- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #1.741
Zamanında kan davası varmış gibi davranmasalardı o zaman.ben olsam onun yerinde ben de kin güderim birleşmeyi kabul etmem.Hala saçmalıyorne yapsınlar çıkar yol bulmaya çalışıyor kendince.
söylediklerine aynen katılıyorum canım sadece murat karşı takıma oyun yaptı. tıpkı 3.grup yalanındaki gibi. hatta semih dün söyledi biz strateji yapıyoruz murat abi seni öne sürüyoruz ama halktan bazıları tepki gösterdi ciddi zannetmişler diye. ayrıca semih in kavga anında grubu yanında oldu. türkan gitti yanına semih in. semih yataktan çıkmıyordu öptü sonra da murat a gidip dei ki türkan, semih wc ye gidecek yanlız bırakma bahçede onu yoksa çağdaş onu döver dedi. murat ta hep kolundaydı canım. ha diyeceksin ki türkan herkesi öpüyo orası doğru. murat ın da ikili oynamaları falan var ama ben dün öğrendim murat ın karşı takıma kahvaltılara gitmesi o yüzdenmişabidin resmen reklamını yapmak için gelmiş.. bidaha yeni gelen insanlar inşallah ünlü değilde normal insanlar olur.... ününü kaybeden ün yapmaya çalışan insanlar gelmesin.......ayrıca özleme sinir oluyorum.. başta diğer gruba yalakalık yapıodu sonra ordan kazık yiyince kendı grubuna geri döndü... Murat abi çok 2 li oynuyo mesela ; özlem türkandan yana şikayet ediyor özlemi tutuyor... sonra türkan murata özlemden şikayet ediyo türkanı tutuyo sonra murat abi semihten şikayet ediyo çalşmıyo sonra semihle işbirliği yapıyo... anlayamadım gitti ............Arda gitmeden önce murat abi konuşmuşlardı gruplarına çağırmıştı(arda) murat abi de gelmeyi düşünüyorum dedi.. sonrra 1 gun sonra adını yazdı :S ve herkesede ben gruplarına gitmek istemediğimi söyledim dedi.. ama RESMEN AÇIK AÇIK SİZİN GRUBA GELMEYİ DÜŞÜNÜYORUM dedi
kurretulaynda kendini çok beğeniyo sanırım.Başta tuncay falan KENDİSİNDEN hoşlanıyo diye hissetmiş bunuda özleme söylemiş özlemde semihe söyledi (o arada cok kavga oldu)
Hele inci tezcan olayına ne demeli ? tezcan incicinin yok saçını okşuyo yok koluna giriyo sürekli yanyanalar hatta tezcan inciiyi kucağına alıp yatağına bile götürüyo.. SONRA ne öğrendik?? tezcan gamzeden hoşlandığını söylemiş ve ona söz vermiş beklicem diye... ŞOKŞOK.
Ayrıca şimdiki olayda özlem şikayet ediyo türkan için. Seebebide Türkan sürekli laf söylüyo herşeye yok yemeği söyle yap böyle yap hakaretler falan özlem ağlıyo türkanda yalandan ağlıyo diyo yüzüne karşı..Şimdi gene açtım izliyorum türkan okdr laf soyluyo özleme tekrar ''ay canım falan sarılıyo NEKADAR YAPMACIK İNSANLAR WAR.
Semih baştan beri kendini belli etti. Çalışmayı sevmediğinide adam başta dayak yedi kimse onun arkasında durmadı. Kendi grubuda dahil....
Bence semih çalışşsın çalışmasın ama oranın birincisi Semih......Survıorı hatrlarsak Ünlülerden Gökhan daha iyiydi fakat oylama turabi kazandı buda böyle olur...
Birşey daha eklicek olursam ; Çoğu türkanı beğenmiyo yapmacık oldugunu düşünüyo(buna bende dahil) Bi insan ağladığını üzüldüğünü sürekli söyleyip kendini acındırmaz...Türkan aynen bunu yapıyo... Bakalım daha neler görücez =)
aynen canım bende yaaa sürekli dedikodu boş laf oyun moyun. acun şu pasaportu ücretlendirsin kitap mitap okumaya ağırlık vericem ahaha. şimdi de günde 1 saat ya izliyorum canlı yayını ya izlemiyorumBu ütopya sıktı artık izleyesim gelmiyor eskisi gibi.
canım ben telefondan izliyorumda laptontan izlemek için program indirmemiz gerekiyo mu telefonda ki gibi?? çünkü pc de açılmıyordu sayfa nasıl izliyorsun sen?Eki Görüntüle 1339996
Okadar laf söyleyip sonra da barışmaya çalışan TÜRKAN =D (ÖZLEM TRİPTE)
aynen canım bende yaaa sürekli dedikodu boş laf oyun moyun. acun şu pasaportu ücretlendirsin kitap mitap okumaya ağırlık vericem ahaha. şimdi de günde 1 saat ya izliyorum canlı yayını ya izlemiyorum
teşekkrler canım bunları izledim bende yazdım ayısınıAbidin bugün ben grubuma kurucam dedi açık açık semihe..
Özlem, semihle özel konuştu.
Semihte artık dayanamayıp madem böyle bir şey istiyorsunuz buyurun o zaman kurun dedi..
Sonra özlem yine ben daha karar vermedimleri getirdi işi..
Semihler, Abidine o zaman baştan bizim içimize girmeyecektin kendi grubunu kuracaktın dediler semih sinirlendi baya..
Semih , türkanla özel konuştu. Sabah birşeyler olmuş anlayamadım ama..
Bu diklenmelerini falan bırak dedi.
Herkes birbirine rest çekti falan.. Sinirler gerildi tekrar toplantı yaptı semihlerin grubu..
Anlayacağın durumlar karışık..
Akşam bir daha oturup konuşacaklar..
teşekkrler canım bunları izledim bende yazdım ayısını
Pcde bi tane prograö indirion oyle izliosun canmcanım ben telefondan izliyorumda laptontan izlemek için program indirmemiz gerekiyo mu telefonda ki gibi?? çünkü pc de açılmıyordu sayfa nasıl izliyorsun sen?
Semih çağdaş meselesini bilerek yap başka bi tabirle söyliyim aslnda semih bilrrek onu diskalifiye ettirdi- çnki dyak olayı olmadan önce semh çağdaşa: ortaya öyle bi bomba koyvamki burdan gidişini izlcm falan demşti oda napcan bana napablrsn sen kimsin diye dayanamadı ,,," srmih okdr akıllı zeki bi insanki kimin ne yapıda oldugunu biliyor. Türkan ve özlem kavga ettiği zaman özlem ağlıyodu semih dediki "özlem hanım sizde melek değilsiniz ,,,,,,- semihin neresni seviyosunz derseniz semih açık sözlü. Herkesn yüzüne söyleyeblcek cesaretli biri . Ama diğerlerinden bir cacık olmaz murat abi geçen haftaya kadar karşı grubla muhabbeti iyiydi laf taşıodu şimdi noldu? İnci onun yalanını yakaladı yüzüne vurdu inci ddediki ayıp murat abi dededi yüzüme dıosun arkamdan yalam knusuosun dedi.söylediklerine aynen katılıyorum canım sadece murat karşı takıma oyun yaptı. tıpkı 3.grup yalanındaki gibi. hatta semih dün söyledi biz strateji yapıyoruz murat abi seni öne sürüyoruz ama halktan bazıları tepki gösterdi ciddi zannetmişler diye. ayrıca semih in kavga anında grubu yanında oldu. türkan gitti yanına semih in. semih yataktan çıkmıyordu öptü sonra da murat a gidip dei ki türkan, semih wc ye gidecek yanlız bırakma bahçede onu yoksa çağdaş onu döver dedi. murat ta hep kolundaydı canım. ha diyeceksin ki türkan herkesi öpüyo orası doğru. murat ın da ikili oynamaları falan var ama ben dün öğrendim murat ın karşı takıma kahvaltılara gitmesi o yüzdenmiş
ŞOK ŞOK ŞOKVedalaşıyor
Yahu daha geçen inciye neler söyledi özlem
Şimdide oraya geçti ya
Vedalaşıyor
Yahu daha geçen inciye neler söyledi özlem
Şimdide oraya geçti ya
Serkan ın konuşmaları işe yaradı demek.Bir iki güne kalmaz İnci yle yine kavga eder bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?