Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Sadece yarışmacılar oy kullanacak...

12 Aralık 2014 16:15

Yarışmacılar kendi aralarında oylama yapacak.

Ütopya tüm hızıyla devam ediyor.

Bu akşam bir oylama daha gerçekleştirilecek.

Yarışmacılar kendi aralarında yapacakları oylamayla kimin gitmesi gerektiği konusunda görüş belirtecek.

Oylama heyecanı bu akşam 18'30'da TV8 ekranlarında yaşanacak.

Cok fazla kimse sevmesede ben inciyi seviyorum. Kiz kimsenin arkasindan konuşmuyor. Konussada yeri gelince yuzunede soyluyo. Turkani sevmiyorum herkesin arkasindan konuşuyor yuzune gülüyo. Muratta ayni. Ama muratin maskesi dustu artik inciler anladi iki tarafli oynadigini. Kurre de disarda sevgiliai oldgu halde semihin yaptiklarina hep guldu sevgiliai ayrilincada semihe senin yüzünden dedi. Ozlem konusunda nötr um suan. Onada cok yukleniyolar is yapmıyo diyolar ama semih de calismiyo. Turkanin elinden inegi gozlemeyi alin turkan biter orda

Semih çalışmıyor diyen Kimse an l amıyor.semih genel müdür gibi orda.görevleri veriyor.düşünüyor.karar veriyor.parayı idare ediyor.beden işinden daha zor beyin işi.ki son haftalarda bedenen de çalışıyor artık.

İyi dayanıyorlar be. Yarı açık cezaevi gibi. Ben duramazdım. Her ne kadar eglenceli tipler olsa da....

şu anda türkan özlem kavga ediyor
özlem ben en sonunda gruptan çıkıcam diyo ağlıyo zırıl zırıl
konu şöyle açıldı.
türkan şakasına demiş ki özlem e tehlikelisin o kısmı duydum öncesi ne konuşuyorlar görmedm
özlem de dediki bunu her fırsatta tevcit plavı gibi önüme sunma ardanın mektubu yüzünden yapma dedi.
türkan da sen şaka kaldıramıyosun dedi. sen de bana şaka yaıyosun dedi.
özlem de ben sana şaka ne zaman yaptım söyle dedi. türkan hatırlamıyorum dedi.
cahil dedin ama kızıma da sordum özellikle izlemiş demişsin benm evlatlarım var sen nasıl tanımadan bir insana cahil dersin dedi eski konuyu açtı.gitti sonra.
geri cafeye geldiğinde özlem ağlıyodu. kendini acındırma özlem dedi

özlem de yaptığı harekete nazaran cahilce bi hareket demiş olabilirim. kızının da böyle dediğine inanmıyorum dedi. ağlıyo şimdi kurre de teselli ediyo

Özlemle ,türkan tartıştılar ve özlem çok kötü ağlıyor..
Türkan özlemin üzerine çok fazla gitmeye başladı artık..
Özlem bu gidişle o gruptan ayrılır gibime geliyor..

Özlem ağzını açmadı o muhabbet dönerken..
Semih ile türkan konuşuyordu
Semihte masadan kalkarkan , türkana sen çok tehlikeli bir kadınsın dedi.
Türkanda özleme tehlikelisin dedi.

Özlemde doğal olarak bunu neden sürekli önüme getirip açıyorsun ben ağzımı açtım mı dedi..

şimdi ne gerek vardı bu harekete

aa gerçekten miii.gamzeden hiç hoşlanmıyorum adımzda aynnı inci aslında iyi kız.sadece fevri davranışları var.ama ablasıda öyle onun :)
ablasını nerden biliyosun canm

kurretülayn güzel kız bide doğru giyinse :)
bence tarz giyiniyor ama çirkin

Bunların hepsi birer oyun tabiki..Bu oyunuda en iyi semih oynuyor..Bu türk aşk meşk zırvalıkları herzaman pirim yaptırır..İkiside kullanıyor birbirini..
bence bu aşk değil ki saçmalık sevgilisi olmayan kızlara yapsaydı . onlarda resti çeker diye iştee

Tuncayında kız arkadaşımı vardı ..Sanki oda atarlı bir mektup yazmıştı..
evt ayrılk gibi

canım agir değil ahır bende ne diyo bu diyom =)

evt herkes bu yüzden seviyor dedii

Evet ya nasıl kavga ettiler :)
kızlar detayları yazın nasıll

altar en temizi valla.ama yemn etmesi komik.

aynen canm haklısın bilgi için teşekkrlerr

Son tartışmada Özlem haklıydı bence .kadının dediği bişey yıktu Türkan atarlandı hemen
Bencede Türkan herkez kendine muhtaç olsun ve inek üzerinden pirim yapayım istiyor

Son tartışmada Özlem haklıydı bence .kadının dediği bişey yıktu Türkan atarlandı hemen
Bencede Türkan herkez kendine muhtaç olsun ve inek üzerinden pirim yapayım istiyor

aynen öyle
aslında kimsenin iş yapmasınıistemiyo içinden çünkü tek çalışkan kendisi olsun istiyo
zaten inek yine zayıflamış hiç iyi beslemiyolar
sadece prim yapmaya çalışmak bu bence

hahahahahahahahaha ay kahkaha attim yaaaa ahir yazicagimma agir yazdim hahahaha ayy sagol cnm duzelttigin icin

cok sinirlenmistim sonradan fark ettim ama duzenleme seyi kalkmisti tuh yakaladn o yuzdende suan kopuyorum... ama utandim yaaaa

sen canli izliyomusun? turkan inegi goxlemeyi diyo pardonda orda baska ne yapiliyo ordaki hersey turkan sayesnde alindi..
Kadin orgu örüyo,yemek yapiyo, misafirlere yemek yapiyo, inekten yogurt,sut satiyo, recel yapiyo :) hey allahim yaa ordaki karsi grup bile kabullendi kimin calistigini sen cok yanlis yorumluyosun.. murat iki yuzlu ama bos durmuyo..

Semih de soyledi bunu turkana artik bi gucluluk durumu var ve ozlemin sesi cok cikiyo o gruptan ayrilsin gorelim nasil elendigini..Sıtesinde bende oy kullaniuorum planlayip oy veriyoruz ozlemi sevmeyenler bile grup icin verdi..havalara bak

ayyy gamze ne konuştu bee nefes alamadan
hem de kesiyorlar bi de yayın yarısında o kadar belli ki

ee işe yarıyorum yazılmamam gerek mantığındaysan murat ı neden yazdınız bu 1.
2.si adamlar kendi içlerinden mi yazacaklar herhalde sizden yazacaklar
3.sü yarışma 15 kişi ile finale gidecek diye okumuştm formatta o zaman kendi içlerindekileri zaten yazmalarına gerek kalmaz gelenler gidenler olacağı için.
4.sü başta kalabalık grup kendileriydi. o zaman da kendi tabirleriyle silah kendilerindeydi ama başaramayıp başarısız olan kendileri.
karşı takımın azdan çoğa çıktıklarını da mı hesap edemeyecek kapisitedeler. tamamen halkın desteği ve kendi başarılarıyla olmuş bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…