• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üvey anne olmak istemiyorum suclu muyum?

Cocuklar ergen, ve ustelik bozuk bir psikolojileri var.
senin de durumun boyle, bir sure daha birbirinizi idare edin. Insallah bu donem gececek ve kiymetini anlayacaklar.
Moralini bozma,ben ergenken keske bir yerlerde oz ailem olsa beni kurtarsa derdim. :) bazen sacma sapan sebeplerden intihar etmek isterdim. Bunlar olabiliyor. Kendini suclama.

Çocukların yaşadıkları kolay şeyler değil :( Onlar size Allahın emaneti ne olur bıkıp usanıp yılıp kötü söz söylemeyin, kırmayın sakın vebali büyüktür.
Bunun yanında yaş olarak yavaş yavaş ergenlik çağına girmeye başlıyor büyük çocuk, siz biyolojik annesi olsaydınız bile birçok sorun çıkaracaktı zaten size yani bazı tavırları size has değil bundan da emin olun.
En ama en önemlisi, imkanınız varsa profesyonel bir destek alın.

Lütfen kurtarın bu yavruların geleceklerini, herşey okadar sizin elinizde ki :(
Vezir de edebilirsiniz rezil de...
İki minik yürek,
Allah yardımcınız olsun ve Allah kalbinizden merhameti eksik etmesin inşallah

Surekli isitip onume koyuyor. onu ikgilendirmeyecegini bende soyledim en azindan evliyken gidip cocuklarimin gözü onunde eve adam almadim. zorlamayla konsomatrislik yaptim eşim cikardi beni o ortamdan ve şimdi evine cocuklarina bakan bir eşim
Bosver canim gecmisi hic takma herkes hata yapar onemli olan insanin hatasini anlayip temiz sayfa acmak insallah sorunlariniz cozulur

Polemik yaratma diyene bak saygısız Rabbim seni ıslah etsin ne diyim sonra izliyoruz haberlerde senin zihniyetindeki insanları çocuklara nasıl davranildigini Rabbim Her çocuğu annesiyle büyümeyi nasip etsin ve senin gibilere evlat nasip etmesin senden annefalan olmaz pislik Nalet Kaynana Nalet Kaynana

Bir uzmandan yardım almak lazım, tam ergenlik dönemi. Zor ama Allah kolaylık versin inşallah

Polemik yaratma diyene bak saygısız Rabbim seni ıslah etsin ne diyim sonra izliyoruz haberlerde senin zihniyetindeki insanları çocuklara nasıl davranildigini Rabbim Her çocuğu annesiyle büyümeyi nasip etsin ve senin gibilere evlat nasip etmesin senden annefalan olmaz pislik Nalet Kaynana Nalet Kaynana
pislik sensin. beddua da sahibine döner. karnındakine dikkat et sen. muhattabım değilsin, bana laf atma işine bak dedim sana. niye hala ısrarla yazıyorsun.

ayiptir ama uslubunuza dikkat edin.
kadin gidin cocuklara eziyet edin dememis ki,cocuklardan ozellikle buyuk olan ilgiyi kullanmaya calisiyor bu acik,tlf almazsaniz anneme giderim motor almazsaniz anneme giderim diyor,anneden sifir ilgi gorunce aglayarak tehditle is hallettiriyor.
bencede konu sahibi her istediklerini yapmamali,babayla agiz birligi etmeli.
kendi oz cocuklarimizin her istedigini yapiyor muyuz? hayir,bu mumkun degil.
ilgilenme diyen arkadas bence bunu kastetti,kendi anneleri ilgilenmiyor konu sahibi burda aglamaktan helak olmus,bencede biraz kendini geri cekebilir,cok yipratici zira.

İnşallah kizlar yardimlariniz icin fakat cocugu yolladik annesine ama kendisi baska bir sehire gezmeye gitmis eşime mesaj attı gidin alin cocugu ben gelemem gelmesin demiş ne yapsak susturamiyoruz bu kez de benim icin tatilini bile birakamadi diyor agliyor

Çocukların belli zaten psikolojik sorunu var evet tabiki konu sahibinin öz verisi bi yere kadar olabilir ama ne halt yerse yesinler denmez daha 10 ve 13 yaşındaki çocuklara kendi çocuğunuzu koyun onların yerine normal çocuklar değiller tabiki sahip çıkılması lazım evet yıpranmış olabilir ama evlendiğinde biliyordu zorlukların çıkacağını üslubumda gayet yerinde üslubu bozuk olanları uyarın A Adelka

Çocukların belli zaten psikolojik sorunu var evet tabiki konu sahibinin öz verisi bi yere kadar olabilir ama ne halt yerse yesinler denmez daha 10 ve 13 yaşındaki çocuklara kendi çocuğunuzu koyun onların yerine normal çocuklar değiller tabiki sahip çıkılması lazım evet yıpranmış olabilir ama evlendiğinde biliyordu zorlukların çıkacağını üslubumda gayet yerinde üslubu bozuk olanları uyarın A Adelka

igrenc insan..pislik..
bunlar yerinde kelimeler degil hele ki tanimadiginiz bilmediginiz insanlara sirf sizden farkli dusunuyorlar diye bu sekilde nefret kusmak ayrica daha kotu.

Sabret canim kotu davranma evladin gbi gor bsey deme gunahi cok buyuk vebalini kaldramzsn ilerde o cocuklarda anlicaktr guzel dille anlat vakit gecr oyun oynayin kndne alistr onu allah yardmcnz olsun

Öf cidden artık kaldiramiyorum bu tarz şeyleri ve aglamaktan içim dışıma çıkıyor annem hep anne olunca anlarsın derdi evlat ne demek belki sert çıkıyorum evet ama hayatın bu adaletsizliginden çok sıkıldım Bende hep eksik büyüdüm hiç bi zaman mutlu anne baba olan bi sofraya oturmadim ve bu tarz şeyleri duyunca ciğerim sizliyo keşke her çocuk anne ve babasiyla büyüsü keşke hiç bu tarz şeylere gerek kalmasa tabiki konu sahibi gereğinden fazla ilgili Rabbim onada verir mukafatini ama çok zor gerçekten ikilemde kalmak hep bi sevgiyi alıp diğerinden almamak insan sorguluyor bi yerde kendini neden böyle oluyor diye şimdi bende anne olucam ve oda bana muhtaç olucak kanını ve canımın son damlasina kadar yavru mun yanında olucam inşaallah Rabbim kimseye aile huzursuzlugu vermesin hep deriz ya evladiyla sinamasin kimseyi diye evlatlarida aileleriyle sınamasın ve gerçekten hak etmeyenler anne baba olmasın kirdiysamda hakkinizi helal edin kusura bakmayın A Adelka Nalet Kaynana Nalet Kaynana kusura bakmayın tekrardan tamamen benim fazla hassasiyetim ve hormonlarımla alakali sanırım tekrar Özür dilerim

Arkadaslar her insanin bir derdi var kimsenin derdi kimseye uymuyor valla biz bir sinava tabi tutulduk onemli olan isyan etmemek bu sinavi gecmek

Uvey anne derken su filmlerde falan bahsedilenleri diyorsunuz galiba yok yok olmayin.. pedagoga goturun hemen..

Back
X