Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
hatta yazmadan döndüm yine baktım o yiyo bi tek o sırada
zaten bağırıp duruyo çokcuk gibi
ay şimdide zıt erenköy diyo
zorla çocuk olmak istiyo
sempatk mi sanıyo kendini ne

sen nerden okudun cnm gamze sinek olayını fb den mi?
balığın tümünü mü çıkardı ağzından geriiii

ay evet böyle büyük bir parçaydı çatalla attı ağzına baktı kılçık var geri tabağa çıkardı

ütopya dan yorumlarda gördüm canım.bir adam öyle yazmış.

Ben onu degil ama kizi gittikten sonra semihe citamiz yuksekmis ikimizin dedigini duydum kizi baya biseyler soyledi hani disarda tekken konusma yanlis anlasiliyo sen is yapma bakalm para kazanabilceklermi felan dedi yani ondan zaten ertesi gun inege gitmedi.ya bide mesela her isi ben yapiyim diyo ozzlemle kurre kizincada yapin ben biseymi diyorum diyo halbuki ilk haftalarda inci disardan ot toplamisti turkan hemen ben onla borek yapcam dedi.yani is yapiyim oy toplaym beni ondan seviyolar diye dusunuyor.mesela ozlem kavga ettiklerinde bile bizim kader birligimiz var ben ona sirt donemem dedi ama turkan oy yuksek olunca hemen kadini sildi.

kurre de masraf şunu alın bunu alın her şeyin markalısını istiyo
wc kağıdı familia kokulusu olacakmış tek katlıda olmıcakmış
zaten bi ton kullanıyo diyo türkan

inci de diyordu gruplar daha ayrılmamıştı bu kurre tuvalet kağıdını çok kullanıyor biz ayrı alalım demişlerdi.

kurre simdi de kırmızı elbise siyah topuklu istiyormuş semih te paramız yok demiş

evet orda inci haklıydı ne yalan söyleyim

Muhabbetinize dhil oluyorum kusura bakmayinda kurreye gecen misafirlerden biri iste senin kiyafetler konakta meshur oldu butun kizlar ondan giyiyo dedi bi ziyaretci ondan sonra basladi semihe 1 milyar ayirsak bana kiyafet alsak felan diye:)kiyafetleri ondan istyor sanirim.

ay evet böyle büyük bir parçaydı çatalla attı ağzına baktı kılçık var geri tabağa çıkardı

ütopya dan yorumlarda gördüm canım.bir adam öyle yazmış.
ıyyy salak yaa hayır kamerada görmemiş insan değil yani
peki şu misafir olayı doğru mu inci yle kavga eden ben izleyemedm onu yaaa kim demişti onu da unuttum

bilemiyorum ki:) ama bu topukluyla elbiseyi yılbaşı için istiyormuş kurre hanım

evet onu da hatrladm canm inci nin dediğini.çamaşır suyuyla giriyomş bilmem ne. 1 saat çıkmıyomuş.
bende şunu duydum canlı yayını açtım
türkan çizme istiyo ordakiler kokmuş mu ne abidin de öyle dedi.
türkan da ben iş yapıyorum dışardaym çizme istiyorum başka bir şey istemem dedi.semhte kurre de ruj istiyo dedi.türkan haklı ama alışveriş konusunda
semih te kasa olmamalı bence kurre ye zaafı var diye hayır diyemedi çoğu kez. ya da kur yapcam diye

ya niye kasa semih te. bence kazanılan paradan 50 ser ya da 100 er işte neyse kişisel olarak dağıtılsın ihtiyaçlarını alsınlar.Türkan bu konuda haklı elli kere söylüyor alan yok.

Evet inci bence kotu kalpli degil inci melek in doldurusuna geldi insanlara kinlendi smdi donus yok ama.
fevriliği sonu oldu işte. ben hala sevmiyorum iyi mi kötü mü bilmiyorum. gamze yle teco nun durumununda ortalığı yıkar sanıyodum. üzüldüğnden bir şey yapamadı. yazık.inci melek doldurdu aynen. inci melekte kendi sonunu hazırladı.
eleme günü ukala ukala gülüyordu.
ay eşinide bırakıp gelmş bi de diyo ki barkın tek kalamaz sıkılır

ne konağı canımm misafirin konağı mı varmış öyle anladım =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…