- 31 Ağustos 2014
- 1.186
- 704
- 163
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #1.081
yazildigi icindir bir de ne soylediler bilmiyoruz kirilmistir belki...muratında moreli bozuk bir şeye ama anlamadım ..
zaten varya surat mahkeme duvari gibi yalandan guluyo flan cok uyanik cookinci yediremiyor bu olanları ama bu şekilde davranmak zorunda.yapacak bir şey yok çünkü.
Aynen.ne diyebilir kiii!! Tezcanın tapusu kendi elinde mi ki sanki!!inci yediremiyor bu olanları ama bu şekilde davranmak zorunda.yapacak bir şey yok çünkü.
Iki gurup arasında laf taşıyor ya, arada da yalanlarla süslüyor.ondandır moral bozukluğu.yazildigi icindir bir de ne soylediler bilmiyoruz kirilmistir belki...
zaten varya surat mahkeme duvari gibi yalandan guluyo flan cok uyanik cook
Aynen.ne diyebilir kiii!! Tezcanın tapusu kendi elinde mi ki sanki!!
İncinin ablasına tzcanı seni aradı mı diye sorması çoooookkk komikti.zannediyr ki adam kendine bayıliyor dısarda da devammm.ben bile aķşamdan akşama izleyerek böyle bir şeyin imkankansızlığını gördümmm
yok canm yapmiyo abidinden sonra aönceden yapiyodu ama emin ol adam cok uyanik oda bir oyundu.. Zaten murat gozumde ilk ozaman bitti birde esini aldattigini kadinlarla biseylerini anlatiyodu sinir oldum karisida biliyomus..dun esi geldi ne kdar tatliydi cok begendmIki gurup arasında laf taşıyor ya, arada da yalanlarla süslüyor.ondandır moral bozukluğu.
abidin varya abidinnn ne uyanikkk efendi ayagin bi geldi her dedigini yaptiriyo star havasinda halbuki ordakiler abidinden sh ünlüözlemle sürekli dipdibe sinirimi bozuyolar kankalar... ve özlemin turknin arksindn gulusleri goz devirisleri sinirimi bozuyo
yok canm yapmiyo abidinden sonra aönceden yapiyodu ama emin ol adam cok uyanik oda bir oyundu.. Zaten murat gozumde ilk ozaman bitti birde esini aldattigini kadinlarla biseylerini anlatiyodu sinir oldum karisida biliyomus..dun esi geldi ne kdar tatliydi cok begendm
aynen masum ayagina yatiyo varyaa orda turkana kiziyolar oynuyo falan diye kadin okadar safki nereye cekersen oraya gidiyo.. o gruptan bir kurre kendi safligiyla... birde turkan.aaaa murat daha cümle kuramıyor.bak sen hele
yaaaa allah askina o ne biliyo ? sosisliden bahsediyo bisey bildigi yok cakal ya.. O paralar turkan olmasa olmazdi ama nankorluk yapilip kucumseniyo..Kadin bir tencere bile alamiyo semih kiziyo sanki keyfi aliyo... semihide seviyorum ama turkani cok kucuk goruyolar ya uzuluyormabidin geçen sene mi ne albüm yapmış sanırım ama tutmamış.yarışmadan çıkınca tekrar piyasaya sürecekmiş o yüzden gelmiş ütopya ya öyle söylentiler var.
diyor ya bu akşam ki bölümde gözlemeyle yemekle inekle olmaz para kazanmak diye.ama abidin hazıra kondu.ilk geldiklerinde elde avuçta bir şey yoktu.o yemekler sayesinde yapıldı her şey.abidin tam bir kuru gürültüüüüüü.
Yaaaaaaaayok canm yapmiyo abidinden sonra aönceden yapiyodu ama emin ol adam cok uyanik oda bir oyundu.. Zaten murat gozumde ilk ozaman bitti birde esini aldattigini kadinlarla biseylerini anlatiyodu sinir oldum karisida biliyomus..dun esi geldi ne kdar tatliydi cok begendm
evet anlatiyodu simdi aklimda kalmadi sonra biraktik o isleri hatun biliyo dedi nasil sinir oldum varya karisi ondan daha genc ve guzelYaaaaaaaaay şok oldum aldatmasına, bunu tv de anlatmasına, eşinin bunu bilmesineee aaaaaaaaa
Özleme, daha kendimi göstermedim gibi bir şeyler dediabidin geçen sene mi ne albüm yapmış sanırım ama tutmamış.yarışmadan çıkınca tekrar piyasaya sürecekmiş o yüzden gelmiş ütopya ya öyle söylentiler var.
diyor ya bu akşam ki bölümde gözlemeyle yemekle inekle olmaz para kazanmak diye.ama abidin hazıra kondu.ilk geldiklerinde elde avuçta bir şey yoktu.o yemekler sayesinde yapıldı her şey.abidin tam bir kuru gürültüüüüüü.
Amac liderlikÖzleme, daha kendimi göstermedim gibi bir şeyler dedi
yaaaa allah askina o ne biliyo ? sosisliden bahsediyo bisey bildigi yok cakal ya.. O paralar turkan olmasa olmazdi ama nankorluk yapilip kucumseniyo..Kadin bir tencere bile alamiyo semih kiziyo sanki keyfi aliyo... semihide seviyorum ama turkani cok kucuk goruyolar ya uzuluyorm
evet anlatiyodu simdi aklimda kalmadi sonra biraktik o isleri hatun biliyo dedi nasil sinir oldum varya karisi ondan daha genc ve guzel
Aynen öyle.fırsatını kolluyor cin abidinnm.Amac liderlik
Semih bitmezzzzzz bu böyle bilineeeeeeeeBu aralar Semih e olan ilgi azalıyor.Herkes öyle yorum yapmış.Bende seviyordum Semih i ama yazılanları görünce hak vermedim değil.Herkesi küçümseyici laflar ediyormuş.Altar bir konuya yorum yapmış Semih hemen bozmuş.Kurre ye de tuhaf davranıyormuş.Türkan bir şey istiyor ocak falan Semih e aldırana kadar canı çıkıyor.Semih biraz çizgisini bozmaya başladı.Murat la Altar hakkında konuşmuş.Murat abi sen gidersen ben kimle muhabbet edicem.Muhabbet edecek adam kalmaz.Altar la bir şey konuşamam demiş.Murat ın ağzından cımbızla zor laf alınıyor ya.Adam haaa hı hı evet yok diyor başka da bir şey demiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?