- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #1.781
aynenTabi canım aşk olmazsa olmazTürkan bir jelibona laf ediyordu niye aldınız para harcadınız diye.Semih parayı saçtı elbise ayakkabı yemek kimse bir şey demedi ama.Çünkü bu bir senaryo.
Bugün semihler abidin ne yazarsa onu yazacağız diye konuşuyorlardı
Ama sıralamada abidin biraz gerilerde sanırım ..
inşallah yazmaz da ortalık karısırAbidin ne yapıyor bilmiyorum ama bu oylamada semihlerle aynı kişiyi yazmalı yoksa ortalık karışacak..
Aaa bu bu mantıklı olur.Yine Semihler üstün çıkar.Ama ya Abidin Semih lerin grubundan birini yazarsa o zaman iş tamamen değişir.
Aynen öyle..
Ben abidine güvenmiyorum .
Murata ben asla sizden birini yazmam demiş geçenlerde..
Murat ben abidin abiye güveniyorum diyip duruyordu dün ve bugün..
Ama yine de güvenemiyorum, her an sağ gösterip sol vuracakmış imajı veriyor bana hal ve hareketleri..
Ay niye her şey planlı, senaryo?? Neden doğal, gelişine değil??!!!Tabi canım aşk olmazsa olmazTürkan bir jelibona laf ediyordu niye aldınız para harcadınız diye.Semih parayı saçtı elbise ayakkabı yemek kimse bir şey demedi ama.Çünkü bu bir senaryo.
aynenvar ya sıra kendı gruplarına gelsın
bırbırlerını yıyecekler ve birbirlerini tanıdıkları ıcın işleri zor olacak :q
semihlerden biri gitmek zorunda kalırsaBelki bu ay Semih lerden biri gidebilir.Abidinin oyuna bağlı gibi duruyor her şey.Türkan gitsin bence
Ay niye her şey planlı, senaryo?? Neden doğal, gelişine değil??!!!
Kime uzak tuncaya mı semihe mi? Semih gel dese ikisi de gelir.ama o çağdaş olayında, öncesini bilmiyorum ama eminim o zaman da bir çekişme vardı, çağdaş olayı sonrasında semihi nerdeyse linç (tabiri caizse)edeceklerdi.semih onları asla kabul etmez.ben olsam ben de etmem.evet bir onlar ara sıra konusuyor. tuncay samımı biiri aslında
serkan nedense uzak bıraz ona.
sen semıhe takmıssın bellıKime uzak tuncaya mı semihe mi? Semih gel dese ikisi de gelir.ama o çağdaş olayında, öncesini bilmiyorum ama eminim o zaman da bir çekişme vardı, çağdaş olayı sonrasında semihi nerdeyse linç (tabiri caizse)edeceklerdi.semih onları asla kabul etmez.ben olsam ben de etmem.
semihlerden biri gitmek zorunda kalırsa
em pasif olan altarı gönderırler bencebence de türkan gitsin. turkanın adı yazılsa ve son anda kurtulsa var ya,,, zından eder hayatı ısmını yazanlara
neyı anlamıyorum bılıyor musun? '' turkan abla çok çalısıyorsun'' dedıklerıne bu kadın nıye kendı kendıne trıbe gırıyor bır turlu anlam veremedım ona :qTürkan dedikodu ve hamura endekslemiş kendini arada da inek sağımı ve örgüAltar ın oyu yüksek belki Türkan da gidebilir ama belli olmaz tabi.Ya bir de demiyor mu kimse yardım etmiyor.Yardım edecekler yemeğe onu yapamazsın bunu yapamazsın diyor.Hem yardım istiyor hem sen yapamazsın diyor
Valla hiç inanmak istemiyorum senaryo olduğuna.sinir oldum yaaa bu işeGamze yle Tezcan ın ki doğal gelişti ama Semih in ki senaryo.Bir anda sebepsiz küstüler baktılar olmadı Semih hemen barıştı yemek falan kimsenin gıkı çıkmıyor onca para harcadı Semih. Kurre iyi kız olabilir de hihhihi diye gülüyor ya çocuk gibi bir de o yemek yiyişi yok mu
incinin ablasının amacını da anlayamadım ben. ben olsam bır kagıda yazar elıne verırdımGamze yle Tezcan ın ki doğal gelişti ama Semih in ki senaryo.Bir anda sebepsiz küstüler baktılar olmadı Semih hemen barıştı yemek falan kimsenin gıkı çıkmıyor onca para harcadı Semih. Kurre iyi kız olabilir de hihhihi diye gülüyor ya çocuk gibi bir de o yemek yiyişi yok mu
neyı anlamıyorum bılıyor musun? '' turkan abla çok çalısıyorsun'' dedıklerıne bu kadın nıye kendı kendıne trıbe gırıyor bır turlu anlam veremedım ona :q
ahır olmasa turkan ne halt yer acaba? şimdi en çok çalısan o guzkuyor ya
ınek satılsa napacak
Takmak değil destekliyorum.çünkü bende olmayan bir şey var onda:sakinlik.sakince insanları oyuyor.o çağdaşla olan olayında tuttum onu.bir daha da bırakmadım.sen semıhe takmıssın bellı
tuncay ve serkan bırbırıne uzaklar
incinin ablasının amacını da anlayamadım ben. ben olsam bır kagıda yazar elıne verırdım
ya da musaıt buldugum bır yerde kımse duymadan soylerdım. dusman mı dost muydu bellı degıldı ya :q
inci fena morardı :q
O yüzden satılmasını istemiyor ya.Bir de garibim Türkan neden çok çalışıyor.Kızı diyor ki Türkan a çalışma bu kadar iş yapma. Türkan da halk beni böyle seviyor diyor çocuklarına
Valla hiç inanmak istemiyorum senaryo olduğuna.sinir oldum yaaa bu işe
kurrenin gülüşü özellikle gergin ortamlarda eğlenceli geliyor bana.ama yemek yiyişi ııııyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?