Kazanlı ütünün yerini tutmasa da ben de ütümden çok memnunum.
Philips gc4870/22
Philips GC4870/22
Eki Görüntüle 1154293
kesinlikle arkadaşıma katılıyorum benim ütümde aynısı ve o kadar pretik ve çabuk açılıyor ki çamaşırlar ne zaman bitriyotum dağ gibi ütüleri anlamıyorum bilehemde su doldurması falan çok rahat ben hep su doldururken gıcık olurdum önceki ütülere kesinlikle tavsiyem budur
kazanlı ütüyede sahıp olan bırı olarak bu utuyu tek gecerım pahalı diğerlerine göre ama bır numara
Arkadaslar bugun ütümü aldım phılıpsın kazanlısından bımekste kampanya vardı 600 liraya aldım daha denemedım ama satıcı bayan 6 aydır bu markadan baska ütü sataşmam olduk dedı
Kazanlı ütünün yerini tutmasa da ben de ütümden çok memnunum.
Philips gc4870/22
Philips GC4870/22
Eki Görüntüle 1154293
GAZZELLA markalı kazanlı ütü kullanıyorum. Bu marka sanayi tipi ütü üretiyor, ancak 1 yada 2 modeli daha var ev için. Çok güçlü ve fiyatıda diğer marka ütülere oranla daha uygun. Servisine gitmiştik, adamlar philips, arçelik falan bunlarında servisiydi. Marka ütü gelince yedek parçası gazzella nınkinin 3 4 katı oluyor, onuda biz tamir ediyoruz bunuda biz tamir ediyoruz ancak pek bilinmiyor demişlerdi. Annem yıllardır kullanıyor çok memnun, bende aynı markadan aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?