- 30 Kasım 2019
- 185
- 160
- 18
- 35
İşte onu yapmayacaksın seviyorsan eşini veya nisanlini tahammül edeceksin bende senin gibiyim annesi belli süre sonra kocamla arama girmek için elinden geleni yaptı sakın eski eş ile konuşma sen çocuk için dersin eski eş senin kocan der yalan yanlış iftiralar atar sakın yapma bunu babaanne dedeye gelince evinizi ayrı olacaksa çocuk daha çok sana adapte olur tavrını koyman güzel olmuş ama asla eski eş lafını ağzından dusurmezler evliliğini sarsmak için herkes abanacak mutluluğunu kiskanacaklar senin arkama bakmam giderim dersin benim gibi ama yuvani yıkıp eşini sevip emek verdiğin çocuğu terk edemiyor insan yolun başındayken kararını ver evlenince yada evlilik basindaysan herseyi rayına oturt derim canımCocukla ilgili herseyi tolore edebilirim ama oyle dede babaanne asla laf edemez. Bu konuda asiri netim . Es adayima da ailesine de bunu munasip bir sekilde belli ettim .. sanmiyorum bu tarz ciğliklere giriseceklerini ama allah buyuk soyletmesin fena olay cikaririm
Tahammül edemeyecegim tek sey bu olur ki arkama bile bakmam bu tarz nankorlukte
Valla tatlim eger degismezlerse oyle çiğ tipler degiller . Benim cocugu seviyor olmam da onlari mutlu ediyor . Kim bana nankorluk yaparsa misliyle karsiligini alir enayilik ile iyi niyet arasinda ince bir cizgi vardir.Nasihatlerin kulagima kupe olacak ama cok tesekkur ederimİşte onu yapmayacaksın seviyorsan eşini veya nisanlini tahammül edeceksin bende senin gibiyim annesi belli süre sonra kocamla arama girmek için elinden geleni yaptı sakın eski eş ile konuşma sen çocuk için dersin eski eş senin kocan der yalan yanlış iftiralar atar sakın yapma bunu babaanne dedeye gelince evinizi ayrı olacaksa çocuk daha çok sana adapte olur tavrını koyman güzel olmuş ama asla eski eş lafını ağzından dusurmezler evliliğini sarsmak için herkes abanacak mutluluğunu kiskanacaklar senin arkama bakmam giderim dersin benim gibi ama yuvani yıkıp eşini sevip emek verdiğin çocuğu terk edemiyor insan yolun başındayken kararını ver evlenince yada evlilik basindaysan herseyi rayına oturt derim canım
Seninkinin eski eşi çocuğunu bırakıp sorumluluk almadiysa çocuğuyla işi yoktur demektir çünkü bende öyle oldu çocuğuyla konuşsun diye aradım Koçakma o kadından ayrıl bende başkasından hamileyim tekrar evlenelim dedi eşim sert tepki gösterdi ona karşı çocuğunu verdik telefona napiyon serefs... Diye hakaretler etti umrumda değilsin baban nasıl evlenir o kadına anne demeyeceksin çocuk o zaman 3 yaşında neler neler asla eski eş ile sen konuşma çocuğunda gözü olsaydı ne o çocuğu bırakırdı nede eşini sorumsuz insan her zaman sorumsuzdur sadede ben derler daha bugün babalara gittim anne baba ayrı 5 yaşındaki fotomun arkasında annem terk etti diye babamda kardeşimle beni terk etmiş fotomun arkasından okudum yaşım ileri olmasına rağmen ben etkilendim gerisini sen düşün canimCocukla ilgili herseyi tolore edebilirim ama oyle dede babaanne asla laf edemez. Bu konuda asiri netim . Es adayima da ailesine de bunu munasip bir sekilde belli ettim .. sanmiyorum bu tarz ciğliklere giriseceklerini ama allah buyuk soyletmesin fena olay cikaririm
Tahammül edemeyecegim tek sey bu olur ki arkama bile bakmam bu tarz nankorlukte
Oyle demeyelim ya, kadin gercekten kotu degil ,cocugunu da seviyor , gayri ahlaki hicbir davranisi yok ,kimsenin anneligine laf edip de günaha girmek istemiyorumSeninkinin eski eşi çocuğunu bırakıp sorumluluk almadiysa çocuğuyla işi yoktur demektir çünkü bende öyle oldu çocuğuyla konuşsun diye aradım Koçakma o kadından ayrıl bende başkasından hamileyim tekrar evlenelim dedi eşim sert tepki gösterdi ona karşı çocuğunu verdik telefona napiyon serefs... Diye hakaretler etti umrumda değilsin baban nasıl evlenir o kadına anne demeyeceksin çocuk o zaman 3 yaşında neler neler asla eski eş ile sen konuşma çocuğunda gözü olsaydı ne o çocuğu bırakırdı nede eşini sorumsuz insan her zaman sorumsuzdur sadede ben derler daha bugün babalara gittim anne baba ayrı 5 yaşındaki fotomun arkasında annem terk etti diye babamda kardeşimle beni terk etmiş fotomun arkasından okudum yaşım ileri olmasına rağmen ben etkilendim gerisini sen düşün canim
Canim bunlar benim yaşadıklarım tabiiki her anne benim anlattığım gibi asla olamaz benim kocamın eski eşi öyle cevremdede var bu tip insanlar bende üvey anne elinde büyüdüm hiç bir çocukta mutsuzluğu hak etmez ve çevremdeki üvey anneler kendileri dogurunca kocasının çocuğuna etmedikleri kalmıyor maalesef ama siz yinede kimseye güvenmeyin derim kadın düzgün olabilir evladını sevebilir ama senin yuvanlada oynayabilir yada sana şirin gözükebilir anlayamazsın inşallah mutlu olursun canım ne deyim ama her zaman temkinli adımlar at derimOyle demeyelim ya, kadin gercekten kotu degil ,cocugunu da seviyor , gayri ahlaki hicbir davranisi yok ,kimsenin anneligine laf edip de günaha girmek istemiyorum
Allah cocuk icin en iyisini nasip etsin diyelim ,cok tesekkur ederim yorumun icin
Asla , cocuk bende kalacak , oda takimini bile ayarladim .. biz evleniyoruz diye o niye babasindan olsun ki ? Benim derdim bu omur boyu surecek evlilikte cocugu incitmezken nasil tavsiyeler verirsiniz ki ben de incinmeyeyim.. yoksa vermem cocugu kimseye
Valla annelik yapamayabilirm diyorsanz hiç girişmeyin cok zor çünkü hep sabırlı tahammülü olmak zorundasnz.cünkü o ne yapsa cocuk bu dicekler siz hep iyi olmak zorundasnz aksi halde kötü siz olırsunuzArkadaslar merhaba ,
Cok uzatmadan konuya girmek istiyorum. Yakin zamanda evlilik planlari yaptigim bi sevgilim var dun evlilik teklifi aldim . Erkek arkadasimin 9 yasinda bir erkek evladi var. Çocukla birebir hic problem yasamadim .kaygiya dustugum durumlarda da cocuga yansitmadigim icin cocuk bana oldukça düşkün
Oz annesi ile bir bucuk yasinda yollari ayrilmis kadin farkli bir sehirde ara ara gorusuyorlar fakat velayet bizde olacak ..
Erkek arkadasimdan suphem yok. Iyi bir baba olduğu gibi iyi bir es olacagina da eminim. Su anda ailesi ile beraber yasiyorlar .cocuk babaanne ve dede ile buyuyen her cocuk gibi birazcik doyumsuz ve memnuniyetsiz. Bu durum beni ara ara zorluyor ,evlilikte zorlanir miyim daha da kotusu cocugun psikolojisine zarar verir miyim diye endise ediyorum
Baslarda evliligin ilk aylarinda babaannede kalsin sonra alalim diye anlasmistik ama sonra icime sinmedi. Balayindan hemen sonra evimize getirmeyi dusunuyorum..bazen bu kaygilarim beni cocuktan uzaklastiriyor , kotu davranmiyorum elbette ama mesela mutlu olsun diye kurstan almaya gidiyorum , yolda giderken hayalini kurduğum kadar sicaklik olusmuyor aramizda . Bu duruma cok üzülüyorum
Benimle ayni durumu yasayip tavsiyede bulunacak hemcinslerimin yorumlarini bekliyorum
Eski eş hep burnunun dibinde olacak kısmına katılıyorum. Imzami nereye atayım. Sevmeyenler bile sevecek . Bunu da ben ekleyeyim. (Kendisi Olma sa bile adı olacak) biz eşimin memleketinden çok uzaktayız. Orada olsak asla devan etmezdim. Cunku kendimi 3 kisilkk bir evliliğin içinde hissediyorum .İşte onu yapmayacaksın seviyorsan eşini veya nisanlini tahammül edeceksin bende senin gibiyim annesi belli süre sonra kocamla arama girmek için elinden geleni yaptı sakın eski eş ile konuşma sen çocuk için dersin eski eş senin kocan der yalan yanlış iftiralar atar sakın yapma bunu babaanne dedeye gelince evinizi ayrı olacaksa çocuk daha çok sana adapte olur tavrını koyman güzel olmuş ama asla eski eş lafını ağzından dusurmezler evliliğini sarsmak için herkes abanacak mutluluğunu kiskanacaklar senin arkama bakmam giderim dersin benim gibi ama yuvani yıkıp eşini sevip emek verdiğin çocuğu terk edemiyor insan yolun başındayken kararını ver evlenince yada evlilik basindaysan herseyi rayına oturt derim canım
bak kendi evladının anneliğini kaldıramamış sen nasıl başkasının çocuğunun anneliğini kaldırcaksın ?Oyle olmasi gerekmis.. kucuk yasta evlilik ve kaldirilamayan ebeveynlik sebebiyle bosanmislar. Ben o hanimefendiyle de iletisimdeyim. Asla eski esini suclamiyor. Anneligi kaldiramadigi icin de ben de onu suclamiyorum . Haddim olmadigini dusunuyorum. Iki eski es babanin daha iyi bakacagina karar verip boyle uygun gormusler
Bu soyledikleri ilginc. Evlenince eski esini arar gibi gorunuyor. Siz cocugu alip agir gelince ilk sikayetinizde 180 derece doner es adayiniz. Es adayiniz sadece bu yuzden evlenmek istedigi icin olumsuz düşünüyorum.Ya kimbilir daha anlatmadigi neler var . Erkek arkadasimda kadini hic kotulemiyor zaten kadın kotu degil hatta kendini sucluyor lohusa depresyonu nedir bilmiyordum yasim geregi agresiftim yaninda olamadim seninle yasadigim su hayatin onda birini onunla yapsaydim yipranmazdik diyor
Herkes icin hayirlisi olsun
O nasıl bir mantık?Annesını neden almadı velayeti. Ayrıca bence hiç girismeyin böyle bisiye. Iyı olsaydı ılk esıne iyi olurdu. Ben pek guvenmezdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?