- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #1.841
Biraz heyecan yaratmaları iyi oldu.Hep sonuç aynı oluyordu.Bakalım ne olacak.
3. grubu güya karsı grubu kandırmak ve özlemın nabzı ıcın yapacaklardı :q çakal abıdıne bako zaten 3.grubu kurup sonra ayrılmayı düşünüyodu ama istediği gibi olmadı
daha geçen gün bireysel takılsam bile karşı grup bitmeden bu gruptan kimseyi yazmam demişti
şimdi kurreyi yzarım dedi vazgeçmezse eğer
ben bunu da yapım ekibinin ayarladığını düşünüyorum
yarışmaya heyecan katmak için
yoksa 4-5 ay boyunca hep kimlerin kalacağı belli olacaktı
zaten semihle kurrenin yemeği de yapım ekibinin marifeti bence
yoksa o kadar masraf yapılmasını grup üyeleri kabul etmezdi heralde
3. grubu güya karsı grubu kandırmak ve özlemın nabzı ıcın yapacaklardı :q çakal abıdıne bak
hadi bakalım neler olacak. sen kacıncı bölümü izledin en son?
ben bır sıtede ızlıyorum da ondan sordumtvde en son dün izledim ama gün içinde de biraz baktım
ve facete grubunda da takip ediyorum onlar her ayrıntıyı yazıyolar
yoksa sürekli takip etmem imkansız zaten vaktim yok çünkü
ben bır sıtede ızlıyorum da ondan sordumtvde en son dün izledim ama gün içinde de biraz baktım
ve facete grubunda da takip ediyorum onlar her ayrıntıyı yazıyolar
yoksa sürekli takip etmem imkansız zaten vaktim yok çünkü
Kurretulayn ın kıyafetleri kiralıkmış
valla ben nedense abidini begeniyorum.
Valla bilmiyorum ben ısındım.ama dediğin gibi pişman olmuş olabilir.ha şu da var:reklamın iyisi kötüsu olmaz.pişman olmamıştır.adam iş yapamıyordur.popüler değeil.burdan çıkınca işi olur.Ben beğenmiyorum .Geldiğine de pişman oldu bence, öyle bir izlenim veriyor bana..
Valla bilmiyorum ben ısındım.ama dediğin gibi pişman olmuş olabilir.ha şu da var:reklamın iyisi kötüsu olmaz.pişman olmamıştır.adam iş yapamıyordur.popüler değeil.burdan çıkınca işi olur.
bugün yapılan oylama yarın ekrana geliyor dimi ?
evet yarın cuma cünki haftanın son günü
Bizi de bilgilendir şekerimAbidin kime oy verdi bugün çatlayacağım merakten şu oylama bitsede konuşmaları izlesem diye bekliyorum :))
Dur bakayım açılmış mı kameralar..Bizi de bilgilendir şekerim
Ben de tv den izleyenlerdenim.
en az 2 saat açılmaz kameralar beklemekten başka çare yok :/Yarın kesin izlemem lazım kaçırmayacağım gerçi neler olduğunu birazdan izleyincede anlarız
en az 2 saat açılmaz kameralar beklemekten başka çare yok :/
aynen çünki kısa sürmüyo tv'De kısa gösteriyolar ama kameralarda uzun sürüyo benim tahminim tabiii6 da başlamıştı 8 e doğru mu açılır diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?