Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
aa gerçekten miii.gamzeden hiç hoşlanmıyorum adımzda aynnı inci aslında iyi kız.sadece fevri davranışları var.ama ablasıda öyle onun :)

Doğruuuu.'yarım kaş 'inci, 'hani'gamze

evet bunu duydum ama dikkat etmemistim nasil kacirdiysam..Uyanik serkan esi mektup yazana kadar soylemedi kimseye..Kadin bile yazmis beni soyledinmi vsvsv konusmalari anlamiyorum diye..
Sanki hiç ortaya çıkmayacak kadın allahtan mektup yazdı da serkan orda oluşma ihtimalı olan şeylerden dolayı rezil olmaktan kurtuldu

Bunların hepsi birer oyun tabiki..Bu oyunuda en iyi semih oynuyor..Bu türk aşk meşk zırvalıkları herzaman pirim yaptırır..İkiside kullanıyor birbirini..

Dün İnci .Teco ne yapıyor ,Teco selam söyledimi Derken .Ablası o Gamzeyi seviyor diyince nasıl kaldı öyle yaa
Yazık oldu kızaa.
Aman ne yazık olcak.insan bir erkeğin kendisinden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamaz mı???? Tezcan onu orda kalmak için kullanmak istedi.ama bakti inci patavatsız kavgacı.kavga etmediği yok.geri adım attı.ama inci o kadar kaptırmıştı ki kendini fark etmedi bile.ben bile anladım yanlarında değilken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…