Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
kızlar şimdi şu eleme nasıl ,3 isim çıktı diyelim .. en çok oy alan 1 kişiyi koruma altına alcakmış...Peki bide böyle bişey var Yeni gelen seçicekmiş. o nasıl oluyo ya ???

Karşı grup kurreyi yazmış abidin ve özlemde dahil.... semhlerin grubuda tuncayı yazmış

kızlar şimdi şu eleme nasıl ,3 isim çıktı diyelim .. en çok oy alan 1 kişiyi koruma altına alcakmış...Peki bide böyle bişey var Yeni gelen seçicekmiş. o nasıl oluyo ya ???
1 kişi koruma altına alınacak halk tarafından diğerini yeni gelen kişi koruyacak kalan1 gidecek anlatabildim mi canım

kızlaaar merhaba nasılsınız görüşmeyeli dün giremedm bi geçmişe göz atıcam kurre gider inşallah ayy nasıl öptürüyo semih e kendini bu kadar kaşarlık olur.bi de hı hı anlamadım diyo saf ayağına yatıyo çok fene bu kız. bi de türkan a diyo ya türkan abla sen çok fenasın diye. işte kişi kendisi nasılsa karşısındakinide öyle bilirmiş.

kurre giderse hep semihlerin tarafı yazılır ama
o yüzden gitmesini istemiyorum
ben inci gitsin istiyorum
kurallara aykırı arkadaş bile soktu hiçbir yaptırım uygulanmadı
kanal resmen reyting göz yumuyo bu olaylara

eğer abidin haftaya karar değiştirmezse herşey yeni giren yarışmacıya bağlı olacak
o da çok saçma bi kural
elemeyi halk yapmalıydı bence
yeni girenin böyle bi hakkı olması çok adaletsizce
en azından halk oylamasında birinci olan kişi kalacak kişiye karar verse daha mantıklı olurdu
survivorda öyle bi kural vardı diye hatırlıyorum

o zaman yapım şirketi semihlerin grubu destekler zaten heyecan için yapılmış bir hareket bu
zaten asıl eleme böyleydi ama acun medya reyting için her hafta eleme yaptı. bir de semihler az olduğu için karşı takım onları elerdi ama kuralla oynadılar bu yüzden. acun o yarışmacılardan kurtulmak istedi alıp alacağına pişman oldu canım

aaa bende diyodum içerden kimse farketmedi mi bu inci nin arkadaşını. e nasıl anlamışlar izledin mi? bu saate kadar diskalifiye etmediler ki artık kalıcı inci

Ay kurre lütfen gülmeee
at ağızlı ya çığlık falan atıyo kısıyorum sesini nasıl 25 yaşında bu kız anlamadım kaşığı ağzına nasıl sokuyo çocuk gibi şapırdatmalar

Aynen aynen.Eskiden kitap okuyordum günlük bu aralar saldım gitti.Yeni bir iki kitap aldım onlara başlayayım bende.
hangi kitaplar cicim

canım anlattıklarının hepsini izledim ben. yalanı neydi murat ın onu bilmiyorum

özlem abidin leydi hani 2. grup için. neden karşıya geçti abidin e geçmedi ki?? hani grubu özlem e baskı makinası almadı mı o ne oldu verdiler mi özlem e?

Tabi canım aşk olmazsa olmaz Türkan bir jelibona laf ediyordu niye aldınız para harcadınız diye.Semih parayı saçtı elbise ayakkabı yemek kimse bir şey demedi ama.Çünkü bu bir senaryo.
ben para ödediğini falan görmedm zaten. kesinlikle karşı çıkarlardı evet.

altar ın oyunun yüksek olduğunu nerden biliyosun canım oylar açıklanmıyor sanırım?? tahmini mi yani

aynen

tvde en son dün izledim ama gün içinde de biraz baktım
ve facete grubunda da takip ediyorum onlar her ayrıntıyı yazıyolar
yoksa sürekli takip etmem imkansız zaten vaktim yok çünkü
pasaport almadn mı canım hala sen

acun tuhaf tipleri bulup yarışmacı diye sokacak heralde
ama saatleri değişmedikçe ve canlı yayın olmadıkça reytingler artmaz bence
bu arada ben yarışmayı canlı olarak izliyim diyorum pasaportla ama hep bölük pörçük oluyo yine anlamıyorum tam olarak ne olduğunu
sürekli evdekiler bilgisayarı istiyo

o yüzden gruptan takip edicem sanırım

dün serkan ve tuncay beyaz koltuk aldılar görmüşsünüzdür kızlar bugün. ama çiftlik evine hiç uymuş mu beyaz yaa zaten yerler toz ve çamur. zevksiz bunlar. duvarlarında içine ettiler spreylerle.

acun tuhaf tipleri bulup yarışmacı diye sokacak heralde
ama saatleri değişmedikçe ve canlı yayın olmadıkça reytingler artmaz bence
aynen canım
mert gelirse iyi olabilir. ben mert i devreye sokarlar dedim ama yok grubu bölmüşler. yapım şirketinin eli olduğu o kadar belli ki. özlem le abidin aynı anda mı saçıldı yani başka kollara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…