- 31 Ağustos 2014
- 1.186
- 704
- 163
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #1.301
cok eglendim hohoEvet ya nasıl kavga ettiler :)
hangi dolap marga...sorun ne
cok eglendim hoho
Turkni seviyorum hakli haksiz oldugu yerleri belirleye biliyorum orda ara bozucu ozlemm..ya ben birinin dislanmasina arkasindan bu kadar is cevrilmesine dayanamiorm..semih ona uymaz umarm.
Murat hemen nereye ceksen oraya iki yuzluluk yapio
3. grup bu gidişle çıkar..
Yeni birileri gelicek diyorlardı , ne zaman gelecekmiş ..
murat semihle konuşuyor he diyor,özlemle türkanla konuşuyor he diyor,kurreyle konuşuyor prenses haklısın diyor....amaç ne yani......özlem kendini bulamadı...türkanda garibime gitti semihin arkasından konuştu hatta serkanla bile semihi çekiştirdi dün yemin ediyor ben kimsenin arkasından konuşmam diyr
strateji yapıyorevet orada ben de kızdım türkan a. murat a deli oluyorum ya adam hee hııı yook evet haa deyip duruyor
turkanin bu gune kdr bundan baska biseyini bulamadilar smdide susmaz kimse..benm.izledigim calismayani yollarim dedigi semihi duymadm..murat semihle konuşuyor he diyor,özlemle türkanla konuşuyor he diyor,kurreyle konuşuyor prenses haklısın diyor....amaç ne yani......özlem kendini bulamadı...türkanda garibime gitti semihin arkasından konuştu hatta serkanla bile semihi çekiştirdi dün yemin ediyor ben kimsenin arkasından konuşmam diyr
strateji yapıyor
herkes herkesin arkasından konuşuyor ona bişey dediğim yok ama çıkıpta yemen ederim kimsenin arkasından konuşmadım demekte o yaşta bi bayanda hoş karşılanmıyorturkanin bu gune kdr bundan baska biseyini bulamadilar smdide susmaz kimse..benm.izledigim calismayani yollarim dedigi semihi duymadm..
Herkes neler dio ona bakarsan semihde konustu turkanin arkaisnda ..
Murat semihin arkasindan karsi gruba konustu..kendi grubunu atti..
Bir altar bi kurre satmamistir.
Ozlem zaten allahlik
benimde tuhafıma gitti..ne sanıyorlar ya dedim...Kızlar ya gamzenin babası niye öyle yaptı gel fotoğraf çekinelim dedi gamze o da onlarla çekinmem dedi ayıp oldu bence.
Ayakta uyuyorum o zamangosterdiler anlattim ya canim.. inci ile gmze dun aksam konustular gamzede itirf etti..inci insallah cok mutlu olursunuz dedi
Bence de boşuna pişmanları oynadı
Boşuna mı gidip özür diledi Semihten şimdi yani...
Kurre hani Özlemi yazıyorduu..
Aaaaa niye kiiii??özlemimi yazacaktı kurre ..ya benim dün dikkatimi çekti..özlem semihe diyordiki benim kızlar gelince türkanı uzaklaştır sarılır marılır..kızların tepkisini bilmiyorum dedi....küçümsedimi türkanı benmi öyle anladım
Tv8deki sabshki programda incinin ablasinin twiti yayinlandi.yok öyle bir sey dedi kadın.dün çocukları yapma dedi bukadar..oda dedidi ama yapmam lazım herkes bu yüzden seviyor tarzında bişey dedi....ve okuduğuma göre inci gamze olayı planlı olabilirmiş..inciyi mağdur gösterip oyları çoğaltmak vs.de ben pe inanmadım..dkardeşinden duyduktan sonraki tepkisi gerçekti yani
Bende sanmıyorum böyle bir senaryo olsun. İnci bayağı şok oldu çünki duyduğundaaTv8deki sabshki programda incinin ablasinin twiti yayinlandi.yok öyle bir sey dedi kadın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?