Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Son tartışmada Özlem haklıydı bence .kadının dediği bişey yıktu Türkan atarlandı hemen
Bencede Türkan herkez kendine muhtaç olsun ve inek üzerinden pirim yapayım istiyor
türkan içnde tutmuş cahil meselesini
keşke olay sıcakken etseydi kavgasını
üzerini örttükçe patlak veriyor ve çözülemez hal alıyor
özlemi tartışmalarında haklı bulmaya başladım kurre de de haklı özlem
kurre çok abartıcı ve bağırması ağlaması o kadar gıcık ki
ama normalde özlem öbür gruba yeşil ışık yakıyo gibi durduğundan sevilemedi. çok yorum yapması dedikoducu olduğunu düşündürtüyo. hepsi dedikodu yapıyo ona kalırsa yapmayan mı var
altarrr tabiki

katılıyorum sana.sinir etti beni ya.inci yazılsaydı sesini çıkarmazdı ama.

aynen öyle
aslında kimsenin iş yapmasınıistemiyo içinden çünkü tek çalışkan kendisi olsun istiyo
zaten inek yine zayıflamış hiç iyi beslemiyolar
sadece prim yapmaya çalışmak bu bence
bi de kızı iş yapma deynce ama öyle seviyorlar dedi ya simoncuuum şok oldum
kadıncağızın saflığı diline vurmuş işte pat diye deyiverdi

Gamzenin oylamadaki tişörtünden bende de var bu arada tuncayın abidine yorumu saçmaydı. Güçlü olduklarından değil haklı olduklarından onları seçti bence.
evet abidin söyledi zaten karşı grup çok fevri inci için dediklerinin aynısını demişti zaten
bir de geç yatıyorlar o da kendisine uymadı zaten.
yaş grubu da yakın diye
t shırtü nerden aldn canm

Semih de soyledi bunu turkana artik bi gucluluk durumu var ve ozlemin sesi cok cikiyo o gruptan ayrilsin gorelim nasil elendigini..Sıtesinde bende oy kullaniuorum planlayip oy veriyoruz ozlemi sevmeyenler bile grup icin verdi..havalara bak
son cümleni anlamadm canm ne sitesii

@miskamber
canım sana alıntı yapacaktım unutmuşum
özlem kızlara sarılmasın türkan deme sebebi bence türkan la takışıyor diye kızlar çatabilir diye düşünmüştür. e bi de herkese sarılıyor kadım muc muc hep

özlem iyi laf soktu valla murat her zamanki murat sessiz ahaha
gamze de murat mı yazmıştıı kimi yazdı
neremle izlediysem

ahaha gamzenin çenesinden benim de beyin gitti.artık hani den başka bir şey anlayamaz oldum.sahi kimi yazdı o? bir semih diye hatırlıyorum bir de murat tı galiba.

ahaha gamzenin çenesinden benim de beyin gitti.artık hani den başka bir şey anlayamaz oldum.sahi kimi yazdı o? bir semih diye hatırlıyorum bir de murat tı galiba.

muratı semihi bi de özlemi yazdı

altarın fişini çekicem lafına da çok alındı
kendisi altar için ayaklar baş olmuş derken iyiydi

ee o kendine baksın madem manyak mı ne
ay bu grup nası lehlerine çevirmeyi çalışıyorlar mağlubiyetlerini
güya çok dürüstler haklılar
hatta bi kere de demişlerdi ki biz çıkar için arkadaş olmadk onlar gibi. kameralara oynuyolar
sistem in değişmesi daha iyi değil mi şimdi semih lerin grup rahat işte hep

muratı semihi bi de özlemi yazdı

altarın fişini çekicem lafına da çok alındı
kendisi altar için ayaklar baş olmuş derken iyiydi

Altar ne dese üstüne çok gidiyorlar.Aynı lafı Semih demiş olsa ki böyle iğneleyici lafları var alttan tatlı tatlı verir ayarı.Ona kimse sesini çıkaramaz.Altar a sen git falan deyip duruyordu önceden.

valla anlayamadım ama haftaya yine oylama olacak yine semihler bir aday çıkaracak oy sayıları fazla.tabi yeni yarışmacılar gelip diğer gruba geçmezse.

bi de şunu anlamıyorum kızlar
neden hep ajansa kayıtlı insanlar seçiliyor başka adam mı yok yani
gamze tezcan modellk yapmş
semh klipte oynamış
kurre zaten malum
özlem yarışmaya çıkmış
diğerlerinin daha kokusu çıkmadı
hayır yani referans mı lazım

bu tarz benmde de öyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…