ütü ve elektrik süpürgesi markası sizinki ne

sebdicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
2.045
12
66
Ankara
arkadaslarım:34:
elektrık supurgesı ve utu almak uzereyım :68: ama sıze danısmadan almayım dedım :68: sız ne kullanıyorsunuz veya ne aldınız :26::26::26: ben hangı marka ne kadar ıyı hıc bılmyorum :44::44::44::44::44::44:

arkadaslarım:34:
elektrık supurgesı ve utu almak uzereyım :68: ama sıze danısmadan almayım dedım :68: sız ne kullanıyorsunuz veya ne aldınız :26::26::26: ben hangı marka ne kadar ıyı hıc bılmyorum :44::44::44::44::44::44:

canım ütü kesinlikle phılıp al derim en iyisi biz aile boyu phılıps kullanıyoruz.
elektrik süpürgesi ise benim ki ihlasın temizlik robotu oldukça pahalı ama boschun süpürgeleri güzel kaynanamın var çok memnun ...

canım ütü kesinlikle phılıp al derim en iyisi biz aile boyu phılıps kullanıyoruz.
elektrik süpürgesi ise benim ki ihlasın temizlik robotu oldukça pahalı ama boschun süpürgeleri güzel kaynanamın var çok memnun ...

canım yorumun ıcın tesekkur ederım bana gercekten yardımcı oldun sagol :8::8::8:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ütüyü bende philips almayı düşünüyorum. Bizde tefal ve philips var philips çok daha iyi.

Arkadaşların dediği gibi ütü de philips çok önerilen bir marka buradan okuduğum kadarıyla.Biz elektrik süpürgesini beko kullanıyoruz.Beko BKS 5120.Çekim gücü gayet iyi.Halılar kalkıyor yerinden. :1: Sulu düşünürseniz arnica bora çok öneriliyor.​

[ındent]arkadaşların dediği gibi ütü de philips çok önerilen bir marka buradan okuduğum kadarıyla.biz elektrik süpürgesini beko kullanıyoruz.beko bks 5120.çekim gücü gayet iyi.halılar kalkıyor yerinden. :1: Sulu düşünürseniz arnica bora çok öneriliyor.[/ındent]

sulu dusunmuyorum canım ya cok zahmetlı oluyor

merhaba canım aynı dertten bende de var artık içim şişti ütü ve süpürge araştırmaktan ama ütümü 2 gün önce aldım sonunda...

tefalin buhar kazanlısını aldım bakalım ....

süpürge de nilfisk diye bi marka var kulllanan ya da bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi acaba?

merhaba canım aynı dertten bende de var artık içim şişti ütü ve süpürge araştırmaktan ama ütümü 2 gün önce aldım sonunda...

Tefalin buhar kazanlısını aldım bakalım ....

Süpürge de nilfisk diye bi marka var kulllanan ya da bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi acaba?

supurgenın markasını hıc duymadım neden tercıh ettın canım:26::26::26:

supurgenın markasını hıc duymadım neden tercıh ettın canım:26::26::26:

bu marka 1906 yılında üretime başlamış ve sadece süpürge üretiyor genelde profesyonel süpürge üretiyo ev için de modeller üretmiş bu yüzden canım yorumlarda genelde çok olumlu

merhabalar.ben her ikisinide philips kullanıyorum.özellikle ütümden çok memnunum.buhar kazanlı olan model.annemde tefalin buhar kazanlı modeli var ama asla benim kadar memnun olamadı.süpürgemide 3 ay kadar önce aldım.eşimin takip ettiği erkek üye ağırlıklı bi forumdan araştrdım daha çok.philipsten şikayet azdı.sulu sistem düşünmüyosan toz hazneli mi toz torbalı mı istiyosun ona karar vermelisin.hazneliyi de her kullanımdan sonra boşaltmak gerekiyo. ben torbalı aldım.2200 watt motor gücü 500 watt emiş gücünde hepa 13 filtreli.memnunum ama halıları falan kaldırmıyo süpürürken.philipsin hazneli modeli var kardeşimde oğlu alerjik astıma yatkın diye almıştı çok memnun.rowentaya da bir bak derim ben araştırırken onu da çok övüyorlardı ama bana pahalı gelmişti.ben media markt'ta kampanyadan 470 tl ye almıştım..

bencde phılıps.hemde kesinlikle phılıps.annemin bi ütüsü var yıllardır kullanıoruz.süpürgede aynı şekil.çokta memnunuz.çeyizimede phlps alcam :9:

elektrık supurgesını almadan bende cok arastırdım.medıa marktta calısıyordum o donemde ve arkadaslarım cok yardımcı olmustu.samsung toz torbasız modelını almanı tavsıye ederım.ben ınanılmaz memnunum.sulu alma demıslerdı o zaman bakterı uretıyormus cunku.her supurmeden sonra haznesını dokup yıkamak gerekıyormus dıye vazgecmıstım.

tesekkurler arkadaslar utude phılıps azur 4850ye karar verdım ama hala elektrık supurgesıne karar veremedım

Back
X