- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #1.901
tam o degil onun gbi ama başka bşey canmflash player diyorsun canım sanırım
Selam kizlar... Özlem sinsisine uyuz olmak da hakliymisim yüzsüz grupdan alacagini aldi... Seraya ortak oldu ama ne olcak o kimin bilmiyorum onu gectim ohh yazicida aldirdi uyanik... Artik ayda bir eleme var kendini garantiye aldiii.
Sinir olduklarini gondertti hain karsiya gecti...
Abidin bey de kurreyi yazdi, Turkanlari cekistiriyo sonra gidiyo yemegi yio cok uyanikk pis bogaz nankorlrr..
Inci iki gun once gamze falan neler diyolsrdi simdi ozlemin tepesine cikacaklar.. tabi en buyuk o soz gecirmeye calisiyo dedi cok cikiyo insallah cezasini bulur
Iyyyy İnci'nin mimikleri ve konuşması çok sinir bozucu
bugun verildimi ben izlemedim 18:30 da ama kurretulyn oylamada cikmis abidine uyuz oluyorum ya hain az once inci yalvarmis onlardan birini yaz diye pfffselamkimler yazıldı ben takip edemedim oylamayı?
bugun verildimi ben izlemedim 18:30 da ama kurretulyn oylamada cikmis abidine uyuz oluyorum ya hain az once inci yalvarmis onlardan birini yaz diye pfff
Yarın misafirlerin tepkilerini ve bu olaya yorumlarını çok merak ediyorum..kurretülayn yazıldı.abidin de onu yazdı.eleme çok gergin geçti.az önce bitti izledim ben.
Yarın misafirlerin tepkilerini ve bu olaya yorumlarını çok merak ediyorum..
Şöyle dobra bir misafir gelse de özlemin yaptığı hareketin doğrulaırnı yanlışlarını yüzüne söyleyse keşke ya
kurretülayn yolcu gençler.aynen.abidin e de bu bölümde uyuz oldum ya ne sinir bozucu bir adam o öyle.özlem çok uyanık ya kendi parasını harcadı da geçti o tarafa.200 tl lik kıyafet aldı.yazıcı aldı.seraya ortak oldu.
kurretülayn yolcu gençler.
abidin nye çıktı ki gruptan 2 günde neler olmuş ya lakurretülayn yolcu gençler.
a yazılan gitmiyodu dimi artık pardon.kurre gitmesn ya tatlı kız.gamze gitsin soğuk nevalesanmıyorum o gitmez.gelecek hafta yazılan ya da gamze gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?