- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #1.801
Uzaklar tabi.onlarınki zorunlu birliktelik.sen semıhe takmıssın bellı
tuncay ve serkan bırbırıne uzaklar
ahh çağdaş ahh kendı kendını yaktı. ne gerek vardı öyle bişi yapmasına. kendını tutamayan erkeklerı hıc sevmem. her yerde kavga cıkarırlar. utanmadı daldı yumruklarla.Takmak değil destekliyorum.çünkü bende olmayan bir şey var onda:sakinlik.sakince insanları oyuyor.o çağdaşla olan olayında tuttum onu.bir daha da bırakmadım.Normalde o olayda çağdaş olan ben olurdum.yani oyle sinirliyim.imrendim semihe.
tamamen saçmalıktı ablasının yaptıklarıEvet hem de bunları söylerken İnci nin tam yanındaydı Gamze.Bence arada Tuncay duydu söylenenleri.Ama dedikoduyu sevmediği için hiç karışmadı bu duruma.
bence de senaryo. bu zamana kadar hangı yarısma olursa olsun. aşk rollerı çok tuttuSenaryo bacımyapacak bir şey yok.Ben Kurre nin cilve yapar gibi gülüşünü sevmiyorum hihihi diye bir ses çıkarıyor
inek elbette gıdecek
o zaman görcez
serkanın da ne dedıgı bellı degıl. ben kımsenın grubundan degılım dıyorUzaklar tabi.onlarınki zorunlu birliktelik.
Evet şahsen ben bile acaba bugün ne yaptılar diye bakasım geliyor senaryo olduğunu bile bile.Bilmeyenler nasıl merakla takip ediyordur kim bilir.bence de senaryo. bu zamana kadar hangı yarısma olursa olsun. aşk rollerı çok tuttu
tutmayan tek bır yarısma yok.
Semih club yapacak ya orayı ppok kokulu club
dün ki bölümde semıh kurreye surprız yapmıstıEvet şahsen ben bile acaba bugün ne yaptılar diye bakasım geliyor senaryo olduğunu bile bile.Bilmeyenler nasıl merakla takip ediyordur kim bilir.
abıdın acaba kıme kullanacak oyunuabidin de diğer grupla oy kullanacakmış galiba
bütün dengeler değişecek bu gidişle
valla semıh oraya takmıssa
turkanla buyuk savas baslıyor demekyesınler bırbırlerını
hepsı bırbırınden fena
dün ki bölümde semıh kurreye surprız yapmıstı
oldugu gıbı gectım o kısımları :q yazık oldu bölumume yaa
ben yemem o sahte numaraları
Semih baştan beri takık zaten ahıra orayı bir şey yapacak zaten.Artık oda spreyleri falan bir şey yapar kokuyu giderir
Ben baktım meraktanama izlemesem de bir şey kaçırmaz mışım yani.
kurre güya oyuncu hee
semıh bıle ondan daha ıyı becerdı rolunu :q kurre cok komıktı yaa beceremedı.
bır de oynasıp oynasıp '' arkadasız'' demıyor mu :q
hahahaaadamın sırtına çıktı geçen günde.Semih öpeyim diyor Kurre de ama arkadaş öpücüğü diyor şapşik kız ya.Zaten bu senaryoyu Kurre ele veriyor resmen.
aynen. oyuncuyum dıye de dolanıyor ortalarda sonra
senden bır halt olmaz kızım
abıdın acaba kıme kullanacak oyunu
ben o bölümleri gecıyorum valla :qZaten kanal 7 ve stv de oynamış sanırım gerçek kesitlerde
ütopya sitesinden bakıyorum ben ara ara.Ama artık tv den bakarsam bakarım.Semih le Kurre aşkı baymaya başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?