Hiç Braun kullanan yok mu :100: Çeyizime aldım kötü mü yaptım acaba
Kazanlı ütünün yerini tutmasa da ben de ütümden çok memnunum.
Philips gc4870/22
Philips GC4870/22
Eki Görüntüle 1154293
İnternetten ütü resmi koyan arkadaşlar demişsiniz, sanırım benden bahsediyorsunuz. İş yerimde olduğum için, ve sadece modeli görünce tanıması için konu sahibine internetten resmini koydum. Kendisi isterse zaten foto konusunda yardımcı olurum.
Haklısınız herkes kendi ütüsünün performansını övüyor, çünkü başka ütü nasıl bilemiyoruz. Memnun kalmasam ütümden, memnun değilim de derdim zaten. Ancak memnunum.
Elbette ki bütçe önemli, benim için üst sınırdı mesela benim ütüme verdiğim para. 300 tlye almıştım, ben de daha fazla veremezdim. Ama 800-1000 lira verenler de var, saygı duyarım.
Canım böyle bir konuya işyerinden cevap yazilabilecegi aklıma gelmedi...Güle güle kullan ütünü...Konu sahibi de aşağı yukarı bir fikir sahibi olmuştur herhalde....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hiç Braun kullanan yok mu :100: Çeyizime aldım kötü mü yaptım acaba
Canım işte benim ütü...Foto koydum çünkü ne kadar çok yorum yapılırsa o kadar kafa karışıyor... Gorsel olunca daha net anlasiliyor... Herkes kendi kullandığını biliyor çünkü....Ben diğer markalardan da kullandım...Bence bu....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Philips gc4870/22
Philips GC4870/22
Eki Görüntüle 1154293
Tek kelimeyle ütü budur dıyebıilecegınız ütü markası ve özellikleri nelerdir bayanlar fıkırleriiz cok önemli sımdıden tesekkürler
"Kuzguna yavrusu güzel gözükür " derler ya , bu topikte ona benzedi....Herkesin ütüsü kendine güzel..Arkadaşlar kızımın bu seneki perfonmans konusu "Geçmişten günümüze ütü" konusuydu. Eskiden beri ne ütüler gelmiş geçmiş , kömürlü ütü , taş ütü ....daha da iyileri çıkacak. Teknoloji hergün ilerliyor. Ama phılıps 4870-22 dediğiniz ütünün internet fiyatı 430 tl....Değer mi bir ütü için. Bence ıııı değmez...Benimki tefal şu anda. Ondan önce rowenta ve phılıps model kullandım....Yaklaşık 8 senedir aynı ütü....Maşaallah.... Sonuçta kırışık açıyor hepsi.....Konu sahibi arkadaşa önerim bence bütçesine göre ütü bakması.....
Bir de ütülerinin resmini koyan arkadaşlar kendi ütülerini koysalar....İnternet resmini değil.....
ben varım. braun dan çok ama çok memnunum. 5 yıl oldu. tık demedi. buharı, ısısı çok iyi. beni hiç yolda bırakmadı
aynı şekilde bende işte olduğum için arkadaşın paylaştığı fotoğrafı bende paylaştım ne farkeder ki ha internet ha evdeki zaten apaynısı yalan söyleyecek değiliz ya bunu kullanıyoruz diye niye böyle dediniz anlamadım:44::44::44:
Arkadaslar bugun ütümü aldım phılıpsın kazanlısından bımekste kampanya vardı 600 liraya aldım daha denemedım ama satıcı bayan 6 aydır bu markadan baska ütü sataşmam olduk dedı
Philips gc4870/22
Philips GC4870/22
Eki Görüntüle 1154293
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?