Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
tabi 4-5 olur para olunca alırlar zaten şu anda mümkün değil. paramız olunca diyorlar ya hep

yok anladım zaten canım alıntını düzeltip yazdım sana =)

ooo inci nin yerini kimse alamaz o number one +çingene
hahahaha o inciyi varya bi ilklerde gozleme yapamazsin diye bagra bagira tehdit etti turkani hatirliyomusun seni rezil ederim falan filan.. orda resmen elime gecse yolucaktim..
Bide kurreye sen ailene yakismiyosun gibi seyler demis kurre hala yuzune bakiyo gercekten diskalifye bile olurdum o kimki..

incinin o yaptığı çok saçmaydı
bilmiyosan ne diye yapmaya kalkışıyosun
rezil etti kendini
birine sorup öyle yapsaydı bari

önceki sayfalarda yazmışlar canım
murat karısını aldatmış bunu da özleme anlatmış
özlem de kameralar var diye hatırlatmış ama o da eşim biliyo gibi birşey demiş

yani ben böyle anladım

Bugun semihle birlikte otururken biriyle telefonda konustu murat. Tam sonunda actigim icin tam anlyamadim durumu. Karsidan adam birseyler soyledi murata. Me dedi kimdi kacirdi! İzleyeniniz var mi

haa şu mektup olayını diyosun misafir gelmiş sessizce demiş özlem de semih e duyurmuş muhabbeti vardı.
bende kurreye şundan da sinir oluyorum ağlıyo bu tartışma sırasında yok konu o değil yok problem o değil anlatamıyo kendini ifade etme problemide var. bilerek anlatmama değil konudan konuya atlıyo sonra yok o değil problem diyo. neyse bu kadar

bence bu aglamalari gercekten safliktan hani digerleri gibi planxi degil cok durmaz ama once ozlem gitsinnn

kendisi kucaklatıyo ama kendini
hatta gözlemeye kum atarım yine yaptırtmam dedi
kendide yapamadı ya ahahha satıldı mı onlarrr

önceki sayfalarda yazmışlar canım
murat karısını aldatmış bunu da özleme anlatmış
özlem de kameralar var diye hatırlatmış ama o da eşim biliyo gibi birşey demiş

yani ben böyle anladım
ya o aldatma capkinliklar gibi seyler yazismalari vs anlatiyodu ah tam cumleleri hatirlasam yazicamda aman bosverin

bence bu aglamalari gercekten safliktan hani digerleri gibi planxi degil cok durmaz ama once ozlem gitsinnn
yok ağlamasına uyuz olmuyorum bahane çıkarıyo sürekli. o değil bu değil diyo. sen denk geldn mi hiç. ben çok denk geldiğimden sıkıldım belkide. çay olayında çok gıcık oldum mesela
özlem de kurre de aynı farketmz gitmesi ama kurre çok havalandı önce o gitsn özlem zaten gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…