Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
bak yine ajans lafı gamze nin ağzında anladık modelsin yani
bugünde tezcan konusunu konuşp bitirdiler ya inciyle gamze
gamze diyo ki ben buraya yüzüm tanınsın diye gelmedim. para kazznıyorum bu işten ama bu amaçla gelmedim
inci de dedi ki o zaman sürekli modellik yaptım deme dedi kız haklı valla

Sen semihe devam et şekerim.semihin kurreyesöyledigi o laflar her zamanki lafları.takılıyor.büyütmemek laxım.

hahaha
ben modelim
hani
anladinmi hani hani anladinmi
Ben Matematik okuyorum
bunlar surekli soyledikleri hani hani diyo surekli iyi kizda turkce terk

yok bee canmmm olsa oyle yaparmi o kadar da degil onu duymustum sakalasiyolarr onlar allah seni kiz sen beni oldurcen hahaha
ahaha kız bi de hamilesin heyecan yapmayım sana ay ben gerçek sandm yapabilir valla semih bu. sonuçta sevgilisi olan kıza yazan çizen biri ama düzgün karakterli bu nasıl oluyo anlamadm kurre yi mi eletmeye çalışıyo kendine mi güçlü rakp gördü nedir yani türlü türlü alakasız şey uydurdum ahahah
kaç aylık bu arada bebiş

kurre çirkinimsi gibi ama bir şekilde kamufle oluyor.bazı yüzler var bir şekilde saç ve makyajla güzel değil ama bir tarz yakalıyorlar.işte o kurre. şapka takmalar bere üstüne gözlükler falan.

semihin amaci ne bliyomusun efsane asiklari oynuyo hani tulin caner hesabi
Ama cok uyanik baskasa bisey demem isini biliyo kullaniyo insanlari iyi bir cocuk kuralina gore oynuyo..
18 haftalik olduk canim :)

ben alt yazı olmayınca kız ne diyor anlamıyorum.
hahahaha hani hani diyo bana fenalik geliyo alismis ben orda olsam gamzeden sıkılırdim hep kendini anlatiyo..

Sonra serkan anlatiyo anlatiyo * ben boyle bir adamim * Ben ben ben ben ben

Onun yuzunden herkes alisti ben boyle kadinim,Boyle adamim diyip duruyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…