Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
İnci gitsinnnn yeter artık kızda ne ses var ne görüntü ya sinirlerimi bozuyor

Aynen yaaaa.ne itici!! Gamze de çok itici.hele ikisinin de konußma tarzları sinir ediyor beni.kulak tırmalayıcı.:KK57::KK12:

gamze semihe bu işin dışarısı da var herşey yarışma değil insanlar senin hakkında nasıl konuşuyolar bu önemli gibi birşey dedi
gamze kendi hakkında söylenenleri duysa ne yapacak acaba
:KK53:

Serkan da ekranlara oynamaya başladı. Artık kamera önünde Semih için Kurretülayn mevzusunu halk nasıl kabul eder mevzusuna döndürdü. Açıkçası kimsenin de pek umrunda değil Kurretülayn. Semih orada oyun oynuyor bence. Gerçek olduğunu düşünmüyorum ben.
Kurretülayn'ın mıymıylıklarına bi şey diyemiyorum artık. Bir de birileri konuşurken illa kendi de başka biriyle konuşuyor aynı anda. İlgi onda mı olsun istiyor nedir.

herkes birbiri hakkında konuşuyor ya.çok rahatsız ediyor bu durum beni.

semih bunları dışlıcak altarla kurreyi alcak yanına o olcak vallaha...patır patır elenirler
kurre çok abarttı ama cırladı parladı bi gözler bön bön sinir oldum. böyle yaparsa tabi konuşurlar. çocuk bu falan dediler murat la özlem. hatta dün sobanın başındaydılar yine kurre tersinden anladı özlem in dediğini murat ta bastı gitti ya ben gidiyorum kadın bir şey demedi sana ben kulağımla duydum dedi murat. özlem de arkasından çıktı. semih te pek destek vermedi kurreye

kızlar yaa eleme sırasında inci sanırım bir şeyler dedi ve orayı kesmişler. kurre ye dedi büyük ihtimal çünkü kurre söz almak istedi ağlamaklı bir şekilde. sevgilisiyle ilgili dediler bence ama mert için yayınlamadılar sanırım. çünkü dün yayın bittiğinde gamze ve inci boynuz boynuz diye gülüyorlardı.
o dip boyası olayı nasıl bir nokta atıştır yaa süper oldu. inci nin sahte gülümsemesi bile gitti o an.kuyruğuna basıldı. ağzına geleni söylemiştir inci bence

gamze semihe bu işin dışarısı da var herşey yarışma değil insanlar senin hakkında nasıl konuşuyolar bu önemli gibi birşey dedi
gamze kendi hakkında söylenenleri duysa ne yapacak acaba
:KK53:
gamze ye ne diyorlar canm mesela. bir de sen bana özelden fb de ki sayfanın lnkini atabilir misin. önemli konuşmalar geçiyor orda var demştn canm

gamze ye ne diyorlar canm mesela. bir de sen bana özelden fb de ki sayfanın lnkini atabilir misin. önemli konuşmalar geçiyor orda var demştn canm

insanların yorumları baya kötü erkeklerle samimi olduğu için
ve arada diğer grubun malzemelerinden çalıyo diyolar doğru mu bilmiyorum

canım linki atıyorum ama açılmıyo
sen faceten ütopya yaz arama kısmına
1400küsür kişilik bi kapalı grup var
ona üye ol

yok artık.hiç fark etmedim ben:KK57:Belki kendini kastığındandır.doğru konuşucam,burdan sonrası da var, diye düşündüğünden stresoluyordur konuşurken.

Bende fark etmedim nasıl yani?

Aaa sadece benim mi dikkatimi çekmiş ?:KK35:
Aslında düzgün Türkçe konuşulmasına takıntılıyım biraz; ondan olsa gerek.
Şöyle ki, cümlenin başlangıcıyla sonu birbirine uymuyor. Örnek vereyim "Dışarıdan baktığımda, diğer grubun aşırı derecede üslup ve saygı problemi, ama siz karşılık vermiyorsunuz." :confused:
Tam olarak öyle dememiş olabilir tabii örnek vermek için yazdım. Ne dediği anlaşılıyor iyi kötü ama konuşması bozuk cidden. Bence de çok düşünerek konuşmasının sonucu.

Aaa sadece benim mi dikkatimi çekmiş ?:KK35:
Aslında düzgün Türkçe konuşulmasına takıntılıyım biraz; ondan olsa gerek.
Şöyle ki, cümlenin başlangıcıyla sonu birbirine uymuyor. Örnek vereyim "Dışarıdan baktığımda, diğer grubun aşırı derecede üslup ve saygı problemi, ama siz karşılık vermiyorsunuz." :confused:
Tam olarak öyle dememiş olabilir tabii örnek vermek için yazdım. Ne dediği anlaşılıyor iyi kötü ama konuşması bozuk cidden. Bence de çok düşünerek konuşmasının sonucu.
Günlük konußma dilinden kaynaklanıyor kendini kasmasının dışında.bir de konuşma esnasında başkası da lafa giriyor.laf bölünüyor.:KK43:

Back
X