Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Kızlar, semihle romantik yemeğinin sonrasında kurretulayn gamzeye şunu dedi:semihin sorunları var.o ne demek yaaaa.ne sorunu

Abidine uyuzum bende. Kardeşim 3. grubu kurasın varsa açık açık söyle. Ne öyle yok numaradan mış , yok karşı tarafa kandırmak için miş falan filan..Kurası var ama cesaretide yok bi numaralar şeyler

söylediklerine aynen katılıyorum canım sadece murat karşı takıma oyun yaptı. tıpkı 3.grup yalanındaki gibi. hatta semih dün söyledi biz strateji yapıyoruz murat abi seni öne sürüyoruz ama halktan bazıları tepki gösterdi ciddi zannetmişler diye. ayrıca semih in kavga anında grubu yanında oldu. türkan gitti yanına semih in. semih yataktan çıkmıyordu öptü sonra da murat a gidip dei ki türkan, semih wc ye gidecek yanlız bırakma bahçede onu yoksa çağdaş onu döver dedi. murat ta hep kolundaydı canım. ha diyeceksin ki türkan herkesi öpüyo orası doğru. murat ın da ikili oynamaları falan var ama ben dün öğrendim murat ın karşı takıma kahvaltılara gitmesi o yüzdenmiş

aynen canım bende yaaa sürekli dedikodu boş laf oyun moyun. acun şu pasaportu ücretlendirsin kitap mitap okumaya ağırlık vericem ahaha. şimdi de günde 1 saat ya izliyorum canlı yayını ya izlemiyorum

Aynen aynen.Eskiden kitap okuyordum günlük bu aralar saldım gitti.Yeni bir iki kitap aldım onlara başlayayım bende.

teşekkrler canım bunları izledim bende yazdım ayısını

Semih çağdaş meselesini bilerek yap başka bi tabirle söyliyim aslnda semih bilrrek onu diskalifiye ettirdi- çnki dyak olayı olmadan önce semh çağdaşa: ortaya öyle bi bomba koyvamki burdan gidişini izlcm falan demşti oda napcan bana napablrsn sen kimsin diye dayanamadı ,,," srmih okdr akıllı zeki bi insanki kimin ne yapıda oldugunu biliyor. Türkan ve özlem kavga ettiği zaman özlem ağlıyodu semih dediki "özlem hanım sizde melek değilsiniz ,,,,,,- semihin neresni seviyosunz derseniz semih açık sözlü. Herkesn yüzüne söyleyeblcek cesaretli biri . Ama diğerlerinden bir cacık olmaz murat abi geçen haftaya kadar karşı grubla muhabbeti iyiydi laf taşıodu şimdi noldu? İnci onun yalanını yakaladı yüzüne vurdu inci ddediki ayıp murat abi dededi yüzüme dıosun arkamdan yalam knusuosun dedi.

türkan semihe ' kalleş özlrm. Özlrmi bidaha gruba geri alırsan bem çıkarım!!! Dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…