• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üvey ablami annemden kiskaniyorum

hissettiklerine çok üzüldüm. neden biliyor musun, çünkü ben de ablanın yerinde olan kızım. ama baba bir kardeşim böyle şeyler düşünmüyor, hissetseydim eğer herhalde o evde birlikte yaşamak istemezdim. annenin ellerinden öperim, o da tıpkı benim melek annem gibiymiş. anneannenden bence uzak dur, etkileniyorsun. kıskançlık insanı yer bitirir canım, huzur bulamazsın. sevdiklerinden de anlamadan uzaklaşırsın. değer mi? baban bilse ne kadar incinir:KK43::KK43:

Canım ben bunu inkar etmiyorum ki bak orada 23 kromozom anneden 23 kromozom babadan demişim.Sizin savunduğunuz şey komik.Asıl senin cevaplaman gereken yumurta olmadan çocuk olur mu?
Ben rabiya hanima diyorum ki ikiside olmadan olmaz yani ne yumurtasi ne spermsiz
soyleki erkek veriyor biz dolluyoruz
rabia hanimin kasttettigi su kesinlikle iveysiniz ne alaka ?
Annede olsa babada olsa uveylik yoktur cunku bir taraf kan bagi vr hasim

Vallahi helal olsun annenize... Böyle iyi kalpli, güzel niyetli insanlar ne kadar az bu dünyada. Kıskançlık yapmak yerine şükretmelisiniz. Bu devirde kimsr kolay kolay doğurmadığı bir evladı bu kadar sahiplenmiyor. Sizde çok şanslı bir evlatsınız, sizi ablanızdan ya da ablanızı sizden ayırt ettiğini göremiyorum.

Serm olmadan cocuk olusabiliyor mu ?
ilk once bunun bir aciklamasini istiyorum ben
bana mantikli kadinin erkeksiz sperm olmadan dunyaya bir cocuk getirecegini kanitlayin akliniz aliyor mu ?
su amerika kemik hucresi safsatalarina girecekseniz sayet hic girmeyin
Doğal yollardan bu söylediğiniz imkansız elbette nasıl bi erkek kendi başına çocuk yapamayacağı gibi. :) ama bi çalışma vardı bir kaç yıl önce görmüştüm kadın xx kromozomu taşıdığı için başka bir kadından ya da kadının kendinden hücre alarak döllemë sağlamaya çalışıyorlardı. Sayılır mı?

Ya uvey yada degil ki evet uvey degil ne kadar inkar etsenizde ..
kaldiki 20 kusur yildir ayni anne babaya anne baba demisler
Olsa nr olur olmasa ne olur
konu cok sapti

Konu dağıldı kusura bakmayın ben bu baba bir olunca öz olur anne bir olunca üvey olur savına deliriyorum yorum yazmadan edemedim :) Konu sahibi anneannenle bu konuyu konuşma,kendine hakim ol .O senin ablan ya sana bişey olsa ilk koşacak insanlardan bir tanesi..Kaybetme onu.

Ya uvey yada degil ki evet uvey degil ne kadar inkar etsenizde ..
kaldiki 20 kusur yildir ayni anne babaya anne baba demisler
Olsa nr olur olmasa ne olur
konu cok sapti
Siz yanlis bilgilerinizle saptirdiniz birde üzerinde durdunuz... hatirlatayim ☺☺☺

Ben rabiya hanima diyorum ki ikiside olmadan olmaz yani ne yumurtasi ne spermsiz
soyleki erkek veriyor biz dolluyoruz
rabia hanimin kasttettigi su kesinlikle iveysiniz ne alaka ?
Annede olsa babada olsa uveylik yoktur cunku bir taraf kan bagi vr hasim
Tam da bu iste .

Konu dağıldı kusura bakmayın ben bu baba bir olunca öz olur anne bir olunca üvey olur savına deliriyorum yorum yazmadan edemedim :) Konu sahibi anneannenle bu konuyu konuşma,kendine hakim ol .O senin ablan ya sana bişey olsa ilk koşacak insanlardan bir tanesi..Kaybetme onu.
Aynen bende katiliyorum size o yüzden taristim ztn

Doğal yollardan bu söylediğiniz imkansız elbette nasıl bi erkek kendi başına çocuk yapamayacağı gibi. :) ama bi çalışma vardı bir kaç yıl önce görmüştüm kadın xx kromozomu taşıdığı için başka bir kadından ya da kadının kendinden hücre alarak döllemë sağlamaya çalışıyorlardı. Sayılır mı?
Iste bakin brnde onu soyledim
Bende onu duymustum nette ama soyle bisey var krndi genetigimizden olan cocukta nasil bir hasar olacak olmayacagi ihtimali varmi !?
insana b4nzeyeceginden nr kadar eminiz ?
hic denendimi ?
oyle olsa allah erkegi yaratmazdi degilmi ?
ve dogan bu cocukta psikolojik bir sikinti yaratir
babn kim dediklerinde ben annemin vs va hucresindenmi yapildim diyecek ?
al sama ruhsal cokuntu
ve mitasyona ugramis bi insan cikmayacaginida bilemzken

Arkadaşlar öz-üvey tartışmasını bıraksak mı, zaten bariz olan birşeyi tartışmak saçma. Konuya odaklansak?

Konu sahibi arkadaşım, yanlış düşüncelerdesin, biraz empatiye davet ediyorum seni.

Bende onu duymustum nette ama soyle bisey var krndi genetigimizden olan cocukta nasil bir hasar olacak olmayacagi ihtimali varmi !?
hic denendimi ?
al sama ruhsal cokuntu
Yorumlariniz cok sacma her bilginiz 0 bence hic tartismayin bu konuyu

hic denendimi ?
al sama ruhsal cokuntu
Genetikçi değilim bunları bilmiyorum sadece soruya cevap verdim bildiğim kadarıyla ve konuyla da ilgisi yok zaten. Neyse konu sahibi gereken cevapları almıştır diye umarak buradan gidiyorum :))

Back
X