Buharlı Ütüler Ütü tavsiyesi. Yardımmmmm Lütfeeennn

ikihayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2015
2.240
2.274
133
Kızlar merhaba, kafayı yiyeceğim bir türlü istediğim gibi ütü bulamadım. 2 tane aldım ama onlarda kötü çıktı bana tavsiye edebileceğiniz güzel ütü var mı? Kırışıklıkları açmıyor hiç biri philips almadım sadece o nasıl acaba bilgisi olan paylaşabilir mi?

Pardon yazmışsın. Philips tavsiye edecektim ben de. Bulabilirsen GC3320 ki zor bulunabilir, bulamazsan farklı bir buharlı modeli. Benim duyduğum Philipsin her ütüsünün güzel olduğu. Alacaksan Philips al dediler hep. Ben de GC 1028 sipariş ettim gelince deneyip paylaşırım.

Pardon yazmışsın. Philips tavsiye edecektim ben de. Bulabilirsen GC3320 ki zor bulunabilir, bulamazsan farklı bir buharlı modeli. Benim duyduğum Philipsin her ütüsünün güzel olduğu. Alacaksan Philips al dediler hep. Ben de GC 1028 sipariş ettim gelince deneyip paylaşırım.

Kırışıklıkları kolay açıyor mu? Ve parlama yapıyor mu ? Benim için önemli olan bunlar. Hala yeni ütü almadım tam emin olmadan almayacağım yenisini ama zamanımda çok yok ütümden memnun değilim değiştirmem lazım

Bu GC3320 dediğim parlama yapmıyor ve çok güzel ütülüyor. Zatenn seramik tabanlı. Buhar kazanlı ütü de kullanabilirsin ama bu ütü de buhar kazanlı kadar güzel buhar veriyor. Zaten Buhar performansı önemli kırışık açmada.

Back
X