- 29 Ağustos 2016
- 435
- 301
- 53
- Konu Sahibi Vanilyalikahve
Iyi aksamlar kknın iyu yurekli kadınları
Ben eşimin ikinci eşiyim cok zor zamanlar gecirdik ama şuan birlikteyiz ve ikili iliskilerimizde cok mutluyuz. Fakat çocuklar için ayni şeyi soyleyemiyorum
benim cocugum yok eşimin ilk eşinden 2 çocuğu var. 2si de benimle beraber yaşıyorlar 1 yıldır biri 13 digeri 10 yaşında ilk başlarda cok mutluyduk fakat büyük oglan bu aralar surekli her konuda problem cikarmaya başladı. Annelerinden cok siddet görmüşler, babalarini aldatirken görmüş bu cocuklar...
Örneğin bir yere gidicem diyor tamam her konuda yardimci oluyorum sonra agliyor beni zorla gonderemezsin diyor. Anneme gitmek istiyorum diyerek ağlamış bugün okulda. Ne yapacagimizi şaşırdık
onceden de yapmisti aynisini Tamam gonderelim git biraz degisiklik olur diyoruz gidiyor bu kez geldiginde beni zorla siz yolladiniz ben gitmicektim diyor.
Ben eşimin ikinci eşiyim cok zor zamanlar gecirdik ama şuan birlikteyiz ve ikili iliskilerimizde cok mutluyuz. Fakat çocuklar için ayni şeyi soyleyemiyorum

Örneğin bir yere gidicem diyor tamam her konuda yardimci oluyorum sonra agliyor beni zorla gonderemezsin diyor. Anneme gitmek istiyorum diyerek ağlamış bugün okulda. Ne yapacagimizi şaşırdık