- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #1.101
Özleme, daha kendimi göstermedim gibi bir şeyler dedi
Semih bitmezzzzzz bu böyle bilineeeeeeee
evet canmcanım uzun süreli gidebilseler sinema iyi olur bence
düşünsenegece kalma durumları olsa bi sürü aktivite yapılabilir
ya da sabah erken gidip akşam üstü çıksalar herşeye vakit yeter
fiyatları çok uçurmazlarsa iki saat film izlerler bi iki saat te yemek yiyip sohbet ederler baya kazanılır
kimse kolye reçel filan almak istemiyo çünkü zorla satıyolar
zaten millet birlikte vakit geçirmeye gidiyo yardım olsun diye
seradan filan para kazanamazlar bence
daha yaratıcı şeyler bulmaları lazım
ki semih kurre filan tiyatro okumamış mı
onlar arada gösteri filan da yapsalar baya kazanırlar bence
abidinle tuncay da müzisyen zaten konser verirler ama dışarısı soğuk olduğundan zor olabilir
aynennnnn mesela herkes turkan is yapmayani gondeririz dedi serkana diye millet nasil delirdiiii sitede gormen lazim sinir oldumm..Bu aralar Semih e olan ilgi azalıyor.Herkes öyle yorum yapmış.Bende seviyordum Semih i ama yazılanları görünce hak vermedim değil.Herkesi küçümseyici laflar ediyormuş.Altar bir konuya yorum yapmış Semih hemen bozmuş.Kurre ye de tuhaf davranıyormuş.Türkan bir şey istiyor ocak falan Semih e aldırana kadar canı çıkıyor.Semih biraz çizgisini bozmaya başladı.Murat la Altar hakkında konuşmuş.Murat abi sen gidersen ben kimle muhabbet edicem.Muhabbet edecek adam kalmaz.Altar la bir şey konuşamam demiş.Murat ın ağzından cımbızla zor laf alınıyor ya.Adam haaa hı hı evet yok diyor başka da bir şey demiyor.
aynennnnn mesela herkes turkan is yapmayani gondeririz dedi serkana diye millet nasil delirdiiii sitede gormen lazim sinir oldumm..ondan oncesinde semih turkanin arkasjndan konusuyolardi gormuyolar sanirim.. O simdi kurreyle ayrildik falan diyo dikkat cekmek icin...Mesela onlarin altari yazacagini dusunuyolar ama potaya tuncayi koymakdan korkmuyo yani altari umursamio kucuk goruyo...
Turkanin aglamalari ben oyun gormuyorm ya klasik anne o ya baya duygusal bazen ben bile uyuz oluyorum dusunsene ozlem diyoki bisey konuscaz sonra soylerim murat abi..Turkani ordan disliyo..yada semihe diyo turkan diyo ya burda konussaniza yok hep sen anlamazsin havasindalar... mesela ozlem is yapmio ama bahane hazir turkan yaptirmiyo inciyide gorduk gozleme yaoicam dedi elinde patladi.. Yani o kadin butun gun misafirleri doyuruyo mesela bakiyorm ozleme icerde falan semih desen laklak.. aksam oluyo yine turkan agizlarina tutuyo yemegi allahtan kurre yardim ediyo.. ben olsam bende gucenirdim kendilerjni bisey saniyolar.
oğlunu fransa da okutmuş ama ayakkabı mı alamamış yaniaa olabilir.ailesi izmir de herhalde semih te fransadaydı. bu arada annesinin ayağı çamur olmasın diye galoş vermiş galiba semih annesi de oğlum kaç yıllık ayakkabım eski zaten demiş.herkes ne iyi annesi var diyor.
Kalsın kalsın.o tek başına da izlenir.Semih kalsın o zaman ütopya da sadeceherkesi hor görüyormuş ama niye öyle yaptı ki
aynen katılıyorum.ben türkanın ağlamalarını çok sahte buluyorum
gelen misafirlere hep ağlamalarımı gördünüz mü diyo
bi de kameraların yanında konuşuyo kendi kendine
bana tuhaf geliyo
ayrıca sürekli birilerini yayına çekip dedikodu yapıyo
ama bugünkü bölümde ben kimsenin arkasından konuşmadım konuşmam filan dedi
çalışkan olabilir ama hiç samimi değil bence
evet inan o her gun verilen ozetlerden izlesem cok farkli dusunurdumm cookkkk.. Canlida anlasiliyo herseygüzel tespitlerin var.yayına o kadar detay koymuyorlar.ama netten izlediğin için daha farklı görmüş olabilirsin.Tv de türkan ın devamlı ağlamalarını koyuyorlar nedense.Oyun gibi geldi öyle görünce.Kurre yi seviyorum çok temiz bir kız ya babası da ne mülayim adam.kendisini ifade edemiyor kurre.özlem üste çıkıyor devamlı.
simon dikkatli izledgine eminmisinben türkanın ağlamalarını çok sahte buluyorum
gelen misafirlere hep ağlamalarımı gördünüz mü diyo
bi de kameraların yanında konuşuyo kendi kendine
bana tuhaf geliyo
ayrıca sürekli birilerini yayına çekip dedikodu yapıyo
ama bugünkü bölümde ben kimsenin arkasından konuşmadım konuşmam filan dedi
çalışkan olabilir ama hiç samimi değil bence
oğlunu fransa da okutmuş ama ayakkabı mı alamamış yani
simon dikkatli izledgine eminmisino yanina cekip cekip dedikodu yapan tek sinsi ozlem
aklima ne geldi dedikoduTuncayin disarida hamile biraktigi bir sevgilisi varmis en basindan biliyorum bilmeyenler icin soyledim..Birde tugce ona giderken mektup yazdi ben anlamistim birbirlerjnden hoslandigini.. ve sonrasinda arda programda aciklamis tuncay bana mektup verdi tugceye vermem icin ask mektubu demis bende sunu anlamiyorum
Tuncay ilk geldiginde bunalimdaydi sevgilisi icin sonra bi anda tugceye vuruldu ne genisler ya
özlem çok fena zaten o ayrı
ama türkan da yapıyo sinirlenince
dedikodu yapması da sorun değil herkes birbirinin arkasından konuşuyo orda ama ben kimsenin arkasından konuşmadım dedi
ben defalarca gördüm çünkü bi sürü kişi hakkında konuştu yani
direk yüzlerine söylese daha iyi olur
hepsi bi tuhaf bence yarışmacıların
çok rahatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?