Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
canım fotoları bile var
misafirlerden biriyle yakın arkadaşmış resimlerini görünce çok şaşırdım ve içerde birbirlerini tanımıyomuş gibi yapmışlar
herkes tv8e şikayet ediyomuş arayıp

saçmaladı ama artık acun medya adam akıllı yeni yarışmacılar gönderilsin o zaman ya bu ne böyle.

E onp

a
E onlar 4 kişi kaldılar.birbirlerine muhtaçlar.az kişi az iş az yemek az müşteri.
semihler öyle mi? Değil.
sanki diğerleri masum, hiç kavgacı olmayan tipler

Semih ci seni Bu aralar kimseyi desteklemiyorum.Hah işte bu dediğim yarışmacı yok ya.

gamze elenicem korkusuyla diline ne düştü be düşürdü iyice kendini .

hani lemeye başladı.

ahahaha aklıma şarkı geldi.hani verdiğin sözler hani ellerin nerdeeee hani huzur bulduğum deniz gözlerin neredee hani sen hep benimdin şimdi neredesin nerde bu şarkıyı çok dinlemiş olmalı.

görmedim ne tepki verdiği elbette satılmasını istemez
ama karşı çıksa nolucak ki geliri giderini karşılamıyomuş
üstüne bi sürü projeye engel oluyo
inek giderse ahırı başka yönde değerlendireceklermiş

zaten düzgün bakamıyolar ki hayvan çok zayıfladı ben gördükçe üzülüyorum
kolay bişey değil inek bakmak
köyde bi akrabamız inek besliyo ve her ay bi sürü masraf yapıyolardı ona
bi sürü yem almak gerekiyo

tavuklar kalır herhalde.aslında acun niye öyle bir şey yaptı ya hayvanların yemini karşılasaydı keşke bir süre.gerçekten yazık hayvana.

gelenler incinin arkadaşıymış ya kızlardan biriyle tuvalete gitmiş inci orada kamera da yokmuş tüm tiyoları aldı diyorlar.dışarıdaki her şeyi öğrenmiş.

onlarda aliyo zaten yem surekli aliniyo..Zayiflamamis tvden oyle gorunuyomus.
Muratin esi aa tv den cok zayif gorunuyo hayatim gayet iyimis dedi masallah dedi..
Inegi satmak gibi bisey olamaz 2.yi para olunca alcaklar az once bile konustulr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…