- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #1.341
türkan içnde tutmuş cahil meselesiniSon tartışmada Özlem haklıydı bence .kadının dediği bişey yıktu Türkan atarlandı hemen
Bencede Türkan herkez kendine muhtaç olsun ve inek üzerinden pirim yapayım istiyor
ayyy gamze ne konuştu bee nefes alamadan
hem de kesiyorlar bi de yayın yarısında o kadar belli ki
ee işe yarıyorum yazılmamam gerek mantığındaysan murat ı neden yazdınız bu 1.
2.si adamlar kendi içlerinden mi yazacaklar herhalde sizden yazacaklar
3.sü yarışma 15 kişi ile finale gidecek diye okumuştm formatta o zaman kendi içlerindekileri zaten yazmalarına gerek kalmaz gelenler gidenler olacağı için.
4.sü başta kalabalık grup kendileriydi. o zaman da kendi tabirleriyle silah kendilerindeydi ama başaramayıp başarısız olan kendileri.
karşı takımın azdan çoğa çıktıklarını da mı hesap edemeyecek kapisitedeler. tamamen halkın desteği ve kendi başarılarıyla olmuş bir şey
bi de kızı iş yapma deynce ama öyle seviyorlar dedi ya simoncuuum şok oldumaynen öyle
aslında kimsenin iş yapmasınıistemiyo içinden çünkü tek çalışkan kendisi olsun istiyo
zaten inek yine zayıflamış hiç iyi beslemiyolar
sadece prim yapmaya çalışmak bu bence
evet abidin söyledi zaten karşı grup çok fevri inci için dediklerinin aynısını demişti zatenGamzenin oylamadaki tişörtünden bende de varbu arada tuncayın abidine yorumu saçmaydı. Güçlü olduklarından değil haklı olduklarından onları seçti bence.
son cümleni anlamadm canm ne sitesiiSemih de soyledi bunu turkana artik bi gucluluk durumu var ve ozlemin sesi cok cikiyo o gruptan ayrilsin gorelim nasil elendigini..Sıtesinde bende oy kullaniuorum planlayip oy veriyoruz ozlemi sevmeyenler bile grup icin verdi..havalara bak
niye almışlar ki onu oraya boş konuşuyo ha biregamzenin hani leri beni baydı ya.kız iki kelimeyi bir araya getiremiyor.
özlem iyi laf soktu valla murat her zamanki murat sessiz ahahakatılıyorum sana.sinir etti beni ya.inci yazılsaydı sesini çıkarmazdı ama.
evet abidin söyledi zaten karşı grup çok fevri inci için dediklerinin aynısını demişti zaten
bir de geç yatıyorlar o da kendisine uymadı zaten.
yaş grubu da yakın diye
t shırtü nerden aldn canm
niye almışlar ki onu oraya boş konuşuyo ha bire
konuştukları belli başlı kelimeler var
resmen gürültü kirliliği başımı ağrıttı bee
özlem iyi laf soktu valla murat her zamanki murat sessiz ahaha
gamze de murat mı yazmıştıı kimi yazdı
neremle izlediysem
çok özel bir şey değil yaa sadece kızılderili motifini hatırlıyorum o sebeple sordum benne giymişti ki gamze?
ahahagamzenin çenesinden benim de beyin gitti.artık hani den başka bir şey anlayamaz oldum.sahi kimi yazdı o? bir semih diye hatırlıyorum bir de murat tı galiba.
çok özel bir şey değil yaa sadece kızılderili motifini hatırlıyorum o sebeple sordum ben
ee o kendine baksın madem manyak mı neahahagamzenin çenesinden benim de beyin gitti.artık hani den başka bir şey anlayamaz oldum.sahi kimi yazdı o? bir semih diye hatırlıyorum bir de murat tı galiba.
muratı semihi bi de özlemi yazdı
altarın fişini çekicem lafına da çok alındı
kendisi altar için ayaklar baş olmuş derken iyiydi
aynen ya gerizekalı iştemuratı semihi bi de özlemi yazdı
altarın fişini çekicem lafına da çok alındı
kendisi altar için ayaklar baş olmuş derken iyiydi
beyaz değil miydisimdi hatırladım siyahtı.
ee o kendine baksın madem manyak mı ne
ay bu grup nası lehlerine çevirmeyi çalışıyorlar mağlubiyetlerini
güya çok dürüstler haklılar
hatta bi kere de demişlerdi ki biz çıkar için arkadaş olmadk onlar gibi. kameralara oynuyolar
sistem in değişmesi daha iyi değil mi şimdi semih lerin grup rahat işte hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?