- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #1.201
kurre çirkin değil mi
Sen semihe devam et şekerim.semihin kurreyesöyledigi o laflar her zamanki lafları.takılıyor.büyütmemek laxım.Semih taraftariydim ama onlar da bu ara cok simardar " onun fisini cekelim"" gelen yarismaciya gider yapalim bizim istedigimizi yollasin"
Hele dun gece gec vakit Semih Kurre' ye " senden vazgecersem ne olur artik bilemem kurtlar kapar " diyerek aba altindan sopa gosterdi ve gonderirim seni demeye getirdi. Bu davranis cok cirkin disarda olsa tacize girer. Dusunun ki is yerinizde patronunuz benimle takilmazsam isine son veririm diyor. Ne hissederdiniz? Ama genel grup o kadar kotu ki Semih bunlarin icinde en iyisi
fb de olmyor sanırımhayir yaa bunuda iki kere yaptim hic bilmiyorum sadece video url biraksin olmuyomu ?
hahahabak yine ajans lafı gamze nin ağzında anladık modelsin yani
bugünde tezcan konusunu konuşp bitirdiler ya inciyle gamze
gamze diyo ki ben buraya yüzüm tanınsın diye gelmedim. para kazznıyorum bu işten ama bu amaçla gelmedim
inci de dedi ki o zaman sürekli modellik yaptım deme dedikız haklı valla
Neeeeeeeeeegaribim adamın biri incinin gözlemeleri yiyordu
Valla haklisin zaten cok da rahatsiz olsaydi en basindan tavrini koyardi bu isten Kurre de mutluSen semihe devam et şekerim.semihin kurreyesöyledigi o laflar her zamanki lafları.takılıyor.büyütmemek laxım.
Bu arada hic daha once Kurretulayn adini duydunuz mu? Ben ilk defa duydumValla haklisin zaten cok da rahatsiz olsaydi en basindan tavrini koyardi bu isten Kurre de mutlu
Tabiki memnun.alan memnun satan memnun.Valla haklisin zaten cok da rahatsiz olsaydi en basindan tavrini koyardi bu isten Kurre de mutlu
ahaha kız bi de hamilesin heyecan yapmayım sana ay ben gerçek sandm yapabilir valla semih bu. sonuçta sevgilisi olan kıza yazan çizen biri ama düzgün karakterli bu nasıl oluyo anlamadm kurre yi mi eletmeye çalışıyo kendine mi güçlü rakp gördü nedir yani türlü türlü alakasız şey uydurdum ahahahyok bee canmmm olsa oyle yaparmi o kadar da degil onu duymustum sakalasiyolarr onlarallah seni kiz sen beni oldurcen hahaha
Falan yani lafindan nefret ettim gamze sayesinde. Bi de gulmesin ya :)hahaha
ben modelim
hani
anladinmi hani hani anladinmi
Ben Matematik okuyorum
bunlar surekli soyledikleri hani hani diyo surekli iyi kizda turkce terk
hahaha
ben modelim
hani
anladinmi hani hani anladinmi
Ben Matematik okuyorum
bunlar surekli soyledikleri hani hani diyo surekli iyi kizda turkce terk
semihin amaci ne bliyomusun efsane asiklari oynuyoahaha kız bi de hamilesin heyecan yapmayım sana ay ben gerçek sandm yapabilir valla semih bu. sonuçta sevgilisi olan kıza yazan çizen biri ama düzgün karakterli bu nasıl oluyo anlamadm kurre yi mi eletmeye çalışıyo kendine mi güçlü rakp gördü nedir yani türlü türlü alakasız şey uydurdum ahahah
kaç aylık bu arada bebiş
evet canım mersin liadanalıymış tuncay lar o minikte kardeşi.
Kızlar benim sol kol uyuştu tlfu tutmaktan.eşim de kötü kötü bakıyor bana .hepnizr iyi gecelerrrr
hahahaha hani hani diyo bana fenalik geliyo alismisben alt yazı olmayınca kız ne diyor anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?