- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #1.941
Bitmeyecek tabi , dur bak görürsün..bence tartışma hiç bitmeyecek.özlem rahatsız bir tip grup değiştirmesi bir işe yaramaz.
Yok canım o kadarda değilsıkı takipçisiniz varya :)
Serkanın aklında kurre vardı bunu tuncayada dile getirmişti..
Abidinin üzerine kaldı o zaman, sen eğer 3. göz isen yazacağın ismi her iki tarafada söyleme , oylama zamanı istediğin kişiyi yaz çekil köşene ..
Böyle olsa daha iyi olurdu..
kurretülayn yolcu gençler.
Bitmeyecek tabi , dur bak görürsün..
İncide baskın karakter orada, yarın sabahtan akşama kadar izleyeceğim o gelen misafirlerin tepkilerini vs..
Çünkü bazı yerlerde yorumlara bakıyorum , tepki veren çok insan var..
canım ya neydi ki sen adını hatırlamıyorsun ama sayfa açılınca çıkıyo mu indirin diye nasıl ulaştığını tarif edebilir misintam o degil onun gbi ama başka bşey canm
merhaba kızlar nasılsınız. gördünüz mü olanları. abidin hala nasıl onlarla oturup kalkıyr anlamıyorum. semih lerde de suç var ha.resti çekmiyorlar haa içlerine alıyorlar oy için
hele o incii bahşiş aldın bahşiş aldın diyo tam bir mal. kimin parasını kimden alıyo önce ona baksın.
inci asabımı bozuyor gitse iyiydi.
özlem söylediklerinde biraz haklı ama yaptığı tabiki ihanet.
alsa ne olacak canm kendi gruplarının parası yani kendi paralarıözlem ve abidin de bahşiş aldı
inci biraz da onlara laf atsın sıkıyosa
ayrıca altarın rol iabı garsonluk yapmasını neden küçümsüyolar onu da anlamadım
tuncay geçen at rolünde değil miydi tiyatro da
pasaport aldın mı kızz neden almıyosunncanım benim izlediğimde isim kararlaştırıyolardı tuncayla filan ama kurreyi yazmayı düşünmüyodu
murata daha yatkındı
sonra abidinle konuşup kurreyi yazacaklarını söylediler
birlikte karar verdiler yani
ilk arda özlem e set kurdu zaten ben seni istemiyorum dedi. özlem de morardı. istenmeyenkişi konumuna düştü ordan bi dışlandı yoksa en başta giderdi o tarafa.asıl suç semhlerde
özlemin böyle birşey yapacağı çok belliydi
arda o gruptan göndermekle büyük hata ettiler
özlem anlaşamadığı herkesi gönderdi ve geçti
özlem i yazmazlar önce diğer grubu eritirler bence.sonuçta en baştan beri bi mücadeleleri var sürdürürler. özlem her türlü gidici zaten.bu 3 kşinin çıkmasında nasıl serkanların grubu zararlı olacak anlamadm canm?Bu 3 kişinin çıkmasından tek zararlı olan grup serkanların grubu olacak..
Ve bu aydan sonra özleme gelecek sıra bence
misafirlerin net konuşmaları yasak ama değinirler tabi bakalımYarın misafirlerin tepkilerini ve bu olaya yorumlarını çok merak ediyorum..
Şöyle dobra bir misafir gelse de özlemin yaptığı hareketin doğrulaırnı yanlışlarını yüzüne söyleyse keşke ya
özlem in isyanına biraz hak verdim ama karşı gruba geçmesine değil tabiKesin!! O kızla geçinmek ne mümkün!!
Yalnız ben özlemin isyanına hak verdim.semih onu çok itti tavırlarıyla.türkan ablayı uyarana kadar biraz da kendi tavırlarına çeki düzen verebilirdi, vermeliydi.
hayır canım onu örnek olarak verdi. hani özlem duygusal a bağlıyo ya benmle ilgilenmiyorsunuz ben karşı tarafa geçiyorum.kurreyle iyisin ben karşı tarafa geçiyorum diye olay buKızlar bence abidinin kurreyi yazmasının sebebi:semihin altarla yaptığı konuşmada (oylama esnasında) abidin özşahinle niye takılıyorsun gibi bir şeyler dedi.adamı kıştırttı.biliyorsunuz semihin öyle bir huyu var.
zaten ona göre bir yer değil adapte olamadı gitti.inci de demişti ya ilk hafta bu adam durmaz gider diyeBu ütopya festten sonra abidin gider..
canım buraya da misafirlerin tepkisini yazmayı unutmaaBitmeyecek tabi , dur bak görürsün..
İncide baskın karakter orada, yarın sabahtan akşama kadar izleyeceğim o gelen misafirlerin tepkilerini vs..
Çünkü bazı yerlerde yorumlara bakıyorum , tepki veren çok insan var..
Şunu hemen hatırlatayım:tezcan ne demişti? Keşke once ben kurretu l ayna asılsaydım..altar biz dedi diye gamze neden atladı ki neden bir türlü kabullenmiyor altar ın o gruba dahil olduğunu
inci de altar ı siz harcadınız siz aldınız diyo lafı k.çından anlıyo
semih bence kurre yi ihtiyaçlarını karşılamak için kullanıyo.öpmek dokunmak gibi sonuçta erkek uzun vadede kalmayı planlıyo.ütopya da aile kurarız demesi falanda o yüzden hep. yoksa insan bi düşünür bu kız sevgilisine böyle yaptı yarın bana yapmayacağı ne malum diye. ki zaten semih zeki birisi. kurre de hemen özel hayat konusu geçince ağlıyo neden suçlu çünkü. bunlar bi oyun olsa da mert i zedeledi sonuçta. ütopya dan ibaret değil hayat. sonuçta buradaki hiç kimse rol için para için diye böyle şeylere kalkışmazdı.
hayır gamze ye ne oluyor yani havlayan köpek gibi. neyini kabullenmedi altar ın.Şunu hemen hatırlatayım:tezcan ne demişti? Keşke once ben kurretu l ayna asılsaydım..
Altardan bi ellerini çeksinler artikkkkk
pasaport aldın mı kızz neden almıyosunn
var da sürekli izleyemiyorum ben
arada bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?