Buharlı Ütüler Ütü konusunda yardım

Bende internetten yorumları okuyup bu ütüden aldım ama bozuk çıktı bir kaç defa aldığım yerden Bi başkasıyla değiştirdik hepsinde aynı sorun vardı pes ettim.ütünün yarısından buhar çıkıyor yarısından çıkmıyor.iyi kötü kullanıyorum şimdilik.alırken dikkat edin canım

Ben homend marka ütü kullanıyorum. Servis ağı oldukça geniş ve ürünleri harika. homend.com.tr adresinden PATİ3 koduyla alışveriş yaparsanız ürünleri 40% indirimli alabilirsiniz. Ütüsünü, çay makinası ve elektrikli tribüşön'ü kullanıyorum. Hele şarap açacağından o kadar memnunum ki anlatam..

annem yıllardır rowenta kullanırdı artık altı falan kırılınca tefal almışlar. sürekli yapıştırıyordu düzgün ütülemiyordu ama anneme göre normaldi ütü. en son philips alıp rahat nefes alınca tefalin sorunlu olduğunu o da gördü.

mesaj tekrarı...

Son düzenleme:
Merhaba;

1 aylık evliyim ütüm tefal 'in kazanlı ütüsü ve kesinlikle muhteşem ince şifon giysilerime vs sadece değdirmeden buharına basıyorum ve dümdüz gerçekten şahane samimi olarak almanı isterim..

Bende Philips kullanıyorum, sıkça ütü yapıyorum eşimin işinden dolayı, performansından çok memnunum

Eklentiler

• $ütü.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 217
Son düzenleme:
Her ütünün her markanın kendine göre işlevliği ve sağlamlığı avrdır.Nihayetinde hepsi ütülüyor. amaaaa ütünün önemi kişiden kişiye değişir.Ne sıklıkta neleri ütülediğinde önemli.Kolay açsın,giysi jilet gibi olsun,parlatmasın,pratik olsun beni yormasın diyorsan kesinlikle ve kesinlikle KAZANLI ÜTÜ.Öyle hantal mantal denilmesine bakma.Ütünün kendisi diğer buharlılardan hafif.Kazanını dayere koyuyorum ben.Delonghi ilk ütü markası.Ondan kullanıyorum bir fıs giysi hemen açılıyor.Uğraştırmıyor.Tabii ütüyü kullanan kişiye göre de değişir arıza durumu.Özellikle kazanlı ütülerin içine çeşme suyu koymayacaksın.Dikkat gerektirir elektirikli aletler.

Philips akilli utu, kazanli en son cikan modeli. Isi ayari yok. Direkt utuluyorsun. Memnunum.

Son düzenleme:
ben kazanlı ütü kullanıyorum bence ütü o buharı harika ama markasını hatırlamıyorum:44:
bide haftada 2 kez ütü çalıştırıyorum hala bilmiyorum profilo ya philips akşam bakar yazarım..

http://www.profilo.com.tr/%C3%BCr%C3%BCnler/k%C3%BC%C3%A7%C3%BCk-ev-aletleri/%C3%BCt%C3%BCler/UBS1401.html?source=browse

netten baktım profiloymuş..
ben beğenerak kullanıyorum.
3 makina çamaşırı ütülemem inanılmaz kısa sürüyor.
ben bide çorap hariç herşeyi ütülerim
zamandan tasarruf..

GAZZELLA markalı kazanlı ütü kullanıyorum. Bu marka sanayi tipi ütü üretiyor, ancak 1 yada 2 modeli daha var ev için. Çok güçlü ve fiyatıda diğer marka ütülere oranla daha uygun. Servisine gitmiştik, adamlar philips, arçelik falan bunlarında servisiydi. Marka ütü gelince yedek parçası gazzella nınkinin 3 4 katı oluyor, onuda biz tamir ediyoruz bunuda biz tamir ediyoruz ancak pek bilinmiyor demişlerdi. Annem yıllardır kullanıyor çok memnun, bende aynı markadan aldım.

kazanlı ütüyede sahıp olan bırı olarak bu utuyu tek gecerım pahalı diğerlerine göre ama bır numara

arkadaşlar resmi göremedim ben hangi ütü bu?

Philips azur serisinden derim başka da biaey demem onceki utum bosh markaydi azura geçtikten sonra anladim ki o ütü değilmiş. Ve ben cok arastirarak aldim cok memnunum. Cok hizli bitiyor utu işim artik.

Arkadaslar bugun ütümü aldım phılıpsın kazanlısından bımekste kampanya vardı 600 liraya aldım daha denemedım ama satıcı bayan 6 aydır bu markadan baska ütü sataşmam olduk dedı

Hayırlı olsun gule gule kullanin philips utude cok iyi bir marka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…