- 13 Ekim 2011
- 2.994
- 3.598
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #1.421
İstanbulda küçük bir dükkanın dışarı askıya astığı bir tişörttü 10 tl.evet abidin söyledi zaten karşı grup çok fevri inci için dediklerinin aynısını demişti zaten
bir de geç yatıyorlar o da kendisine uymadı zaten.
yaş grubu da yakın diye
t shırtü nerden aldn canm
İste ziyaretci soyledi buda inaniyo ya mumkunmu zten reyting yerlerde kac kisi biliyodur kurreyi sanki:)Yok artııık!! Neymiş konaktaki kızlar kurre gibi giyiyormuşİzmirli kızlar bir kere o kadar kapalı giymez.yaz kış fark etmez
İste ziyaretci soyledi buda inaniyo ya mumkunmu zten reyting yerlerde kac kisi biliyodur kurreyi sanki:)
ahaha aynen öyle olduusen dedin beyaz ben dedim siyah orta yolu bulduk gri
Evet suan misafirler var ama bu sefer diger taraftada cok kisi var.bugün ziyaretçi günü herhalde.türkan bir şeyler yapıyordu sabah.
Herkes inciye acıdı galibaEvet suan misafirler var ama bu sefer diger taraftada cok kisi var.
aaaaEvet suan misafirler var ama bu sefer diger taraftada cok kisi var.
bende kilo yok ödem var diyo ya =))türkan gri esoftman giymemeli bence ya.kiloları çok belli oluyor.
bende kilo yok ödem var diyo ya =))
Ya ilk gunden beri izlemeyenler onlari masum buluyo cunku ondan sanirim bide semihlerde kadnlar cok kavga ediyo kendi aralarnda onun etkisi benceaaaademek diğer grubun da destekcisi arttı.
Neresine acidilarsa bide hic degisme diyolarya kendi kizlari oyle davransa ne yaparlar acaba:)Herkes inciye acıdı galiba
Ya ilk gunden beri izlemeyenler onlari masum buluyo cunku ondan sanirim bide semihlerde kadnlar cok kavga ediyo kendi aralarnda onun etkisi bence
Aynen umarim duzelirler ya diger hali daha guzeldi:)Evet semihler de kavga çok arttı.Diğer grupta neredeyse yok gibi artık.
Aynen umarim duzelirler ya diger hali daha guzeldi:)
galiba gelenler incinin yakınlarıymış
face grubunda paylaşmışlar
akraba ve arkadaş grubunun gelmesi normalde yasak olduğu halde serkan ve şimdi de incinin arkadaşları girdi diyolar
kanala şikayet edeceklermiş sanırım
evet canım ya.kavga gürültü valla benim beyin almıyor öyle şeyleri.
hadi ya.neden izin vermişler ki böyle bir şeye yahu...
Aynen yaaaaaaNeresine acidilarsa bide hic degisme diyolarya kendi kizlari oyle davransa ne yaparlar acaba:)
Aaaaaa olcak iş mi!! Ne ayıp yaaaaşimdi birşey daha duydum
biri 6 kişilik yemek parasını inciye vermiş
semihlerin restoranda yedikleri halde 120 tl inciye gitmiş
yuh artık ya
hatta bu tarz bi sürü olay olmuş
semihlerin standında kimse durmadığı için para diğer gruba ödenmiş
öyle diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?