Asla , cocuk bende kalacak , oda takimini bile ayarladim .. biz evleniyoruz diye o niye babasindan olsun ki ? Benim derdim bu omur boyu surecek evlilikte cocugu incitmezken nasil tavsiyeler verirsiniz ki ben de incinmeyeyim.. yoksa vermem cocugu kimseye
Biraz akista kalsaniz?
9 yas ergenlik oncesi tuhaf bi donem.
Bikac ay sonra burnunuzdan getirmeye baslayacak ki bu cok normal, ergenlige girince kendi joleli saclari disinda herkese gereksiz varlik muamelesi yapmaya baslayacak

Insanlar oz evlatlarinda da bu durumla karsilasiyor oyuzden yasayacaginiz sIkintilari kisisellestirmeyin bence.
Bi uzman destegiyle surecte ilerleyin.
Siz o cocuga ablalik yapacaksiniz annesi var zaten.
O yuzden birakin biraz kendinizi, telas yapmayin.
Ozel alanina saygi duyun,sicak yuva sunun, evde minik sorumluluklar vererek onu evin bireyi moduna sokun, mesela cop atmak onun isi olsun ya da ne bileyim kus ya da baska bi evcil alip onun yemini suyunu degistirme isini ona verebilirsiniz. O yastaki cocuklar deli gibi hayvan isterler evde, boyle bir dilegi varsa edin gonlunu bence,inanilmaz mutlu olur, ergenlik yapmaya firsati kalmaz size minnet duyar ☺ Konusup gulecek, sorumluluk dagilimi yapacak konunuz olur boylece.
Babaanneden geldiginde ister istemez eve prens edasiyla giris yapacak, siz cocugu halkin icine cekin derim :)