- 31 Ağustos 2014
- 1.186
- 704
- 163
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #1.221
evet yaFalan yani lafindan nefret ettim gamze sayesinde. Bi de gulmesin ya :)
kendini güzel zannetmese prenses sanmasa demem zaten canım onu da yaratan Allah tövbe tövbe günaha sokma beni kız kurre demeyin bana hep semih şımarttıEki Görüntüle 1333173 suan ki hali hahahah cok cirkin mi diyosun deme oyle demeoda insan :)
hahahaha hani hani diyo bana fenalik geliyo alismisben orda olsam gamzeden sıkılırdim hep kendini anlatiyo..
Sonra serkan anlatiyo anlatiyo * ben boyle bir adamim * Ben ben ben ben ben
Onun yuzunden herkes alisti ben boyle kadinim,Boyle adamim diyip duruyolar
bi de iğrenç gülüşü unutmahahaha
ben modelim
hani
anladinmi hani hani anladinmi
Ben Matematik okuyorum
bunlar surekli soyledikleri hani hani diyo surekli iyi kizda turkce terk
evet bunu duydum ama dikkat etmemistim nasil kacirdiysam..Uyanik serkan esi mektup yazana kadar soylemedi kimseye..Kadin bile yazmis beni soyledinmi vsvsv konusmalari anlamiyorum diye..Kendini çok övenden her zaman geri durmuşumdur.itici oluyorlar.halbuki devamlı dile getirmese daha kıymetli. bu arada evli olmasaydı serkan aslında onların arasında bir şey başlayacaktı galiba.
bi plan var bu iştesemihin amaci ne bliyomusun efsane asiklari oynuyohani tulin caner hesabi
Ama cok uyanik baskasa bisey demem isini biliyo kullaniyo insanlari iyi bir cocuk kuralina gore oynuyo..
18 haftalik olduk canim :)
serkan la ne gibi bi yakınlığı vardı mesela ben dikkat etmedm hiçç. hemde gamze ye tezcan çocuk kaçıyo tezcan da küçüktü galiba gamze 25 tezcan 23 mü daha mı küçük??Kendini çok övenden her zaman geri durmuşumdur.itici oluyorlar.halbuki devamlı dile getirmese daha kıymetli. bu arada evli olmasaydı serkan aslında onların arasında bir şey başlayacaktı galiba.
bi plan var bu işte
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok radyosyanla uğraşma
serkan la ne gibi bi yakınlığı vardı mesela ben dikkat etmedm hiçç. hemde gamze ye tezcan çocuk kaçıyo tezcan da küçüktü galiba gamze 25 tezcan 23 mü daha mı küçük??
evet bunu duydum ama dikkat etmemistim nasil kacirdiysam..Uyanik serkan esi mektup yazana kadar soylemedi kimseye..Kadin bile yazmis beni soyledinmi vsvsv konusmalari anlamiyorum diye..
Aynen ole kdin herhalde senin icin bitti dedicanım gamze kendisi ilk başta söylemiş serkandan hoşlanıyorum diye sonra serkanın eşinden mektup geldi.
tezcan 22 gamze 25
evet kadın demiş yüzüğünü niye takmıyorsun beni çok kırdın .
aslına bakarsan inciyi sevmem ama.neticede hemcinsim...üzüldüm..düşünsene birinden hoşlanıyorsun ama o en yakın arkadaşını seviyor arkadaşında onu ve 24 saat keklenmiş durumdasınDün İnci .Teco ne yapıyor ,Teco selam söyledimi Derken .Ablası o Gamzeyi seviyor diyince nasıl kaldı öyle yaa
Yazık oldu kızaa.
Aynenn.. Ama hiç bir yorum yapmadı sonrasında sanırım Gamzeye..ben yanlızca tv den takip ettiğim için yeni gelişmeleri bilmiyorum ama sanki bir tepki vermedi yada soğukluk olmadı. Birde İnci nasıl anlayamadı bilemiyorum o dönemde çok sık izlememe rağmen o veda sahnelerinde falan bariz belliydi Gamzenin ilgisiiaslına bakarsan inciyi sevmem ama.neticede hemcinsim...üzüldüm..düşünsene birinden hoşlanıyorsun ama o en yakın arkadaşını seviyor arkadaşında onu ve 24 saat keklenmiş durumdasın
ben bu konuda türkanın yönlendirildiğini düşünüyorumbazen gerçekten ağlıyo mesela eşinin ölüm yıldönümünde filan ama bazen de numara gibi geliyo bana
günahını da almak istemem ama ben öyle algılıyorum ekranda izlerken
kameralara konuşmasa neyse dicem ama normal yürüken de konuşuyodu türkan ilk başlarda
hep kameralara anlatıyodu sinirlendiği şeyleri
bana tuhaf geliyodu yani
serkan dediki, kardeşin kimseye güvenme dedi hepimizi kastederek neden dedi...incide salağa yatıp yoo ben duymadım öylemi dedi niye öyle bişey desinki dedi...Aynenn.. Ama hiç bir yorum yapmadı sonrasında sanırım Gamzeye..ben yanlızca tv den takip ettiğim için yeni gelişmeleri bilmiyorum ama sanki bir tepki vermedi yada soğukluk olmadı. Birde İnci nasıl anlayamadı bilemiyorum o dönemde çok sık izlememe rağmen o veda sahnelerinde falan bariz belliydi Gamzenin ilgisii
gamze itiraf ettimi tezcandan hoşlandığınııııAynen.ne diyebilir kiii!! Tezcanın tapusu kendi elinde mi ki sanki!!
İncinin ablasına tzcanı seni aradı mı diye sorması çoooookkk komikti.zannediyr ki adam kendine bayıliyor dısarda da devammm.ben bile aķşamdan akşama izleyerek böyle bir şeyin imkankansızlığını gördümmm
wuwuwwww ..
teco tv8de sabah prog. konuşmuş..birbirimizi seviyorduk , inci üzülür diye yansıtmadık gibisinden ki teco elenirken bariz belliydi gamzenin hoşlandığı ..bakışları ağlaması sarılmaları çok farklıydı...gamze itiraf ettimi tezcandan hoşlandığınıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?