- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #1.401
puahahhahaizmir konak demek istedi
Ohhhhh canıma değsin kurreeeeeinci de diyordu gruplar daha ayrılmamıştı bu kurre tuvalet kağıdını çok kullanıyor biz ayrı alalım demişlerdi.
kurre simdi de kırmızı elbise siyah topuklu istiyormuşsemih te paramız yok demiş
Ohhhhh canıma değsin kurreeeee
Yok artııık!! Neymiş konaktaki kızlar kurre gibi giyiyormuşMuhabbetinize dhil oluyorum kusura bakmayinda kurreye gecen misafirlerden biri iste senin kiyafetler konakta meshur oldu butun kizlar ondan giyiyo dedi bi ziyaretci ondan sonra basladi semihe 1 milyar ayirsak bana kiyafet alsak felan diye:)kiyafetleri ondan istyor sanirim.
utopya.com da eleme mesela carsambalari oluyor ya oylama onlarin eleme saatine kadar..Elemede yayin kapaniyo oylama bitiyo..Biz oyu onlarin aralarinda ki kimi yazicaz konusmalarina gore oy veriyoruz..Ozlemi yazalim dediklerinde orda herkes ozlemi yazacaklar oy verin grup dagilmasin deniliyor..Altarda bu sekilde kaldi...son cümleni anlamadm canm ne sitesii
Yok yaaa bence kötü.patavatsız kalp kırıcıEvet inci bence kotu kalpli degil inci melek in doldurusuna geldi insanlara kinlendi smdi donus yok ama.
sen nerdesn kız izmir de mi??Yok artııık!! Neymiş konaktaki kızlar kurre gibi giyiyormuşİzmirli kızlar bir kere o kadar kapalı giymez.yaz kış fark etmez
fevriliği sonu oldu işte. ben hala sevmiyorum iyi mi kötü mü bilmiyorum. gamze yle teco nun durumununda ortalığı yıkar sanıyodum. üzüldüğnden bir şey yapamadı. yazık.inci melek doldurdu aynen. inci melekte kendi sonunu hazırladı.
eleme günü ukala ukala gülüyordu.
ay eşinide bırakıp gelmş bi de diyo ki barkın tek kalamaz sıkılır
haa evet canım biliyorum onu tabikiutopya.com da eleme mesela carsambalari oluyor ya oylama onlarin eleme saatine kadar..Elemede yayin kapaniyo oylama bitiyo..Biz oyu onlarin aralarinda ki kimi yazicaz konusmalarina gore oy veriyoruz..Ozlemi yazalim dediklerinde orda herkes ozlemi yazacaklar oy verin grup dagilmasin deniliyor..Altarda bu sekilde kaldi...
Ohhh yandan yandansenin semih kurre ye pas vermiyor artık canım
Türkanın bulduğu kızdan nolcak yaaaatürkan semih e başka kız buldu semihte hemen misafir olarak gelsn diyo
canım t shırt grimişsenin semih kurre ye pas vermiyor artık canım
Bence de yaaaa.tişort de tişört.atın o kimdeysecanım t shırt grimiş
şimdi gördüm yine üzerinde
aman boşver şu gamze yi konuşmayalım
canım t shırt grimiş
şimdi gördüm yine üzerinde
aman boşver şu gamze yi konuşmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?