- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #1.861
Of yaaa çok heyecanlıııDaha açılmamış..
açıldı kızlar
açıldı kızlar
Karşı grup kurreyi yazmış abidin ve özlemde dahil.... semhlerin grubuda tuncayı yazmış
Aylardr beraber aynu grupta olup 1günde başka gruba geçnce hemen sattılarabidin bir de yazmam diyordu murat söylüyordu ya
Aylardr beraber aynu grupta olup 1günde başka gruba geçnce hemen sattılar
1 kişi koruma altına alınacak halk tarafından diğerini yeni gelen kişi koruyacak kalan1 gidecek anlatabildim mi canımkızlar şimdi şu eleme nasıl ,3 isim çıktı diyelim .. en çok oy alan 1 kişiyi koruma altına alcakmış...Peki bide böyle bişey var Yeni gelen seçicekmiş. o nasıl oluyo ya ???
canım programın adı ne onuda söyleseydin iyiydi haniPcde bi tane prograö indirion oyle izliosun canm
o zaman yapım şirketi semihlerin grubu destekler zaten heyecan için yapılmış bir hareket bukurre giderse hep semihlerin tarafı yazılır ama
o yüzden gitmesini istemiyorum
ben inci gitsin istiyorum
kurallara aykırı arkadaş bile soktu hiçbir yaptırım uygulanmadı
kanal resmen reyting göz yumuyo bu olaylara
eğer abidin haftaya karar değiştirmezse herşey yeni giren yarışmacıya bağlı olacak
o da çok saçma bi kural
elemeyi halk yapmalıydı bence
yeni girenin böyle bi hakkı olması çok adaletsizce
en azından halk oylamasında birinci olan kişi kalacak kişiye karar verse daha mantıklı olurdu
survivorda öyle bi kural vardı diye hatırlıyorum
aaa bende diyodum içerden kimse farketmedi mi bu inci nin arkadaşını. e nasıl anlamışlar izledin mi? bu saate kadar diskalifiye etmediler ki artık kalıcı incio bölümü izlmedim canım bide inci kendi akrabalarını komşularını getirtmiş ama kmseye akrbsı oldgnu soylememiş semihte bunu farketmiş şikayet etcem dio inci bide dha önce bilgsyardan internete girip arkadaşına kendisi için günlük getirttirdi para aldı ama 5 tl aldı ... diskalifiye olabilir
at ağızlı ya çığlık falan atıyo kısıyorum sesini nasıl 25 yaşında bu kız anlamadım kaşığı ağzına nasıl sokuyo çocuk gibi şapırdatmalarAy kurre lütfen gülmeee
hangi kitaplar cicimAynen aynen.Eskiden kitap okuyordum günlük bu aralar saldım gitti.Yeni bir iki kitap aldım onlara başlayayım bende.
canım anlattıklarının hepsini izledim ben. yalanı neydi murat ın onu bilmiyorumSemih çağdaş meselesini bilerek yap başka bi tabirle söyliyim aslnda semih bilrrek onu diskalifiye ettirdi- çnki dyak olayı olmadan önce semh çağdaşa: ortaya öyle bi bomba koyvamki burdan gidişini izlcm falan demşti oda napcan bana napablrsn sen kimsin diye dayanamadı ,,," srmih okdr akıllı zeki bi insanki kimin ne yapıda oldugunu biliyor. Türkan ve özlem kavga ettiği zaman özlem ağlıyodu semih dediki "özlem hanım sizde melek değilsiniz ,,,,,,- semihin neresni seviyosunz derseniz semih açık sözlü. Herkesn yüzüne söyleyeblcek cesaretli biri . Ama diğerlerinden bir cacık olmaz murat abi geçen haftaya kadar karşı grubla muhabbeti iyiydi laf taşıodu şimdi noldu? İnci onun yalanını yakaladı yüzüne vurdu inci ddediki ayıp murat abi dededi yüzüme dıosun arkamdan yalam knusuosun dedi.
özlem abidin leydi hani 2. grup için. neden karşıya geçti abidin e geçmedi ki?? hani grubu özlem e baskı makinası almadı mı o ne oldu verdiler mi özlem e?Ya var ya sanki bu da bir oyun gibi geldi.Şimdi sadece Özlem geçseydi karşı takıma yine Semih lerin grubu oylamada üstün olacaktı.Oylamada heyecan olmayacaktı yine.Düşündüler ne yapalım diye Abidin de bireysel takılsın oylamada çekişme olsun.
ben para ödediğini falan görmedm zaten. kesinlikle karşı çıkarlardı evet.Tabi canım aşk olmazsa olmazTürkan bir jelibona laf ediyordu niye aldınız para harcadınız diye.Semih parayı saçtı elbise ayakkabı yemek kimse bir şey demedi ama.Çünkü bu bir senaryo.
altar ın oyunun yüksek olduğunu nerden biliyosun canım oylar açıklanmıyor sanırım?? tahmini mi yaniTürkan dedikodu ve hamura endekslemiş kendini arada da inek sağımı ve örgüAltar ın oyu yüksek belki Türkan da gidebilir ama belli olmaz tabi.Ya bir de demiyor mu kimse yardım etmiyor.Yardım edecekler yemeğe onu yapamazsın bunu yapamazsın diyor.Hem yardım istiyor hem sen yapamazsın diyor
aynenben bunu da yapım ekibinin ayarladığını düşünüyorum
yarışmaya heyecan katmak için
yoksa 4-5 ay boyunca hep kimlerin kalacağı belli olacaktı
zaten semihle kurrenin yemeği de yapım ekibinin marifeti bence
yoksa o kadar masraf yapılmasını grup üyeleri kabul etmezdi heralde
pasaport almadn mı canım hala sentvde en son dün izledim ama gün içinde de biraz baktım
ve facete grubunda da takip ediyorum onlar her ayrıntıyı yazıyolar
yoksa sürekli takip etmem imkansız zaten vaktim yok çünkü
o zaman yapım şirketi semihlerin grubu destekler zaten heyecan için yapılmış bir hareket bu
zaten asıl eleme böyleydi ama acun medya reyting için her hafta eleme yaptı. bir de semihler az olduğu için karşı takım onları elerdi ama kuralla oynadılar bu yüzden. acun o yarışmacılardan kurtulmak istedi alıp alacağına pişman oldu canım
aynen canımacun tuhaf tipleri bulup yarışmacı diye sokacak heralde
ama saatleri değişmedikçe ve canlı yayın olmadıkça reytingler artmaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?