Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
huhu kimse yok mu

Helena canım bir tane canan tan ın kitabını aldım en son yürekler ölür(çoğu kişi okumuş ben okumamıştım) bir de şiir kitabı aldım.

Bir şeyler daha sormuştun unuttum aklımda kalanlara cevap vereyim.Altar ın oyları tahminlere göre yüksek.Semih taraftarları Altar a veriyordu oyunu.

Selam kizlar... Özlem sinsisine uyuz olmak da hakliymisim yüzsüz grupdan alacagini aldi... Seraya ortak oldu ama ne olcak o kimin bilmiyorum onu gectim ohh yazicida aldirdi uyanik... Artik ayda bir eleme var kendini garantiye aldiii.
Sinir olduklarini gondertti hain karsiya gecti...
Abidin bey de kurreyi yazdi, Turkanlari cekistiriyo sonra gidiyo yemegi yio cok uyanikk pis bogaz nankorlrr..
Inci iki gun once gamze falan neler diyolsrdi simdi ozlemin tepesine cikacaklar.. tabi en buyuk o soz gecirmeye calisiyo dedi cok cikiyo insallah cezasini bulur

selamkimler yazıldı ben takip edemedim oylamayı?

asıl suç semhlerde
özlemin böyle birşey yapacağı çok belliydi
arda o gruptan göndermekle büyük hata ettiler
özlem anlaşamadığı herkesi gönderdi ve geçti

kurretülayn yazıldı.abidin de onu yazdı.eleme çok gergin geçti.az önce bitti izledim ben.
Yarın misafirlerin tepkilerini ve bu olaya yorumlarını çok merak ediyorum..
Şöyle dobra bir misafir gelse de özlemin yaptığı hareketin doğrulaırnı yanlışlarını yüzüne söyleyse keşke ya

Yarın misafirlerin tepkilerini ve bu olaya yorumlarını çok merak ediyorum..
Şöyle dobra bir misafir gelse de özlemin yaptığı hareketin doğrulaırnı yanlışlarını yüzüne söyleyse keşke ya

aynen.abidin e de bu bölümde uyuz oldum ya ne sinir bozucu bir adam o öyle.özlem çok uyanık ya kendi parasını harcadı da geçti o tarafa.200 tl lik kıyafet aldı.yazıcı aldı.seraya ortak oldu.

Özlem ,gamzeye ayağa kalkmışken şu bardakları yerleştirelim gibi bir şey dedi az önce..
Gamzede ofladı püfledi tersledi biraz özleme biri bana bir şey demesin falan dedi..

Bence bi süre sonra özlem ve inciler tartışmaya düşecekler gibime geliyor

özlem sabah semihle konuşurken türkan yüzünden gidiyorum dedi
oylama sırasındaysa semih sadece senin yüzünden gidiyorum dedi
ne kadar dengesiz bi kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…