Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Ne yaptı ki aboşş
yok kız bişi yaptıgından degıl. anladı onun karakterını. ama türkan var yaa
herkesın arkasından konusuyor
sonra da yemın edıyor konusmadım dıye. en tehlıkelı ınsan modelı . serkanların grubu bırbırlerının arkasından kuyu kazmıyor mesela. pek denk gelmedım birbirlerini çekiştirdiklerini

evet doğru.Türkan her fırsatta dedikodu.kurre elbiseyi giydi ya onu bile dedikoduya çevirdi kızlar çok kıskandı diye.Oradan birisi çıkıp da demiyor ya türkan yemin ederken söylesinler dedikodu yaptığını

3. grup kuruldu dımı? ben 36 veya 37. bölümdeyım
izlediğim sıte de 1 gun sonradan verıyor.

Hayır canım abidin tek grup kendi başına..
Özlem incilerin grubuna geçti ne olaylar ne tartışmalar oldu :)
Semihler için abidinin oyu çok kritik bir hal oldu..

Bu oylama feci önemli :)

Mecburla da ondan.serkan ve tuncay birbirlerinin arkasından konuştu yalnız.

türkanın yapmacıklıgı da çok bellı oluyor. yarısmalarda aşıklar nedense çok fazla tutuluyor
aslında çok zekıce bır stratejı

Ya var ya sanki bu da bir oyun gibi geldi.Şimdi sadece Özlem geçseydi karşı takıma yine Semih lerin grubu oylamada üstün olacaktı.Oylamada heyecan olmayacaktı yine.Düşündüler ne yapalım diye Abidin de bireysel takılsın oylamada çekişme olsun.

türkanın yapmacıklıgı da çok bellı oluyor. yarısmalarda aşıklar nedense çok fazla tutuluyor
aslında çok zekıce bır stratejı

Tabi canım aşk olmazsa olmaz Türkan bir jelibona laf ediyordu niye aldınız para harcadınız diye.Semih parayı saçtı elbise ayakkabı yemek kimse bir şey demedi ama.Çünkü bu bir senaryo.

güya özleme kumpas kuracaklardı
ama nedense inci bile duydu numara oldugunu :q özlem zaten nereye gırse ortalıgı karıstırıyor
abidin ne yapıyor kı tek basına grupta

Bugün semihler abidin ne yazarsa onu yazacağız diye konuşuyorlardı
Ama sıralamada abidin biraz gerilerde sanırım ..

güya özleme kumpas kuracaklardı
ama nedense inci bile duydu numara oldugunu :q özlem zaten nereye gırse ortalıgı karıstırıyor
abidin ne yapıyor kı tek basına grupta

Abidin ne yapıyor bilmiyorum ama bu oylamada semihlerle aynı kişiyi yazmalı yoksa ortalık karışacak..

Ya bu arada abidin hangi pantolonu giyse beline bir şeyler takıyor o ne fark eden var mı? yürüdükçe yandan sallanıyor.Gizli bir şeyleri mi var yahu adamın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…