Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
ses ekibi cafeye de hoparlör kurmuş. şimdi farkettiler ne ara girip yaptılar filan diyolar. hani salondan ses cafeye gitmediği için pil değişimi için

abidin cafe de semihlerle akşam yemeği yiyor nasıl yani bu kurre yi yazmadı mı

yazdı ama yine de onların yanına gitmiş demek ki
ben olsam gidecek yüzüm olmazdı yani
ona belli olmaz haftaya da inciyi yazabilir
semihler grubu kurtarmak için katlanacaklar bence abidine diğer haftaya kadar

aynen canım
mert gelirse iyi olabilir. ben mert i devreye sokarlar dedim ama yok grubu bölmüşler. yapım şirketinin eli olduğu o kadar belli ki. özlem le abidin aynı anda mı saçıldı yani başka kollara.

tam da eleme gününde olması da ayrı bi tesadüf

yaa işte semih bunu hesaba katamadı. kendilerine güvendiler gamze yi yazdılar. oysa ki inci yazılsa zaten banko giderdi. daha bi de serkan la tuncay ı yazmaya kalkışıyordu semih bey

yazdı ama yine de onların yanına gitmiş demek ki
ben olsam gidecek yüzüm olmazdı yani
ona belli olmaz haftaya da inciyi yazabilir
semihler grubu kurtarmak için katlanacaklar bence abidine diğer haftaya kadar
aynen. zaten bugünde şu ayı çıkaralım öyle kurun grubunuzu diyodu abidin e. ya adam senin keyfini mi bekleyecek canım. hepsine sinir olmaya başladım artık. altar hariç.

tam da eleme gününde olması da ayrı bi tesadüf
acun bu kadar acemi programlar yapmazdı ama survivor un yarışları güzel oluyo mesela. yoksa survivorda da doğallık yok kamera hep diplerinde çekiyo bi adamlarda orda yani. burasıda sonuçta çiftlik hayatı doğal ortam. ortamlarına el atıyolar ha bi yere

Canm semhn ben nasıl anladgnı görmedim incinin arkadaşlarnı getirttgni... twittrda takıp edıorum bütün herkes anlamış. Ama inciyi kolay kolay diskalifiye edemezler reyting oluyo sayesinde...... murat olayıda başta özlemi tuttu şimdi arkasndan knşuyo ardayla karşı gruba geçme mevzusunda murat dediki ardaya sizn gruba geçmeyi düşnyorum dedi 1gün snrada ismni yazdı murat abi çok herkesi tutup herkesn arkasndan konuşan bi tip dikkat edersenz anlarsınz

anladım canım program adı ne?

internet var ya ütopya da ordan gördü diye hatırlıyorum

ayy bu kurre nasıl siniri mi bozuyo semih öpmeye yelteniyo bu da yanağını çekmiyo çekmiyo son anda çekiyo safa yatmıyo mu bi de kaşar ya

canım sana sordum ya laptopa program mı yükledin diye. sende evet dedn ama programın adını vermedin ki
Hayırr canm siteden izleyeblmek için bşey indirilio flash falan denilio ya önemli bşey degil o görüntüiçinn yoksa ayrı bi program indrmedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…