Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Semihe uyuz oldum bugun turkan market alisverisi yaptiriyodu kiziyo ne aldirsa yag bitmis diyo kiziyo falan neyse camasir makinasi, Bulasik makinasi , ocak, buzdolabi, bide dolap almislar geldi hepsi..
Herkes tasiyo beyaz esyalari semih hesap pesinde ben orda olsam sinir olurdum..

Turkan diyor ki ne kadar tuttu oda soyluyo bak 300 tl kaldi market seyi yok daha gbi biseyler dedi.. Agirada mandira icin para ayircakmis turkana laf sokuyo..Sanki turkan market alisverisinde kendine aliyo..
Misafirler icin tavuk vs aliyo kadin..

O serada restaurantta Turkan sayesnde oldu bu havalar kime semihte ki anlamadim..
Bugun turkan restauranttan ciktigi gibi Ozlem basladi dedikoduya..Fena patlicak falan diyo..Beni diyo rakip olarak goruyo iyi degiliz diyo..Muratta onayliyo..
Restauranti yada agiri sen al demisler..Agir mandira icin..
Ozlem hemen basladi restauranti alirsak metve sikacagi aliriz abidin kankasiyla degistirirleermis orayi..
Turkana demisler buyuk olarak sen sec gerisi bize kalsin..Oda ben kararimi vercem kim isterse calisirm dedi..
Ama artik gercekten sacmaliyorlar.Ozlem amacina ulasti hanim daha gitmem gozuyle bakiyo ins gidersin sjnir

hayir dogru anladin grizkli kendini bisey saniyo

Türkan elini ayağını çekecek işlerden ben o zaman göreceğim özlemi.Ben olsam yapmam çocukları diyor bu kadar iş yapma.yok dinlemiyor o da.

Türkan elini ayağını çekecek işlerden ben o zaman göreceğim özlemi.Ben olsam yapmam çocukları diyor bu kadar iş yapma.yok dinlemiyor o da.
sen inaniyomusun ozlem restauranti baska ise cevirse..Iste farkli hafif tatlar yapsaymis..Ben inanmiyorum..
Abidin gozlemeyi bile degistirdi menu vs dediler gelenler gozleme yokmuuu dedi..Ozlem avucunu yalar hayal kuruyo.

Boyle bir öne atilmalar..Turkani kucumsemeler ay bogucam ya..Inci bile bu kadar sinir etmemisti

Yok bende sanki kızlar ters birşey söylermi diye anladım..Hani annemi neden üzüyorsunuz falan gibi..Türkanın kızıda mesaj göndermiş yaa İnciyi neden affettin diye

dün çocukları yapma dedi bukadar..oda dedidi ama yapmam lazım herkes bu yüzden seviyor tarzında bişey dedi....ve okuduğuma göre inci gamze olayı planlı olabilirmiş..inciyi mağdur gösterip oyları çoğaltmak vs.de ben pe inanmadım..dkardeşinden duyduktan sonraki tepkisi gerçekti yani

Türkan, kıskançlığı bırakmalı..
Ahıra , özelm murat beyle gitti diye kadına demediği kalmadı..

Ve türkan gerçekten o grubun patlama noktası olacak

Özlem açık açık bugün , ne karşı taraf nede burası, eğer türkan bu şekilde hareketlerine devam ederse ben bireysel olucam tarzında bir açıklama yapmıştı..

beni kendisine ciddi anlamda rakip görüyor sanırım falan böyle şeyler dedi..

murat da durumun farkında..

Bugün de bitki çayları sıkma meyve suları vs gibi bu şekilde bir şeyler yapmak istediği söyledi abidine..

bana pek rol gibi gelmedi ama tv sektöründe her şey olabilir tabi.

Özlem ve Abidin hiç bir iş yapamaz.Özellikle yemek konusuna hiç bulaşmamaları lazım.Özlemin suyu ısındı artık.Gitmesi lazım.Elinde çay kahve anca volta atmasını bilir o.

sen simdi onu hakli gorebiliyomusun? arkasindan konustu duymus oda

haha goruyomusunuz nasil kavga ettiler...Gamze bence cok dogru bi kiz serkani bile bozdu aninda..
Turkan arkasindan konusuldugunu ve o girince konusmanin degistigjni gornus o yuzden alinip agiri ben alicam dedi..
Herkesin hatalari olabilir ama o grupta en svri hatali Ozlemmm..
Neden simdi turkani disarda birakmak istiyo..boyle yapnaya devam ederse bireysel takilirmis ula sen kimsin sumuklu..

Evet ya nasıl kavga ettiler :)

Özlemi de haklı bulmuyorum Türkanı da..
Turkni seviyorum hakli haksiz oldugu yerleri belirleye biliyorum orda ara bozucu ozlemm..ya ben birinin dislanmasina arkasindan bu kadar is cevrilmesine dayanamiorm..semih ona uymaz umarm.
Murat hemen nereye ceksen oraya iki yuzluluk yapio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…