- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #1.241
annem o semihe benziyo .şoktayım şu anwuwuwwww ..
aa gerçekten miii.gamzeden hiç hoşlanmıyorum adımzda aynnıteco tv8de sabah prog. konuşmuş..birbirimizi seviyorduk , inci üzülür diye yansıtmadık gibisinden ki teco elenirken bariz belliydi gamzenin hoşlandığı ..bakışları ağlaması sarılmaları çok farklıydı...
valla çok beğendim benannem o semihe benziyo .şoktayım şu an
sen nerden buldun onuvalla çok beğendim ben
sayfaları genel bi dolanıyordum akşamcı kızlar paylaşmış....sen nerden buldun onuben aramıştım bulamadııım :)
hahahaha hani hani diyo bana fenalik geliyo alismisben orda olsam gamzeden sıkılırdim hep kendini anlatiyo..
Sonra serkan anlatiyo anlatiyo * ben boyle bir adamim * Ben ben ben ben ben
Onun yuzunden herkes alisti ben boyle kadinim,Boyle adamim diyip duruyolar
kurretülayn güzel kız bide doğru giyinse :)sayfaları genel bi dolanıyordum akşamcı kızlar paylaşmış....
Aaa ,semihe benziyor ya buuu..wuwuwwww ..
instgram hesabına baktım kurre de çok hoş....yarışmada çok döküntü kıyafetler giyiyorkurretülayn güzel kız bide doğru giyinse :)
aynen .aynısıAaa ,semihe benziyor ya buuu..
ben de bakmıştım gerçekten güzel kızinstgram hesabına baktım kurre de çok hoş....yarışmada çok döküntü kıyafetler giyiyor
Doğru.ne aşkıı yaaasemih kurreye takılıyo bence
aşık olduğunu hiç sanmıyorum
oradaki eğlencisi olarak görüyo
Sanki hiç ortaya çıkmayacakevet bunu duydum ama dikkat etmemistim nasil kacirdiysam..Uyanik serkan esi mektup yazana kadar soylemedi kimseye..Kadin bile yazmis beni soyledinmi vsvsv konusmalari anlamiyorum diye..
Tuncayında kız arkadaşımı vardı ..Sanki oda atarlı bir mektup yazmıştı..Sanki hiç ortaya çıkmayacakkadın allahtan mektup yazdı da serkan orda oluşma ihtimalı olan şeylerden dolayı rezil olmaktan kurtuldu
Aman ne yazık olcak.insan bir erkeğin kendisinden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamaz mı???? Tezcan onu orda kalmak için kullanmak istedi.ama bakti inci patavatsız kavgacı.kavga etmediği yok.geri adım attı.ama inci o kadar kaptırmıştı ki kendini fark etmedi bile.ben bile anladım yanlarında değilken.Dün İnci .Teco ne yapıyor ,Teco selam söyledimi Derken .Ablası o Gamzeyi seviyor diyince nasıl kaldı öyle yaa
Yazık oldu kızaa.
Sonra serkan ne dedi:yok canim niye öyle desin kiserkan dediki, kardeşin kimseye güvenme dedi hepimizi kastederek neden dedi...incide salağa yatıp yoo ben duymadım öylemi dedi niye öyle bişey desinki dedi...
Göstermediler canım onugamze itiraf ettimi tezcandan hoşlandığınıııı
tv8 de sabah programında demiişGöstermediler canım onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?