Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287

Kendini çok övenden her zaman geri durmuşumdur.itici oluyorlar.halbuki devamlı dile getirmese daha kıymetli. bu arada evli olmasaydı serkan aslında onların arasında bir şey başlayacaktı galiba.

Kendini çok övenden her zaman geri durmuşumdur.itici oluyorlar.halbuki devamlı dile getirmese daha kıymetli. bu arada evli olmasaydı serkan aslında onların arasında bir şey başlayacaktı galiba.
evet bunu duydum ama dikkat etmemistim nasil kacirdiysam..Uyanik serkan esi mektup yazana kadar soylemedi kimseye..Kadin bile yazmis beni soyledinmi vsvsv konusmalari anlamiyorum diye..

semihin amaci ne bliyomusun efsane asiklari oynuyo hani tulin caner hesabi
Ama cok uyanik baskasa bisey demem isini biliyo kullaniyo insanlari iyi bir cocuk kuralina gore oynuyo..
18 haftalik olduk canim :)
bi plan var bu işte
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok radyosyanla uğraşma

serkan la ne gibi bi yakınlığı vardı mesela ben dikkat etmedm hiçç. hemde gamze ye tezcan çocuk kaçıyo tezcan da küçüktü galiba gamze 25 tezcan 23 mü daha mı küçük??

serkan la ne gibi bi yakınlığı vardı mesela ben dikkat etmedm hiçç. hemde gamze ye tezcan çocuk kaçıyo tezcan da küçüktü galiba gamze 25 tezcan 23 mü daha mı küçük??

canım gamze kendisi ilk başta söylemiş serkandan hoşlanıyorum diye sonra serkanın eşinden mektup geldi.

tezcan 22 gamze 25

evet bunu duydum ama dikkat etmemistim nasil kacirdiysam..Uyanik serkan esi mektup yazana kadar soylemedi kimseye..Kadin bile yazmis beni soyledinmi vsvsv konusmalari anlamiyorum diye..

evet kadın demiş yüzüğünü niye takmıyorsun beni çok kırdın .

kızlar ben de yavaştan kaçıyım.yarın konuşuruz yine detayları. bu arada abidin baskül le boy aynası istemiş ahahaa

hadi iyi geceler

Dün İnci .Teco ne yapıyor ,Teco selam söyledimi Derken .Ablası o Gamzeyi seviyor diyince nasıl kaldı öyle yaa
Yazık oldu kızaa.

Dün İnci .Teco ne yapıyor ,Teco selam söyledimi Derken .Ablası o Gamzeyi seviyor diyince nasıl kaldı öyle yaa
Yazık oldu kızaa.
aslına bakarsan inciyi sevmem ama.neticede hemcinsim...üzüldüm..düşünsene birinden hoşlanıyorsun ama o en yakın arkadaşını seviyor arkadaşında onu ve 24 saat keklenmiş durumdasın

aslına bakarsan inciyi sevmem ama.neticede hemcinsim...üzüldüm..düşünsene birinden hoşlanıyorsun ama o en yakın arkadaşını seviyor arkadaşında onu ve 24 saat keklenmiş durumdasın
Aynenn.. Ama hiç bir yorum yapmadı sonrasında sanırım Gamzeye..ben yanlızca tv den takip ettiğim için yeni gelişmeleri bilmiyorum ama sanki bir tepki vermedi yada soğukluk olmadı. Birde İnci nasıl anlayamadı bilemiyorum o dönemde çok sık izlememe rağmen o veda sahnelerinde falan bariz belliydi Gamzenin ilgisii

ben bu konuda türkanın yönlendirildiğini düşünüyorum

serkan dediki, kardeşin kimseye güvenme dedi hepimizi kastederek neden dedi...incide salağa yatıp yoo ben duymadım öylemi dedi niye öyle bişey desinki dedi...

gamze itiraf ettimi tezcandan hoşlandığınıııı

gamze itiraf ettimi tezcandan hoşlandığınıııı
teco tv8de sabah prog. konuşmuş..birbirimizi seviyorduk , inci üzülür diye yansıtmadık gibisinden ki teco elenirken bariz belliydi gamzenin hoşlandığı ..bakışları ağlaması sarılmaları çok farklıydı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…