• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üvey anne olmak istemiyorum suclu muyum?

Anneleriyle konusmaya calistim ama surekli benim gecmisimden ve kötü bir insan oldugumdan bahsetti haklisin dedim gayet sakin karsilamaya calistim fakat her gittiklerinde bana dogru dolduruyor çocukları. Ona anne derseniz bir daha beni goremezsiniz gibi seyler söylüyormuş. ben bir sınırlama koymadim babasi da istediginiz anda gidebilirsiniz diyor fakat bu ayriligi bir koz olarak kullaniyor cocuk ne yapmam gerek bilemiyorum
size anne demek zorunda değiller
zaten normal bir iletişime inanmadığımı yazmıştım

size anne demek zorunda değiller zaten inanmadığımı yazmıştım
Bana anne demek zorunda olmadiklarini onlara defalarca soyledik fakat cocuklar bunu sectiyse yine zorlayarak abla dedirtemem ki ? ve ne konuda inanmadiginizi anlayamadim biraz açarsanız kusura bakmayin biraz kafam yogun oldugu icin algilarim kapanabiliyor

Anneleriyle konusmaya calistim ama surekli benim gecmisimden ve kötü bir insan oldugumdan bahsetti haklisin dedim gayet sakin karsilamaya calistim fakat her gittiklerinde bana dogru dolduruyor çocukları. Ona anne derseniz bir daha beni goremezsiniz gibi seyler söylüyormuş. ben bir sınırlama koymadim babasi da istediginiz anda gidebilirsiniz diyor fakat bu ayriligi bir koz olarak kullaniyor cocuk ne yapmam gerek bilemiyorum
Gecmisinden ve kotu insan olmandan bahsettigine gore evliliklerinde 2.kadin miydin?

Babasi da defalarca kez konuştu ve dedi
Ben sizin babanizim Xde anneniz bunu hicbir zaman degistiremeyiz. Ben sizi cok seviyorum ve hic bir zaman asla bu sevgim azalmaz cunku siz benim evladimsiniz ama gitmek icin aglamana gerek yok bana gitmek istiyorum desen yeterli dedi. yine ben gitmek istemiyorum diyor fakat okula gidince agliyor beni anneme yollamiyolar ben annemi ozledim diye

Hayir onlar ayrilali 3 yildan fazla olmus ben tanisali 1bucuk yil oluyor. sadece benim hayatim biraz zor gecti eski konularimdan anlayabilirsiniz
Eski konulariniza bakamadim da sizin gecmisinizden annelerine ne?
Isiniz zor gorunuyor umarim hakkindan gelebilirsiniz sorunlarin :KK12:

Giderim diyerek her istedigini yaptiriyosa.
Biyerde bisey var demekki kacirdiginiz.
Ya gitmelerini istemiyor baba cocukta bunu kullaniyor isteklerini yaptiriyor.
Ama bi sinirlama yokmus zaten istediklerinde gidebilirler diyosunuz.
Yani zor olur ama bi sure yapmayin bisey umursamaz olun bakalim napcak.
Cocuk iste bi yonden de agliyomus felan vicdanen rahat edemezsiniz bu seferde.
13 yasindaymis aslinda kucukte degil o kadar herseyi anlayabilecek yastada bi yonden.
Annesi var sonucta istedigin de gidiyolarda babada yanlarin da.
Belki annesinin dediklerinden dolayi hernekadar iyi yaklassanizda sizi kiskaniyor olabilir.
Sizin yapmaniz gereken mudahale edebildiniz kadar konusun anlatin.yaptiklarinin yanlis davranislar oldugunu alir almaz ya da zamanla anlar.

Yerinde olsam hiç karışmam arkadaşım.
Bu konularda karışmam, işin çok zor malesef, ayrı anne babanın çocuğu olmasının yanı sıra ergenlikte olan bir çocukla ilgilenmek biraz zor.
Annesine gidip gelme meselesini babasıyla çözsün.

Eski konulariniza bakamadim da sizin gecmisinizden annelerine ne?
Isiniz zor gorunuyor umarim hakkindan gelebilirsiniz sorunlarin :KK12:
Surekli isitip onume koyuyor. onu ikgilendirmeyecegini bende soyledim en azindan evliyken gidip cocuklarimin gözü onunde eve adam almadim. zorlamayla konsomatrislik yaptim eşim cikardi beni o ortamdan ve şimdi evine cocuklarina bakan bir eşim

ergenlik insanın kendi anne babası için bile zorlen siz dahada zorlananilirsiniz.cocuk annesini özler ama aradıgını belki bulamıyorsur

Giderim diyerek her istedigini yaptiriyosa.
Biyerde bisey var demekki kacirdiginiz.
Ya gitmelerini istemiyor baba cocukta bunu kullaniyor isteklerini yaptiriyor.
Ama bi sinirlama yokmus zaten istediklerinde gidebilirler diyosunuz.
Yani zor olur ama bi sure yapmayin bisey umursamaz olun bakalim napcak.
Cocuk iste bi yonden de agliyomus felan vicdanen rahat edemezsiniz bu seferde.
13 yasindaymis aslinda kucukte degil o kadar herseyi anlayabilecek yastada bi yonden.
Annesi var sonucta istedigin de gidiyolarda babada yanlarin da.
Belki annesinin dediklerinden dolayi hernekadar iyi yaklassanizda sizi kiskaniyor olabilir.
Sizin yapmaniz gereken mudahale edebildiniz kadar konusun anlatin.yaptiklarinin yanlis davranislar oldugunu alir almaz ya da zamanla anlar.
Bana surekli annecim keske beni sen dogursaymissin diyor ama oraya gittiginde bize bakmiyor yemek yapmiyor diyormus vok zor durumdayim artik sirf belki oyi olurlar diye eşime dedim bir kez daha deneyin anneleriyle diye. Sirf cocuklar iyi olsun diye istedim bunu

Yerinde olsam hiç karışmam arkadaşım.
Bu konularda karışmam, işin çok zor malesef, ayrı anne babanın çocuğu olmasının yanı sıra ergenlikte olan bir çocukla ilgilenmek biraz zor.
Annesine gidip gelme meselesini babasıyla çözsün.
O agladiginda icimden bir parca kopuyor sanki o kadar bagliyim çocuklara elimde degil karismamak

Çocuk sizinle mutlu ama vicdan yapıyo galiba Yani sizi benimsemiş ama annesini de istiyor, arada kalmış. Mutlaka bir pedagog ya da psikolog ile görüşün, yaş itibariyle de riskli bir yaş

Hep düşündüm ki benimde bir evladim olabilir ilerde ve ben ölebilirim evladımi baska bir kadin buyutebilir o zaman o kadinin nasil bir kişi olmasini isterdim?
O zaman bende öyle bakmaliyim cocuklara diye düşündüm ve hep öyle davrandım

Psikolojik destek almaya basladik biliyorum zor seyler yaşadıklarını ama ben bu 1 sene icerisinde cok sahiplendim cocuklari ve korkuyorum anneme gidicez demeleri bile cok korkutuyor beni
Ben biryerde yanlış mi yapiyorum demek amaçlı acmistim konuyu
Siz yanlış yapmıyorsunuz anlattığınız kadarıyla, annesiyle ilgili hiç bi yorum yapmayın sadece hani ne derseniz yanlış anlayabilir,istediğin zaman gidebilirsin diyin eve gelince de her zamanki gibi davranın.Anne de dolduruyorsa çocuk arada kalmış bence

Siz yanlış yapmıyorsunuz anlattığınız kadarıyla, annesiyle ilgili hiç bi yorum yapmayın sadece hani ne derseniz yanlış anlayabilir,istediğin zaman gidebilirsin diyin eve gelince de her zamanki gibi davranın.Anne de dolduruyorsa çocuk arada kalmış bence
Evet arada kaldı ne yapacagimi şaşırdım ve kendimi cok kötü hissediyorum intihar etmeyi bile düşündüm

O agladiginda icimden bir parca kopuyor sanki o kadar bagliyim çocuklara elimde degil karismamak
Bu geçiş dönemi ama biraz uzun sürebilir, telefon istiyorsa imkanınızda varsa alın bence.
Etrafındaki çoğu çocukta var, mahrum hissediyordur kendini.
Belirli saatler koysun babası ona göre kullansın. Annesine gitmek istediği için değilde mesela yüksek not aldığı bir dersin hediyesi olsun .

Back
X