• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üvey anne olmak istemiyorum suclu muyum?

Abow tobe de giz filimlerde gordummu bile tvyi krasim gelyo icine girimde su kadini parcalayimda cikim die:))

O yaşlarda bütün çocuklar böyle dengesiz oluyorlar konu sahibi.üstüne birde sizinkiler zor şeyler yaşamışlar etkilenmeleri çok normal.
Benim de çocuklarım ergen.oğlum var mesela 13 yaşında ve bazen beni deli ediyor.Kolay değil çok sabırlı olmalısınız ama eşinizin desteği daha fazla olmalı.

Baştan göze almışsındır en nihayetinde çocuk bu bırakamaz asla. Ve iyisiyle kötüsüyle kendi annesi varken elbette size kollarını açmayacak bu çocuklar. Yaşadıkları kolay değil sizin için de kolay olmayacak.

Ayrıca karısını aldatırken çocuklarına yakalanacak kadar sorumsuz ve sadakatsiz biriyle evlenmek, iyi cesaret.

Ve haddime olmasa da onlar evliyken görüşüyor muydunuz eşinle yani boşanmalarında bir rolün oldu mu?

Şayet cevabın evetse o kadın çocukları doldurmasın da ne yapsın?

Ayy esini aldatmismi kocan yanii huylu huyundan vzgcmz szin basinizada geleblr belki cok buyuk bir cesaret gercektennnnnn

Baştan göze almışsındır en nihayetinde çocuk bu bırakamaz asla. Ve iyisiyle kötüsüyle kendi annesi varken elbette size kollarını açmayacak bu çocuklar. Yaşadıkları kolay değil sizin için de kolay olmayacak.

Ayrıca karısını aldatırken çocuklarına yakalanacak kadar sorumsuz ve sadakatsiz biriyle evlenmek, iyi cesaret.

Ve haddime olmasa da onlar evliyken görüşüyor muydunuz eşinle yani boşanmalarında bir rolün oldu mu?

Hanimefendi galiba yanlış okumussunuz esim degil kadin aldatirken cocuklara yakalanmış.
Eşimle 3yil olmus ayrilali onlar ben tanisali 1 bucuk yil oluyor

Eger oyle bir durum olmus olsaydi zaten esime istersen bir daha dene cocuklar icin demezdim kusura bakmayin ama evli biriyle heleki cocuklari varsa birlikte olacak yuva yikacak vicdansiz bir kadin degilim

Cocuklar icin tmmda ama aldatilmayi her insan kaldramz hatta kmse kaldramz cocuklar icinde byere kadar ama esinzn yernde olsam hc gndermm madem siddet uyguluyormus anne siddet uygularmi ya varmi bole annelik

Cocuklar icin tmmda ama aldatilmayi her insan kaldramz hatta kmse kaldramz cocuklar icinde byere kadar ama esinzn yernde olsam hc gndermm madem siddet uyguluyormus anne siddet uygularmi ya varmi bole annelik
Bende ayni sekilde düşünüyorum fakat cocuklara düşüncemi soylersem daha da kotu olacaklari icin korkuyorum. zaten bir anne 4 ay boyunca gormedigi cocugu kapisina gelmiş koşarak ona gitmez mi? belki gururuna yedirip arayamadi ozledim diyemedi onlari anliyorum fakat kapina gelmis çocuk ben tatildeyim gidemem gidin alın cocugu denir mi? ben bugun suan gelemiyorum yarin gelicem denir en fazla

Sen gercekten iyi brine bnziorsun icini ferah tut esine destek ol bir kere yikilmis bdaha yikilmasin elini smskı tutki hayatinda br destekci oldgnu sevildgni bilsn ins brde cocugun olur allah bilsin bole anneleri ama onlarinda yanina kar kalmaz mazlumun ahi yerde kalmz

Sen gercekten iyi brine bnziorsun icini ferah tut esine destek ol bir kere yikilmis bdaha yikilmasin elini smskı tutki hayatinda br destekci oldgnu sevildgni bilsn ins brde cocugun olur allah bilsin bole anneleri ama onlarinda yanina kar kalmaz mazlumun ahi yerde kalmz
Eşimin bugun bana cocuklar icin dedigi aynen şu
Çok iyilikten maraz doğar derlerdi de inanmazdim. Bu her insan için böyledir saçlarını beyazlattin cocuklar için ama yine de yaranamadin. Sen beni birakirsan ben cok zor durumda kalırım. dedi

siz ve babası karşınıza alıp iyi bir konuşma geçmeniz gerekiyor, gerekiyorsa pedegogla beraber gerçekleştirin bunu.

Yalnız çocuklara ayrı size ayrı üzüldüm ben.Onlarin kötü de olsa bir anneleri,ilgilenmeye çalışan bir babaları var.Fakat siz imam nikahı ile evliymissiniz.Sizin geleceğiniz ne olacak?Esinizi seviyor,yeterince sorunu var,zor günler yaşamış diye düşünerek kendinizden feregat ediyorsunuz ama esinize herhangi bir şey olsa ortada kalacaksınız.Resmi nikah yaptirmalisiniz.

Iyi aksamlar kknın iyu yurekli kadınları
Ben eşimin ikinci eşiyim cok zor zamanlar gecirdik ama şuan birlikteyiz ve ikili iliskilerimizde cok mutluyuz. Fakat çocuklar için ayni şeyi soyleyemiyorum :KK43: benim cocugum yok eşimin ilk eşinden 2 çocuğu var. 2si de benimle beraber yaşıyorlar 1 yıldır biri 13 digeri 10 yaşında ilk başlarda cok mutluyduk fakat büyük oglan bu aralar surekli her konuda problem cikarmaya başladı. Annelerinden cok siddet görmüşler, babalarini aldatirken görmüş bu cocuklar...
Örneğin bir yere gidicem diyor tamam her konuda yardimci oluyorum sonra agliyor beni zorla gonderemezsin diyor. Anneme gitmek istiyorum diyerek ağlamış bugün okulda. Ne yapacagimizi şaşırdık :KK43: onceden de yapmisti aynisini Tamam gonderelim git biraz degisiklik olur diyoruz gidiyor bu kez geldiginde beni zorla siz yolladiniz ben gitmicektim diyor.
valla zaten suan uvey anne olmuşunuz, her ne kadar annenelerının zamanında hataları olmuşsada helekı erkek cocuk ıcın babasının annesının yerıne bır baskası ıle evlenmesı ve onu anne rolune sokması bır travma sebebı zaten....
ayrıca cocuk su an tam ergenlıgının basında, ası dngesız hareketlerınde bununda payı vardır dıye dusunuyorum..
bu tarz durumlarda cocukların annelerı ıle kalıp, bellı donemlerde sıze gelmesı ve sızınle ve babalarıyla vakıt gecırmesı en ıyısı dıye dusunuyorum.... ama anne faktoru pek ıyı bır örnek olmadıgından bırlıkte yasamak zorundasınız gıbıme gelıyor....
bence sız cocukla ılgılı mevzulara pek karısmayın babası halletsın sadece ablalık yapın annelık vazıfesını bırakın annelerı yapsın...

Back
X