- 13 Ekim 2011
- 2.994
- 3.598
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
İnci gitsinnnn yeter artık kızda ne ses var ne görüntü ya sinirlerimi bozuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok artık.hiç fark etmedim benOff Abidin'in Türkçe'si çok bozuk ya
Bende fark etmedim nasıl yani?Off Abidin'in Türkçe'si çok bozuk ya
herkes birbiri hakkında konuşuyor ya.çok rahatsız ediyor bu durum beni.
kurre çok abarttı ama cırladı parladı bi gözler bön bön sinir oldum. böyle yaparsa tabi konuşurlar. çocuk bu falan dediler murat la özlem. hatta dün sobanın başındaydılar yine kurre tersinden anladı özlem in dediğini murat ta bastı gitti ya ben gidiyorum kadın bir şey demedi sana ben kulağımla duydum dedi murat. özlem de arkasından çıktı. semih te pek destek vermedi kurreyesemih bunları dışlıcak altarla kurreyi alcak yanına o olcak vallaha...patır patır elenirler
tezcan ın haberi bile yok aynen. karşılık verenler kim??Bence tezcan ne inciden hoşlanıyor ne d e gamzeden.o gününü gün ediyor.sonuçta kendine karşılık verenler var.![]()
nasıl mesela??Off Abidin'in Türkçe'si çok bozuk ya
gamze ye ne diyorlar canm mesela. bir de sen bana özelden fb de ki sayfanın lnkini atabilir misin. önemli konuşmalar geçiyor orda var demştn canmgamze semihe bu işin dışarısı da var herşey yarışma değil insanlar senin hakkında nasıl konuşuyolar bu önemli gibi birşey dedi
gamze kendi hakkında söylenenleri duysa ne yapacak acaba![]()
gamze ye ne diyorlar canm mesela. bir de sen bana özelden fb de ki sayfanın lnkini atabilir misin. önemli konuşmalar geçiyor orda var demştn canm
Tezcanın neyden haberi yok canım anlamadım.ona karşılık verenler derken inci ve gamzeyi kastettim.tezcan ın haberi bile yok aynen. karşılık verenler kim??
yok artık.hiç fark etmedim benBelki kendini kastığındandır.doğru konuşucam,burdan sonrası da var, diye düşündüğünden stresoluyordur konuşurken.
Bende fark etmedim nasıl yani?
Aaa sadece benim mi dikkatimi çekmiş ?nasıl mesela??
Günlük konußma dilinden kaynaklanıyor kendini kasmasının dışında.bir de konuşma esnasında başkası da lafa giriyor.laf bölünüyor.Aaa sadece benim mi dikkatimi çekmiş ?
Aslında düzgün Türkçe konuşulmasına takıntılıyım biraz; ondan olsa gerek.
Şöyle ki, cümlenin başlangıcıyla sonu birbirine uymuyor. Örnek vereyim "Dışarıdan baktığımda, diğer grubun aşırı derecede üslup ve saygı problemi, ama siz karşılık vermiyorsunuz."
Tam olarak öyle dememiş olabilir tabii örnek vermek için yazdım. Ne dediği anlaşılıyor iyi kötü ama konuşması bozuk cidden. Bence de çok düşünerek konuşmasının sonucu.
kim gitsin istersin miskim?kim gitti canlı izleyen varmı