Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslarım
elektrık supurgesı ve utu almak uzereyımama sıze danısmadan almayım dedım
sız ne kullanıyorsunuz veya ne aldınız :26::26::26: ben hangı marka ne kadar ıyı hıc bılmyorum :44::44::44::44::44::44:
canım ütü kesinlikle phılıp al derim en iyisi biz aile boyu phılıps kullanıyoruz.
elektrik süpürgesi ise benim ki ihlasın temizlik robotu oldukça pahalı ama boschun süpürgeleri güzel kaynanamın var çok memnun ...
[ındent]arkadaşların dediği gibi ütü de philips çok önerilen bir marka buradan okuduğum kadarıyla.biz elektrik süpürgesini beko kullanıyoruz.beko bks 5120.çekim gücü gayet iyi.halılar kalkıyor yerinden.Sulu düşünürseniz arnica bora çok öneriliyor.[/ındent]
merhaba canım aynı dertten bende de var artık içim şişti ütü ve süpürge araştırmaktan ama ütümü 2 gün önce aldım sonunda...
Tefalin buhar kazanlısını aldım bakalım ....
Süpürge de nilfisk diye bi marka var kulllanan ya da bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi acaba?
supurgenın markasını hıc duymadım neden tercıh ettın canım:26::26::26:
bu marka 1906 yılında üretime başlamış ve sadece süpürge üretiyor genelde profesyonel süpürge üretiyo ev için de modeller üretmiş bu yüzden canım yorumlarda genelde çok olumlu