- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #1.761
Ben serkanların yerinde olsam semihi yazmam.
Semih güçlü bir rakip yanına çıkanı eler.
Bencede eler.Murat ı yazarlar gibi geliyor bana.
Merak ediyorum 6 da olcakmış oylama bakalım kimi yazacaklar gerçi sonradan haberimiz oluyor .
yok kız bişi yaptıgından degıl. anladı onun karakterını. ama türkan var yaaNe yaptı ki aboşş
Özlem karşı grupta artık onların alanında onlarla plan içerisinde..abidin türkanın gercek yuzunu anladı
3. grup kuruldu dımı? ben 36 veya 37. bölümdeyımÖzlem karşı grupta artık onların alanında onlarla plan içerisinde..
Özlem gitti semihlerin grubuna sakinlik geldi..
Türkan rahatladı ..
Özleme tepkiler çok sert olacak bence..
yok kız bişi yaptıgından degıl. anladı onun karakterını. ama türkan var yaa
herkesın arkasından konusuyor
sonra da yemın edıyor konusmadım dıye. en tehlıkelı ınsan modelı . serkanların grubu bırbırlerının arkasından kuyu kazmıyor mesela. pek denk gelmedım birbirlerini çekiştirdiklerini
3. grup kuruldu dımı? ben 36 veya 37. bölümdeyım
izlediğim sıte de 1 gun sonradan verıyor.
Mecburla da ondan.serkan ve tuncay birbirlerinin arkasından konuştu yalnız.yok kız bişi yaptıgından degıl. anladı onun karakterını. ama türkan var yaa
herkesın arkasından konusuyor
sonra da yemın edıyor konusmadım dıye. en tehlıkelı ınsan modelı . serkanların grubu bırbırlerının arkasından kuyu kazmıyor mesela. pek denk gelmedım birbirlerini çekiştirdiklerini
türkanın yapmacıklıgı da çok bellı oluyor. yarısmalarda aşıklar nedense çok fazla tutuluyorevet doğru.Türkan her fırsatta dedikodu.kurre elbiseyi giydi ya onu bile dedikoduya çevirdi kızlar çok kıskandı diye.Oradan birisi çıkıp da demiyor ya türkan yemin ederken söylesinler dedikodu yaptığını
Hayır canım abidin tek grup kendi başına..
Özlem incilerin grubuna geçti ne olaylar ne tartışmalar oldu :)
Semihler için abidinin oyu çok kritik bir hal oldu..
Bu oylama feci önemli :)
Ay çok merak ettim.nolduuuuuuHayır canım abidin tek grup kendi başına..
türkanın yapmacıklıgı da çok bellı oluyor. yarısmalarda aşıklar nedense çok fazla tutuluyor
aslında çok zekıce bır stratejı
güya özleme kumpas kuracaklardıHayır canım abidin tek grup kendi başına..
Ya var ya sanki bu da bir oyun gibi geldi.Şimdi sadece Özlem geçseydi karşı takıma yine Semih lerin grubu oylamada üstün olacaktı.Oylamada heyecan olmayacaktı yine.Düşündüler ne yapalım diye Abidin de bireysel takılsın oylamada çekişme olsun.
evet bir onlar ara sıra konusuyor. tuncay samımı biiri aslındaMecburla da ondan.serkan ve tuncay birbirlerinin arkasından konuştu yalnız.
güya özleme kumpas kuracaklardı
ama nedense inci bile duydu numara oldugunu :q özlem zaten nereye gırse ortalıgı karıstırıyor
abidin ne yapıyor kı tek basına grupta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?