- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #1.381
hatta yazmadan döndüm yine baktım o yiyo bi tek o sıradakurrenin yemek yiyişine geçen gün ben de dikkat ettim hatta balık yerken.balığın hepsini tıktı ağzına malum kılçığı da ağzında geri çıkardı balığı şapırdata şapırdata yiyor.
Neeeeeeee
türkan mandıra için altar ı almış yanına
murat çıkmış
altar yandınn tam da getir götür adamısın zaten
bari süt falan sağdırsa biraz öğretse
sen nerden okudun cnm gamze sinek olayını fb den mi?videoyu daha koymamışlar ben pek emin değilim yani beyaz da olabilir.
kurre de masraf şunu alın bunu alın her şeyin markalısını istiyomüşteriler de afiyetle yiyecek
Ya şu murat bir gitsin ya adam sırf zarar kaç lahmacun yedi o uyuz bugün ki bölümde
sen nerden okudun cnm gamze sinek olayını fb den mi?
balığın tümünü mü çıkardı ağzından geriiii
Ben onu degil ama kizi gittikten sonra semihe citamiz yuksekmis ikimizin dedigini duydum kizi baya biseyler soyledi hani disarda tekken konusma yanlis anlasiliyo sen is yapma bakalm para kazanabilceklermi felan dedi yani ondan zaten ertesi gun inege gitmedi.ya bide mesela her isi ben yapiyim diyo ozzlemle kurre kizincada yapin ben biseymi diyorum diyo halbuki ilk haftalarda inci disardan ot toplamisti turkan hemen ben onla borek yapcam dedi.yani is yapiyim oy toplaym beni ondan seviyolar diye dusunuyor.mesela ozlem kavga ettiklerinde bile bizim kader birligimiz var ben ona sirt donemem dedi ama turkan oy yuksek olunca hemen kadini sildi.aa yasak değil mi duydunuz mu siz yoksa söylenti mi
valla bende anaçlığını seviyodum hani bi aile gibi büyük küçük bi aradalar
özellkle semih dayak yiyince gidp onu öpmesi çok samimi gelmişti. nerden bileym herkesi öpüp kokluyor bağrına basıyor. hatta murat a dedi ki semih wc ye gidecek kalk yalnız bırakma çağdaş onu dövecek yine. anne gibi gelmişti. şivesi de rahatsz etmiyor beni sıcaktım baya. ama öyle konuşup çağdaş a da gidip sarıldı en basitinden. çok abarttı ya herkese bi tanem olmaz ki ne yapmacık.
kurre de masraf şunu alın bunu alın her şeyin markalısını istiyo
wc kağıdı familia kokulusu olacakmış tek katlıda olmıcakmış
zaten bi ton kullanıyo diyo türkan
evet orda inci haklıydı ne yalan söyleyimBen onu degil ama kizi gittikten sonra semihe citamiz yuksekmis ikimizin dedigini duydum kizi baya biseyler soyledi hani disarda tekken konusma yanlis anlasiliyo sen is yapma bakalm para kazanabilceklermi felan dedi yani ondan zaten ertesi gun inege gitmedi.ya bide mesela her isi ben yapiyim diyo ozzlemle kurre kizincada yapin ben biseymi diyorum diyo halbuki ilk haftalarda inci disardan ot toplamisti turkan hemen ben onla borek yapcam dedi.yani is yapiyim oy toplaym beni ondan seviyolar diye dusunuyor.mesela ozlem kavga ettiklerinde bile bizim kader birligimiz var ben ona sirt donemem dedi ama turkan oy yuksek olunca hemen kadini sildi.
Muhabbetinize dhil oluyorum kusura bakmayinda kurreye gecen misafirlerden biri iste senin kiyafetler konakta meshur oldu butun kizlar ondan giyiyo dedi bi ziyaretci ondan sonra basladi semihe 1 milyar ayirsak bana kiyafet alsak felan diye:)kiyafetleri ondan istyor sanirim.inci de diyordu gruplar daha ayrılmamıştı bu kurre tuvalet kağıdını çok kullanıyor biz ayrı alalım demişlerdi.
kurre simdi de kırmızı elbise siyah topuklu istiyormuşsemih te paramız yok demiş
ıyyy salak yaa hayır kamerada görmemiş insan değil yaniay evet böyle büyük bir parçaydı çatalla attı ağzına baktı kılçık var geri tabağa çıkardı
ütopya dan yorumlarda gördüm canım.bir adam öyle yazmış.
Evet inci bence kotu kalpli degil inci melek in doldurusuna geldi insanlara kinlendi smdi donus yok ama.evet orda inci haklıydı ne yalan söyleyim
Muhabbetinize dhil oluyorum kusura bakmayinda kurreye gecen misafirlerden biri iste senin kiyafetler konakta meshur oldu butun kizlar ondan giyiyo dedi bi ziyaretci ondan sonra basladi semihe 1 milyar ayirsak bana kiyafet alsak felan diye:)kiyafetleri ondan istyor sanirim.
evet onu da hatrladm canm inci nin dediğini.çamaşır suyuyla giriyomş bilmem ne. 1 saat çıkmıyomuş.inci de diyordu gruplar daha ayrılmamıştı bu kurre tuvalet kağıdını çok kullanıyor biz ayrı alalım demişlerdi.
kurre simdi de kırmızı elbise siyah topuklu istiyormuşsemih te paramız yok demiş
ıyyy salak yaa hayır kamerada görmemiş insan değil yani
peki şu misafir olayı doğru mu inci yle kavga eden ben izleyemedm onu yaaa kim demişti onu da unuttum
evet onu da hatrladm canm inci nin dediğini.çamaşır suyuyla giriyomş bilmem ne. 1 saat çıkmıyomuş.
bende şunu duydum canlı yayını açtım
türkan çizme istiyo ordakiler kokmuş mu ne abidin de öyle dedi.
türkan da ben iş yapıyorum dışardaym çizme istiyorum başka bir şey istemem dedi.semhte kurre de ruj istiyo dedi.türkan haklı ama alışveriş konusunda
semih te kasa olmamalı bence kurre ye zaafı var diye hayır diyemedi çoğu kez. ya da kur yapcam diye
onu da fb den okudun canmben demiştim sanırım canım.tv de gösterdiler dün ama detaylı değildi.
fevriliği sonu oldu işte. ben hala sevmiyorum iyi mi kötü mü bilmiyorum. gamze yle teco nun durumununda ortalığı yıkar sanıyodum. üzüldüğnden bir şey yapamadı. yazık.inci melek doldurdu aynen. inci melekte kendi sonunu hazırladı.Evet inci bence kotu kalpli degil inci melek in doldurusuna geldi insanlara kinlendi smdi donus yok ama.
ne konağı canımm misafirin konağı mı varmış öyle anladım =)Muhabbetinize dhil oluyorum kusura bakmayinda kurreye gecen misafirlerden biri iste senin kiyafetler konakta meshur oldu butun kizlar ondan giyiyo dedi bi ziyaretci ondan sonra basladi semihe 1 milyar ayirsak bana kiyafet alsak felan diye:)kiyafetleri ondan istyor sanirim.
ne konağı canımm misafirin konağı mı varmış öyle anladım =)
yok canım kendi sitesinde vardı.inciye biz semih i seviyoruz demiş gelen bir misafir inci de küsmüş yatmış o gün hiç misafir ağırlamamış.onu da fb den okudun canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?