- 10 Ağustos 2018
- 1.037
- 357
- 123
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
-
Annem beni koruyamadı cahil kadın.Benim eaim bile kizimin poposuna dokunmaz kaldi ki baska bir adam dokunacak
Anneniz sizi koruyamamis , siz de kizinizi koruyamiyorsunuz farkinda misiniz?
Çok pis küfür edecektm neyseAyy o adam yanimda olsada soyle bi dovsem ...sevecek baska yer yok mu ????
Ah annemin kuyruğu. Yapışık annemle. Asla hitap etmiyorum kocasına. Muhatap olmuyorum. Annem geliyor kocası da geliyor kızımı öpüyor öpmesini istemiyorum. Gitsin anesini babasını öpsün. Benm kızıma dokunmasın ama nafile. Ben desem annem darılacak bana. Sevgiciceği çok kötü niyetli düşünüyor diyeceklerBence'de insanlar 1 yaşındaki bir kıza art niyet ile yaklaşacak kadar aşağılık olmamıştır diye düşünüyorum. Dışarıda başka kadınlara çoğu erkek bakıyor buna şahit oluyoruz ama, söylediğiniz çok farklı konu. Bence siz ona nefretinizden yanlış anlıyor olabilirsiniz, arkadaşların dedikleri ve ek olarak ben olsam eve dahi sokmam gelmesini istemem, geliyorsa annem gelir başımın üstünde yeri var
sizi taciz etti demi serefsiz hanfendi izin vermeyin sakin deil üvey dede öz dede bile yapmamali benim esim bile poposun falan ellemez kizimin sizin en önemli varliginiz yani kizinizda travma olmadan uzaklastirin ben olsam kovarim evden artik evlisiniz hatta esinize söyleyin o tepki versinCidden kafamı taktıgım durum. Annemn ikinci evliliği. 10 yıllık evliler annemler. Üvey baba var. Yaşı 50. Kendisini hiç sevmem bana ÇOK çektirdi dayak yedim kaç kere hemde sağlam.
Tekme tokat canımı çok acıttı. Annem beni korudu ama baş edemedi. Ben ergenken Anneme bağırınca o döviyordu çok aşırı tokat tekme atıyordu annem evi bile terkedecekti bunaldı ama baş edemedi o herif gıcıktı bize Onu affetmicem soğuk davranıyorum. Benm öz babam bile bizi dövmedi asla rahmetli.
Herneyse 1 yaşında şeker bir kızım var .
Annemler torununu sevmeye geldiğinde üvey baba da geliyor (baba demek istemiyorum)
Kızımın popousunu bizim yanımızda sıkıyor seviyor.
Bizden çekinmiyor.
Yanağından zaten öpüyor . (Keşke öpmese nefret ediyorum bağırmak istiyorum)
Anlayın beni çok çektirdi bana onun yüzünden hayatım psikolojım mahvoldu. Onun yüzünden erken evlendm sevdgm biriyle. Şükür buna da iyiki evlendm kurtuldum ama en azndan onla yaşamıorm
Şimdi bu üvey babanın yoldq başka kadınların popolarına baktıgını da gördüm bizzat ben şahidim. Hemde annem yanındayken.
Yolda yürürken başka kadınların popolarına bakan adam. Benm bebeğimi çocugumun poposunu sıkması nedir. Sözde seviyor tatlı geliyor.
Nasıl davranmalıyım fikirlerinizi bekliyorum
birakk ya allahaskina ben evlatlarim icin herkese dönerim sirtimi yeterki toz kadar zarar görmesi lerAh annemin kuyruğu. Yapışık annemle. Asla hitap etmiyorum kocasına. Muhatap olmuyorum. Annem geliyor kocası da geliyor kızımı öpüyor öpmesini istemiyorum. Gitsin anesini babasını öpsün. Benm kızıma dokunmasın ama nafile. Ben desem annem darılacak bana. Sevgiciceği çok kötü niyetli düşünüyor diyecekler
İzin veriyorum değil elleme poposuna desem annem bile şey der.
Ay ne var bebek o. Vitrine koy o zaman kızını.
Ki dediler de
En son geldıklerınde 5 dk tuvalete gıttım. Annemle kocası bebegıme herifin pis corabını koklatıyordu. Adam 5 vakit namaz kılıyor abdest alıyor ayağı kokmuyor dedi annem.Annenizin sayesinde çok çektiniz. Bırakın size annelik dersi vermesin "keşke bizi vitrine koysaydin da bu adamin dayaklarini cekmeseydik" diyin o zaman.
İğrenç bir adam, evinize hiç almasanız yeridir.Cidden kafamı taktıgım durum. Annemn ikinci evliliği. 10 yıllık evliler annemler. Üvey baba var. Yaşı 50. Kendisini hiç sevmem bana ÇOK çektirdi dayak yedim kaç kere hemde sağlam.
Tekme tokat canımı çok acıttı. Annem beni korudu ama baş edemedi. Ben ergenken Anneme bağırınca o döviyordu çok aşırı tokat tekme atıyordu annem evi bile terkedecekti bunaldı ama baş edemedi o herif gıcıktı bize Onu affetmicem soğuk davranıyorum. Benm öz babam bile bizi dövmedi asla rahmetli.
Herneyse 1 yaşında şeker bir kızım var .
Annemler torununu sevmeye geldiğinde üvey baba da geliyor (baba demek istemiyorum)
Kızımın popousunu bizim yanımızda sıkıyor seviyor.
Bizden çekinmiyor.
Yanağından zaten öpüyor . (Keşke öpmese nefret ediyorum bağırmak istiyorum)
Anlayın beni çok çektirdi bana onun yüzünden hayatım psikolojım mahvoldu. Onun yüzünden erken evlendm sevdgm biriyle. Şükür buna da iyiki evlendm kurtuldum ama en azndan onla yaşamıorm
Şimdi bu üvey babanın yoldq başka kadınların popolarına baktıgını da gördüm bizzat ben şahidim. Hemde annem yanındayken.
Yolda yürürken başka kadınların popolarına bakan adam. Benm bebeğimi çocugumun poposunu sıkması nedir. Sözde seviyor tatlı geliyor.
Nasıl davranmalıyım fikirlerinizi bekliyorum
En son geldıklerınde 5 dk tuvalete gıttım. Annemle kocası bebegıme herifin pis corabını koklatıyordu. Adam 5 vakit namaz kılıyor abdest alıyor ayağı kokmuyor dedi annem.
Bu nasıl gerizekalı lık.
Bende üvey şahısa nasıl tepki verdım biliyor musunuz.
"ALOOOOOO" DİYE YÜZÜMÜN KIZGIN OLDUGU BİR ŞEKİLDE BAĞIRDIM ÜVEY ŞAHISA.
O da dedi vitrine koy.
Allah kahretmesin aşırı nefret ediyorumm
Kendi çorabını bebeğime koklatıyor kahkaha atıyorlardı. BENİM gerizrkalı eşim de telefonla oyun oynamaktan görmüyordu bunu. ALOOOOO dedım bağırdım üvey babaya. Yüzümü kızgın bir şekildeİğrenç bir adam, evinize hiç almasanız yeridir.
Al koy o zaman. Götür başka odaya. Ne demek popo ellemek. Terbiyesiz adam. Bu davranışlarını gördükçe al ellerinden çocuğunu. Biraz daha büyüyünce kızın, Allah korusun başka yerlerine dokunmayacağı ne malumİzin veriyorum değil elleme poposuna desem annem bile şey der.
Ay ne var bebek o. Vitrine koy o zaman kızını.
Ki dediler de
En son geldıklerınde 5 dk tuvalete gıttım. Annemle kocası bebegıme herifin pis corabını koklatıyordu. Adam 5 vakit namaz kılıyor abdest alıyor ayağı kokmuyor dedi annem.
Bu nasıl gerizekalı lık.
Bende üvey şahısa nasıl tepki verdım biliyor musunuz.
"ALOOOOOO" DİYE YÜZÜMÜN KIZGIN OLDUGU BİR ŞEKİLDE BAĞIRDIM ÜVEY ŞAHISA.
O da dedi vitrine koy.
Allah kahretmesin aşırı nefret ediyorumm
O çorabı alır adamın ağzına tıkardım ben olsam, ikisinden de uzaklaşın anneniz de o adam kadar hatalı.Kendi çorabını bebeğime koklatıyor kahkaha atıyorlardı. BENİM gerizrkalı eşim de telefonla oyun oynamaktan görmüyordu bunu. ALOOOOO dedım bağırdım üvey babaya. Yüzümü kızgın bir şekilde
Kendi çorabını bebeğime koklatıyor kahkaha atıyorlardı. BENİM gerizrkalı eşim de telefonla oyun oynamaktan görmüyordu bunu. ALOOOOO dedım bağırdım üvey babaya. Yüzümü kızgın bir şekilde
Yaaa ne kadar büyük tepki. Eşin telefonla oynuyor diye alooo demek. Aferin size. Çok mu korktu üvey babanız. Pardon ama eşinizin üvey babası mı o? Sizin üvey babanız. Burda sesini çıkarması gereken hakaret ettiğiniz eşiniz mi yoksa siz misinizKendi çorabını bebeğime koklatıyor kahkaha atıyorlardı. BENİM gerizrkalı eşim de telefonla oyun oynamaktan görmüyordu bunu. ALOOOOO dedım bağırdım üvey babaya. Yüzümü kızgın bir şekilde
Ben eşime Aloooo demedimYaaa ne kadar büyük tepki. Eşin telefonla oynuyor diye alooo demek. Aferin size. Çok mu korktu üvey babanız. Pardon ama eşinizin üvey babası mı o? Sizin üvey babanız. Burda sesini çıkarması gereken hakaret ettiğiniz eşiniz mi yoksa siz misiniz
Onu anladım zaten. Ama eşinizden çok size iş düşmüyor mu? O zavallı çocuğu vermeyin bir daha kucağına. Pislik adam ya sinir oldumBen eşime Aloooo demedim
üvey pedere dedim
O da bozuldu belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?