- 21 Temmuz 2013
- 919
- 211
- 33
Canım bi aileyi bi arada tutan toparlayan annedir, elimden geldiğince anlıyorum seni. Bizde de babamın çok hatası oldu ama baba işte yine de ilerde yalnız kalırsa kıyamiicaksın, senin de içine dert oluyo. Babanın başta yalan söylemesi de sıkıntıymış cidden ama ne olursa olsun, azıcık vicdanın varsa zaten annesini kaybetmiş kıza sesin çıkmaz. Hatta elinden geldiğince sen anne olmaya çalışırsın. Dediğim gibi kadını yok say bundan sonra, ne maddi ne manevi destek, hiç bşyde yanında olma. Nişanlına da anlat derim, o senin müstakbel hayat arkadaşın, her şeyi bilmesi lazım. Onunla şimdi konuşmiicaksın da ne zaman konuşucaksın?
saol canım ilgin fıkırlerın ıcın....
nişanlım zaten bırcok olayın farkında bana dıyor sımdı onun yuzune gülmek zorundayım ama evlendıkten sonra şok a uğratıcam onu dıyor bu yaptıklarının hepsının acısını cıkarıcam dıyor ama gözle görülür hatalar yapıyor babamın eşi bizi apar topar nişana sürükleyen de oydu ortalıgı alevlendırdı babama soyledı ciddi ilşkisi var dıye babamda dururmu gelsınler ıstesınler dıye nişanlım zaten beni görüşürmek istemediğini açıkla belırttı düğünden sonra allah bılıyor ya benımde hıc nıyetım yok allah bu kapıyı aratmasın bır daha...