- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #1.181
aynen doğru.......O incinin ablasi inciye semih iyi biri iyi gecin gibilerinden yorum yapmisti ...
İnciyi yazan olmadi diye gamze giderse inci gecer semihlerin tarafa diye dusunuyorum ben..
Kimleri yazdilarrrrO incinin ablasi inciye semih iyi biri iyi gecin gibilerinden yorum yapmisti ...
İnciyi yazan olmadi diye gamze giderse inci gecer semihlerin tarafa diye dusunuyorum ben..
Kız sen nerden biliyorsun bunuuuuuutabi canm
semih in de dışarda sevgilisi vaaaar
izmir de dişçi
bi kere gece selam yollamışlardı funlarahadi cnmmmmm cddimsn bunu ben nasl bilmem
izlediiim kız canlı yayındanKız sen nerden biliyorsun bunuuuuuu
Bence deenet yokmu evde ? cepten giriyorum ben ama wi fi den baglaniyorum.. normalde canli izlediginde bence paketten gider diye dusunuyorum.
kurre çirkin değil mihahahaha ben cok sasirdim kurre cirkin degil ama bu kadar olgun beklemiyodumm acikcasi
yok bee canmmm olsa oyle yaparmi o kadar da degil onu duymustum sakalasiyolarr onlarbi kere gece selam yollamışlardı funlara
izmir selam parantez içnde dedi
sonra başka bi gün kurre de vardı yanlarında. biri dedi ki gruptaki : belki semih in de sevgilisi vardırr dışarda bilemeyiz dedi sanırım özlem di
murat ta ağzından pat diye çıkardı baklayı
tabi tabi izmir de dişçi miydi semih anlatmıştın ya dedi
Kim dedi yaaaaaizlediiim kız canlı yayından
evet cirkin dersek kotu olur bence degil hic biri degilkurre çirkin değil mi
himmmmm anladim cnmm ben bakiyorm gunduzlero hamis hamis napiyim bos zamanmda bakiyorm aksamlarida bazen bakiyorm videolar oluyo sayfada onlari degerlendiriyorum sonra hahaBence dee(( eşim kızıyor zaten tlf elimden düşmüyor diye.bir de evdekinden bağlanıp izleyemem
izlemek yer canm. baya hemde. ben öyle biliyorumTuncay tuncay, serkan değil.tam da babası tuncay.zayıf esmer
Bir şey sorcam.google playdan indiricem ben ama izlemek çok megabayt yiyor mu???? Kızlarrr izleyen herkese soruyorum.ona göre indircemm
ayy evet. kara adam falan diyodu. onların küçük bi erkke çocuğu vardı kardeşi mi acaba? anneside sarışın bakımlı. babasında da şive vardı
Bak hırdavatciýa yaaaHırdavatçı Muratla telefonla konuşurken Semihin kendisiyle konuşmamasını söylemiş, geveze olduğunu onunla konuşmak istemediğini söylemiş. Semih anlamış ama Murat bir şey yok demiş.
bu olaydan bahsediyodunuz sanırım az önce
Mersinli cicimadanalıymış tuncay lar o minikte kardeşi.
Wifi da kota varsa fena dolduruyor benim esim de hic istemiyor izlememiBence dee(( eşim kızıyor zaten tlf elimden düşmüyor diye.bir de evdekinden bağlanıp izleyemem
kendisi kucaklatıyo ama kendini
hatta gözlemeye kum atarım yine yaptırtmam dedi
kendide yapamadı ya ahahha satıldı mı onlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?