- 2 Şubat 2014
- 1.731
- 3.800
- 333
- Konu Sahibi mervedoruk95
Ne kadar da kötü kalpli bir evlat ve kardessiniz...Ablaniza uvey damgasi vuruyorsunuz bir de. Babalariniz bir sizin! Oyle olmasaydi bile bebekliginiz cocuklugunuz beraber gecmis beraber buyumussunuz nasil uvey abla gibi cirkin bir tabir kullanabiliyorsunuz? Kucuk cocuklar gibi kiskanclik yapiyorsunuz, anneannenizin doldurusuna geliyorsunuz. Yani gelmiyorsunuz aslinda isinize geliyor sizinde anneannenizin soyledikleri. Anneannenize benzemissiniz siz. Cocukmusunuz ki baskasinin doldurusuna geliyorsunuz, siz dusunemiyor musunuz?
Yazik yazik annenize ve ablaniza uzuldum. Elleri opulecek bir anneniz var cennetlik dedikleri. Icinizde nefret kiskanclik degil sevgi buyutun. Yoksa nefret tum kalbinizi dolduracak. Yazik degil mi genc yasinizda? Ablanizla daha fazla vakit gecirin, beraber güzel seyler yapin, guzel anilariniz olsun. Araniza mesafe koymayin, ucurumu daha fazla buyutmeyin. Birbirinizle sirlar paylasin. Ablalar kadar guzeli var mi?Ben de bir ablayim, kardeslerim icin ölürüm. .
Yazik yazik annenize ve ablaniza uzuldum. Elleri opulecek bir anneniz var cennetlik dedikleri. Icinizde nefret kiskanclik degil sevgi buyutun. Yoksa nefret tum kalbinizi dolduracak. Yazik degil mi genc yasinizda? Ablanizla daha fazla vakit gecirin, beraber güzel seyler yapin, guzel anilariniz olsun. Araniza mesafe koymayin, ucurumu daha fazla buyutmeyin. Birbirinizle sirlar paylasin. Ablalar kadar guzeli var mi?Ben de bir ablayim, kardeslerim icin ölürüm. .