- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #1.321
Beter olsunlar, yesinler birbirleriniÖzlem inci gamze tartışıyorlar şuan
dolap mevzusundan dolayı
şu anda türkan özlem kavga ediyor
özlem ben en sonunda gruptan çıkıcam diyo ağlıyo zırıl zırıl
konu şöyle açıldı.
türkan şakasına demiş ki özlem e tehlikelisin o kısmı duydum öncesi ne konuşuyorlar görmedm
özlem de dediki bunu her fırsatta tevcit plavı gibi önüme sunma ardanın mektubu yüzünden yapma dedi.
türkan da sen şaka kaldıramıyosun dedi. sen de bana şaka yaıyosun dedi.
özlem de ben sana şaka ne zaman yaptım söyle dedi. türkan hatırlamıyorum dedi.
cahil dedin ama kızıma da sordum özellikle izlemiş demişsin benm evlatlarım var sen nasıl tanımadan bir insana cahil dersin dedi eski konuyu açtı.gitti sonra.
geri cafeye geldiğinde özlem ağlıyodu. kendini acındırma özlem dedi
özlem de yaptığı harekete nazaran cahilce bi hareket demiş olabilirim. kızının da böyle dediğine inanmıyorum dedi. ağlıyo şimdi kurre de teselli ediyo
kızlar tv de yeni bölüm başlayacak birazdan.ben kaçtım...
ablasını nerden biliyosun canmaa gerçekten miii.gamzeden hiç hoşlanmıyorum adımzda aynnıinci aslında iyi kız.sadece fevri davranışları var.ama ablasıda öyle onun :)
bence tarz giyiniyor ama çirkinkurretülayn güzel kız bide doğru giyinse :)
bence bu aşk değil ki saçmalık sevgilisi olmayan kızlara yapsaydı . onlarda resti çeker diye işteeBunların hepsi birer oyun tabiki..Bu oyunuda en iyi semih oynuyor..Bu türk aşk meşk zırvalıkları herzaman pirim yaptırır..İkiside kullanıyor birbirini..
evt ayrılk gibiTuncayında kız arkadaşımı vardı ..Sanki oda atarlı bir mektup yazmıştı..
özlemimi yazacaktı kurre ..ya benim dün dikkatimi çekti..özlem semihe diyordiki benim kızlar gelince türkanı uzaklaştır sarılır marılır..kızların tepkisini bilmiyorum dedi....küçümsedimi türkanı benmi öyle anladım
canım agir değil ahır bende ne diyo bu diyom =)Semihe uyuz oldum bugun turkan market alisverisi yaptiriyodu kiziyo ne aldirsa yag bitmis diyo kiziyo falan neyse camasir makinasi, Bulasik makinasi , ocak, buzdolabi, bide dolap almislar geldi hepsi..
Herkes tasiyo beyaz esyalari semih hesap pesinde ben orda olsam sinir olurdum..
Turkan diyor ki ne kadar tuttu oda soyluyo bak 300 tl kaldi market seyi yok daha gbi biseyler dedi.. Agirada mandira icin para ayircakmis turkana laf sokuyo..Sanki turkan market alisverisinde kendine aliyo..
Misafirler icin tavuk vs aliyo kadin..
O serada restaurantta Turkan sayesnde oldu bu havalar kime semihte ki anlamadim..
Bugun turkan restauranttan ciktigi gibi Ozlem basladi dedikoduya..Fena patlicak falan diyo..Beni diyo rakip olarak goruyo iyi degiliz diyo..Muratta onayliyo..
Restauranti yada agiri sen al demisler..Agir mandira icin..
Ozlem hemen basladi restauranti alirsak metve sikacagi aliriz abidin kankasiyla degistirirleermis orayi..
Turkana demisler buyuk olarak sen sec gerisi bize kalsin..Oda ben kararimi vercem kim isterse calisirm dedi..
Ama artik gercekten sacmaliyorlar.Ozlem amacina ulasti hanim daha gitmem gozuyle bakiyo ins gidersin sjnir
evt herkes bu yüzden seviyor dediidün çocukları yapma dedi bukadar..oda dedidi ama yapmam lazım herkes bu yüzden seviyor tarzında bişey dedi....ve okuduğuma göre inci gamze olayı planlı olabilirmiş..inciyi mağdur gösterip oyları çoğaltmak vs.de ben pe inanmadım..dkardeşinden duyduktan sonraki tepkisi gerçekti yani
kızlar detayları yazın nasıllEvet ya nasıl kavga ettiler :)
altar en temizi valla.ama yemn etmesi komik.turkanin bu gune kdr bundan baska biseyini bulamadilar smdide susmaz kimse..benm.izledigim calismayani yollarim dedigi semihi duymadm..
Herkes neler dio ona bakarsan semihde konustu turkanin arkaisnda ..
Murat semihin arkasindan karsi gruba konustu..kendi grubunu atti..
Bir altar bi kurre satmamistir.
Ozlem zaten allahlik
aynen canm haklısın bilgi için teşekkrlerrÖzlem ağzını açmadı o muhabbet dönerken..
Semih ile türkan konuşuyordu
Semihte masadan kalkarkan , türkana sen çok tehlikeli bir kadınsın dedi.
Türkanda özleme tehlikelisin dedi.
Özlemde doğal olarak bunu neden sürekli önüme getirip açıyorsun ben ağzımı açtım mı dedi..
şimdi ne gerek vardı bu harekete
Son tartışmada Özlem haklıydı bence .kadının dediği bişey yıktu Türkan atarlandı hemen
Bencede Türkan herkez kendine muhtaç olsun ve inek üzerinden pirim yapayım istiyor
hahahahahahahahaha ay kahkaha attim yaaaa ahir yazicagimma agir yazdim hahahaha ayy sagol cnm duzelttigin icinablasını nerden biliyosun canm
bence tarz giyiniyor ama çirkin
bence bu aşk değil ki saçmalık sevgilisi olmayan kızlara yapsaydı . onlarda resti çeker diye iştee
evt ayrılk gibi
canım agir değil ahır bende ne diyo bu diyom =)
evt herkes bu yüzden seviyor dedii
kızlar detayları yazın nasıll
altar en temizi valla.ama yemn etmesi komik.
aynen canm haklısın bilgi için teşekkrlerr
sen canli izliyomusun? turkan inegi goxlemeyi diyo pardonda orda baska ne yapiliyo ordaki hersey turkan sayesnde alindi..Cok fazla kimse sevmesede ben inciyi seviyorum. Kiz kimsenin arkasindan konuşmuyor. Konussada yeri gelince yuzunede soyluyo. Turkani sevmiyorum herkesin arkasindan konuşuyor yuzune gülüyo. Muratta ayni. Ama muratin maskesi dustu artik inciler anladi iki tarafli oynadigini. Kurre de disarda sevgiliai oldgu halde semihin yaptiklarina hep guldu sevgiliai ayrilincada semihe senin yüzünden dedi. Ozlem konusunda nötr um suan. Onada cok yukleniyolar is yapmıyo diyolar ama semih de calismiyo. Turkanin elinden inegi gozlemeyi alin turkan biter orda
okurken adapte olamadm bende o yüzden uyardım canmhahahahahahahahaha ay kahkaha attim yaaaa ahir yazicagimma agir yazdim hahahaha ayy sagol cnm duzelttigin icin
cok sinirlenmistim sonradan fark ettim ama duzenleme seyi kalkmisti tuh yakaladn o yuzdende suan kopuyorum... ama utandim yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?