Ütü konusunda yardım

kocabebegim

Guru
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
851
1.065
333
İstanbul
Arkadaşlar merhaba. Bu güne kadar her konuda yararlandım bu siteden. Bu anlamda herkesten Allah razı olsun.
Ben bu yaza (inşaallah) evleneceğim. Çeyiz konusunda tam sayılır ancak elektrikli eşyalar henüz alınmadı. Elektrik süpürgesi hakkında bana nasıl yardımcı olursunuz? Torbasız mı, torbalı mı, su filtreli mi, ve tabi marka seçimi. Bu konularda deneyimli arkadaşlardan yardım istiyorum. Bir iki gün içinde karar vermem gerekiyor.

Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Su filtreli süpürgeyi kullanabilecekseniz tabii ki bu süpürgeyi tavsiye ediyorum. Havada ki tozu bile çekiyor. Islak kuru kullanıldığı için büyük kolaylık sağlıyor.

İhlasın süpürgesini kullanıyorum.. Ailem rainbowu kullanıyor..İkisindende çok memnunuz.

Arnica bora süpürgesinden memnun olan kişilerde çok.

....

Eğer uğraşamam diyorsanız torbasız, ultra filtreli vakum gücü yüksek süpürge alabilirsiniz.

Lc nin süpürgesi var bende ayrıca. Çok küçük bir süpürge, süpürünce yormuyor, dışarıya toz bırakması ise neredeyse yok.

Şuana kadar bir sorun yaşamadım.

Su filtreli süpürgeyi kullanabilecekseniz tabii ki bu süpürgeyi tavsiye ediyorum. Havada ki tozu bile çekiyor. Islak kuru kullanıldığı için büyük kolaylık sağlıyor.

İhlasın süpürgesini kullanıyorum.. Ailem rainbowu kullanıyor..İkisindende çok memnunuz.

Arnica bora süpürgesinden memnun olan kişilerde çok.

....

Eğer uğraşamam diyorsanız torbasız, ultra filtreli vakum gücü yüksek süpürge alabilirsiniz.

Lc nin süpürgesi var bende ayrıca. Çok küçük bir süpürge, süpürünce yormuyor, dışarıya toz bırakması ise neredeyse yok.

Şuana kadar bir sorun yaşamadım.

Aslında ben de su filtreli istiyorum. Ama kullanımı zor olur mu diye de düşünüyorum. Pratik olsun istiyorum. Çalıştığım ve akşam eve geç geldiğim için beni zorlasın istemiyorum. Teşekkürler önerin için dikkate alacağım.

Başlık ve konu birbirini tutmuyor ama neyse :)

Ben ütü olarak tefal gv5240 easy pressing kazanlı ütü almaya karar verdim ve muhtemel de bugün yarın alacağım. Ama dikkat edin hanımlar sakın fiyat araştırması yapmadan almayın. Bu üründe kısa süre önce indirim varmış ve fiyatı epey düşmüş,şimdi tekrar çıkmış fiyatı, tefalin kendi mağazasında bile 400 e satılıyor. Sahibinden.com da 605 lira başka sitelerde 220-350 arası değişen fiyatlara sahip. Aynı marka aynı model.

Elektrikli süpürge olarak arnica bora alacaktım, bugün konuşurken halam onu düğün hediyesi olarak ben alayım dedi, kabul ettim. :1:
Aynısından halamın da var ve çok memnun. Şikayet edeni de duymadım desem yeridir.

Su filtreli hem sağlıklı hem daha iyi temizliyor ama günlük temizlikler için biraz zahmetli.Ben su filtreli aldım ama bir de uzun ayaklı olanlardan alacağım günlük temizlikler için.

Ütünü buhar kazanlı almanı tavsıye ederım cnm ben her ev işinden nefret ederım ama ütüden daha fazla nefret eden bır kısıydım nezamankı utum buhar kazanlıya döndu utu yapmaya üşenmıyorum bıle okadar zevklıkı bı vuruyorsun utuyu herşey kağıt gıbı özellıkle dantel nevresım falan utulemekte zorlanmıyorsun bıle gerısını sen dusun artık iç çamaşırlarının bır yuzunden utule arkasıda kağıt gıbı oluyor süper bıde dip not olarak duseyım çok pahalı bır marka alma helekı tefal olayına hıc gırme su akıtma sorunu cok sık göruluyor esselerın serı sonu magazalarına ugra en fazla 200 tl ye buldugun delongı markayı al ben o markanın en ucuzunu almıstım bır tank su ıle(700gr) 1 oda dolusu utu yapabılıyorum zahmetsızce :16::16::16:

Back
X