Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
hangi dolap marga...sorun ne

Dolap yapılacakmış.Özlemde bu olaydan haberim yok benim demiş.
İnci ile gamzede bize sormadan etmeden nasıl yaparsınız paylaştırılır falan diye birbirine çıkıştılar..
İnci özleme ben adım yazıldığında senin gibi melek olmuyorum falan dedi
Gamzede baya tepki gösterdi

İzlediğim kadarıyla olay buydu, ara ara bakıyorum çünkü..

Turkni seviyorum hakli haksiz oldugu yerleri belirleye biliyorum orda ara bozucu ozlemm..ya ben birinin dislanmasina arkasindan bu kadar is cevrilmesine dayanamiorm..semih ona uymaz umarm.
Murat hemen nereye ceksen oraya iki yuzluluk yapio

3. grup bu gidişle çıkar..

Yeni birileri gelicek diyorlardı , ne zaman gelecekmiş ..

murat semihle konuşuyor he diyor,özlemle türkanla konuşuyor he diyor,kurreyle konuşuyor prenses haklısın diyor....amaç ne yani......özlem kendini bulamadı...türkanda garibime gitti semihin arkasından konuştu hatta serkanla bile semihi çekiştirdi dün yemin ediyor ben kimsenin arkasından konuşmam diyr

evet orada ben de kızdım türkan a. murat a deli oluyorum ya adam hee hııı yook evet haa deyip duruyor

turkanin bu gune kdr bundan baska biseyini bulamadilar smdide susmaz kimse..benm.izledigim calismayani yollarim dedigi semihi duymadm..
Herkes neler dio ona bakarsan semihde konustu turkanin arkaisnda ..
Murat semihin arkasindan karsi gruba konustu..kendi grubunu atti..
Bir altar bi kurre satmamistir.
Ozlem zaten allahlik

kızlar erkekler neden bulaşıktı yemek işlerine girmiyor...ordaki baynlar safmı

herkes herkesin arkasından konuşuyor ona bişey dediğim yok ama çıkıpta yemen ederim kimsenin arkasından konuşmadım demekte o yaşta bi bayanda hoş karşılanmıyor

Tv8deki sabshki programda incinin ablasinin twiti yayinlandi.yok öyle bir sey dedi kadın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…