• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üvey ablami annemden kiskaniyorum

Ne kadar da kötü kalpli bir evlat ve kardessiniz...Ablaniza uvey damgasi vuruyorsunuz bir de. Babalariniz bir sizin! Oyle olmasaydi bile bebekliginiz cocuklugunuz beraber gecmis beraber buyumussunuz nasil uvey abla gibi cirkin bir tabir kullanabiliyorsunuz? Kucuk cocuklar gibi kiskanclik yapiyorsunuz, anneannenizin doldurusuna geliyorsunuz. Yani gelmiyorsunuz aslinda isinize geliyor sizinde anneannenizin soyledikleri. Anneannenize benzemissiniz siz. Cocukmusunuz ki baskasinin doldurusuna geliyorsunuz, siz dusunemiyor musunuz?

Yazik yazik annenize ve ablaniza uzuldum. Elleri opulecek bir anneniz var cennetlik dedikleri. Icinizde nefret kiskanclik degil sevgi buyutun. Yoksa nefret tum kalbinizi dolduracak. Yazik degil mi genc yasinizda? Ablanizla daha fazla vakit gecirin, beraber güzel seyler yapin, guzel anilariniz olsun. Araniza mesafe koymayin, ucurumu daha fazla buyutmeyin. Birbirinizle sirlar paylasin. Ablalar kadar guzeli var mi?Ben de bir ablayim, kardeslerim icin ölürüm. .

Üvey olan o yazmışsın ama o da sende üvey değilsiniz babalarıniz bir olduğu için öz kardeşsiniz bir ikincisi kardeşinin annesi hayatta yok onu Kıskanmak yerine onun bu eksikliğini sevgiyle kapatman gerekirken bir de kıskaniyorsun çok yanlış yoldasin

Kusura bakma ama bencilsin tek kelimeyle anneannen gibi.
Anneniz bir olmasa da babanız aynı farkında mısın?
Elleri öpülesi,melek gibi bir annen var helal olsun o koca yürekli kadına! Annelik sadece doğurmakla mı oluyor sanıyorsun sen? Evin 5 dakikalık mesafedeymiş,kendin diyorsun ablanın iş yerinin uzak olduğunu ne bu kıskançlık yahu?Ehliyeti kimin önce aldığı değil,en çok kimin araca ihtiyacı var ona bakmış insanlar.
Yazık hiç mi ablanı düşünmüyorsun sen?Annen öz annesi gibi davransa da her annesinin mezarına gittiğinde,her tartışmada ufacık şeyde canı yanmadığını mı düşünüyorsun?
"Oha anne pardonda sana noluyor dedim " bu dediğinle ne kadar kıskanç ve bencil davrandığın belli.Anneannene kabahat bulmuyorum.Mantık ve vicdan denen bir şey var,kullanırsa insan kendi doğrularında gidebilir.Hiç etkileniyorum deme.O zaman anneannene dinlemek istemiyorum o benim ablam der kapatırdın konuyu.Ama senin içinde kıskançlık birikmiş ki bunu diyemiyorsun anneannene ve daha da gözüne batıyor.Benim kardeşlik anlayışım bu değil.Hiç hoş değil,üzüldüm ablanıza.

o hayat benim dizisi gibi olmus hikaye.sende başroldeki efsun..
üvey değil o senin öz kardeşin..boyle hitap etmen çok çirkin.ablan sonucta yetim ahını alırsan ömrü billah yüzün gülmez arkadasım dikkatli ol.şeytana ve nefsine uyma Allahtan kork.aileniz çok huzurlu ve mutlu sen bu mutlulugu bozarak günahtan baska ne elde edeceksin.kendine kötülük yapma.ruhunu dusunlerini temizle.

Ablan uvey degil bir kere
baba ayni anne ayri
bu uveylik olmuyor
anneannenden once kafandaki ayrimi sen bir yana birak once
hic yaşinin ehli dusuncelere sahip degilsin
Tabiki üvey anne ayri baba ayni olunca birde anne bir baba ayti oluncami üvey sacma... üvey tabiki ama yinede davranislsr cocukca .ne guzel kendinden olmiyan bir kiza sahip cikip büyütmüs.bazi öz anneler bile bukadarini yapmiyor

Tabiki üvey anne ayri baba ayni olunca birde anne bir baba ayti oluncami üvey sacma... üvey tabiki ama yinede davranislsr cocukca .ne guzel kendinden olmiyan bir kiza sahip cikip büyütmüs.bazi öz anneler bile bukadarini yapmiyor
Simsi soyle soyleyeyim
sperm babadan gelip hamile kaliyor kadin
kendi kenfimize cocuk peydah etmiyoruz .

Benim icin annede babada ayri olsa kardes kardestir ama gel gor ki baba birken asla uveylik soz konudu olamaz.

Simsi soyle soyleyeyim

Benim icin annede babada ayri olsa kardes kardestir ama gel gor ki baba birken asla uveylik soz konudu olamaz.
Gelsin gelmesin sonucta 9 ayda annenin karnindayiz sacma bir düsünce. Her iki türlüsüde üveydir....

kusura bakmayın ama kötü kalplisiniz resmen. hani aklınız erdikten sonra aynı evde yaşamaya başlasanız, bir nebze anlamaya çalışırım da, doğduğunuzdan beri berabersiniz, anneniz daha bebekken annelik etmeye başlamış ablanıza kaldı ki babalarınız bir, "kardeşsiniz". Anneniz çok yüce gönüllü imiş, keşke ananeniz yerine annenize benzeseymişsiniz bir nebze..

Simsi soyle soyleyeyim

Ona bakarsan erkek cocugu annenin genetik hastaligini dahi tasiyor babadan gelmiyor misal... her ikisi üvey bu mantik sadece türkiye gibi ülkelerde var baba ayni üveylik yok basbaya üvey iste...

Gelsin gelmesin sonucta 9 ayda annenin karnindayiz sacma bir düsünce. Her iki türlüsüde üveydir....

Sizin tiptan haberiniz var mi ?
Bizler tasiyici ve besleyiciyiz
baba verir biz bakar buyuturuz
su savu dugunuz seyle buradaki cogu bnmle ayni gpruste olan insani birakin tibbida inkar ediyorsunuz resmen

Sizin tiptan haberiniz var mi ?
Bizler tasiyici ve besleyiciyiz
baba verir biz bakar buyuturuz
su savu dugunuz seyle buradaki cogu bnmle ayni gpruste olan insani birakin tibbida inkar ediyorsunuz resmen
Erkege baba sif y kromosomu verir oda o malum şeydir sif gerisi annedendir x üzerinde .... neyse konu bu degil bu cahil kafalri birakin yok baba bir olunca üvey olmazmis annem birmi hayir buda üvey demektir... bukadar net iyi aksamlar

Erkege baba sif y kromosomu verir oda o malum şeydir sif gerisi annedendir x üzerinde .... neyse konu bu degil bu cahil kafalri birakin yok baba bir olunca üvey olmazmis annem birmi hayir buda üvey demektir... bukadar net iyi aksamlar
Cahil olan keske biz olsak
fen dersinden kalma bilgileri cogumyz sayar dokeriz burada

Baba sadece y vermez x ve y yi bulundurur yanlis biliyorsunuz.

Tipta bu böyledir birseyden haberiniz yok boş laf anca anne baba bir olunca öz gerisi üveydir... sizinkisi türk toplum mantigi tipla alakasi yok
Bu kadar turkleri kotuluyorsun sen neysin cok merak ettim ?
turk tolumu turk toplumu agzina bir dolamissin turk toplumu .
Tiptan herkesin haberi var sizinki manevi bir dusunce
nyse uztmaya gerek yok iyi gclr

Baba sadece y vermez x ve y yi bulundurur yanlis biliyorsunuz.
Hayir yanlis degil bir bayanda xx olur erkekde xy. Bu ne demek erkek cocuguna annesi x babasi ise y verir ben daha demin öbpr bayanla erkek cocugu icin.örnek verdim..ben erkekten bahsettim. Kizda x verir bie xde anneden alir.yani her bakimdan üveydir.

Bu kadar turkleri kotuluyorsun sen neysin cok merak ettim ?
turk tolumu turk toplumu agzina bir dolamissin turk toplumu .
Tiptan herkesin haberi var sizinki manevi bir dusunce
nyse uztmaya gerek yok iyi gclr
Sen önce buyude gel birazda kendini gelistir

Back
X