Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
hadi cnmmmmm cddimsn bunu ben nasl bilmem
bi kere gece selam yollamışlardı funlara
izmir selam parantez içnde dedi
sonra başka bi gün kurre de vardı yanlarında. biri dedi ki gruptaki : belki semih in de sevgilisi vardırr dışarda bilemeyiz dedi sanırım özlem di
murat ta ağzından pat diye çıkardı baklayı
tabi tabi izmir de dişçi miydi semih anlatmıştın ya dedi

yok bee canmmm olsa oyle yaparmi o kadar da degil onu duymustum sakalasiyolarr onlar allah seni kiz sen beni oldurcen hahaha

Hırdavatçı Muratla telefonla konuşurken Semihin kendisiyle konuşmamasını söylemiş, geveze olduğunu onunla konuşmak istemediğini söylemiş. Semih anlamış ama Murat bir şey yok demiş.

bu olaydan bahsediyodunuz sanırım az önce

Bence dee(( eşim kızıyor zaten tlf elimden düşmüyor diye.bir de evdekinden bağlanıp izleyemem
himmmmm anladim cnmm ben bakiyorm gunduzlero hamis hamis napiyim bos zamanmda bakiyorm aksamlarida bazen bakiyorm videolar oluyo sayfada onlari degerlendiriyorum sonra haha

Tuncay tuncay, serkan değil.tam da babası tuncay.zayıf esmer
Bir şey sorcam.google playdan indiricem ben ama izlemek çok megabayt yiyor mu???? Kızlarrr izleyen herkese soruyorum.ona göre indircemm
izlemek yer canm. baya hemde. ben öyle biliyorum
aynen yaa tuncayy

Semih taraftariydim ama onlar da bu ara cok simardar " onun fisini cekelim"" gelen yarismaciya gider yapalim bizim istedigimizi yollasin"
Hele dun gece gec vakit Semih Kurre' ye " senden vazgecersem ne olur artik bilemem kurtlar kapar " diyerek aba altindan sopa gosterdi ve gonderirim seni demeye getirdi. Bu davranis cok cirkin disarda olsa tacize girer. Dusunun ki is yerinizde patronunuz benimle takilmazsam isine son veririm diyor. Ne hissederdiniz? Ama genel grup o kadar kotu ki Semih bunlarin icinde en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…