense.Oyun gibi geldi öyle görünce.Kurre yi seviyorum çok temiz bir kız ya babası da ne mülayim adam.kendisini ifade edemiyor kurre.özlem üste çıkıyor devamlı.

oğlunu fransa da okutmuş ama ayakkabı mı alamamış yani

ben türkanın ağlamalarını çok sahte buluyorum
gelen misafirlere hep ağlamalarımı gördünüz mü diyo
bi de kameraların yanında konuşuyo kendi kendine
bana tuhaf geliyo

ayrıca sürekli birilerini yayına çekip dedikodu yapıyo
ama bugünkü bölümde ben kimsenin arkasından konuşmadım konuşmam filan dedi
çalışkan olabilir ama hiç samimi değil bence

aynen katılıyorum.

evet inan o her gun verilen ozetlerden izlesem cok farkli dusunurdumm cookkkk.. Canlida anlasiliyo hersey

simon dikkatli izledgine eminmisin o yanina cekip cekip dedikodu yapan tek sinsi ozlem

simon dikkatli izledgine eminmisin o yanina cekip cekip dedikodu yapan tek sinsi ozlem

özlem çok fena zaten o ayrı
ama türkan da yapıyo sinirlenince
dedikodu yapması da sorun değil herkes birbirinin arkasından konuşuyo orda ama ben kimsenin arkasından konuşmadım dedi
ben defalarca gördüm çünkü bi sürü kişi hakkında konuştu yani
direk yüzlerine söylese daha iyi olur

aklima ne geldi dedikodu Tuncayin disarida hamile biraktigi bir sevgilisi varmis en basindan biliyorum bilmeyenler icin soyledim..Birde tugce ona giderken mektup yazdi ben anlamistim birbirlerjnden hoslandigini.. ve sonrasinda arda programda aciklamis tuncay bana mektup verdi tugceye vermem icin ask mektubu demis bende sunu anlamiyorum
Tuncay ilk geldiginde bunalimdaydi sevgilisi icin sonra bi anda tugceye vuruldu ne genisler ya

Valla anlamadım ben insan hiç mi bir ilişkiden çıkınca kafayı dinleme ihtiyacı olmaz.hemen aşık olmalıyım modunda mı geziyor bunlar yani.

Burada katılıyorum Türkan da dedikodu yapıyor.Ağlamalarının çoğu numara gibi tv den takip ettiğim de ama nedir tam bilemedim şimdi farklı yorumlarda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…