Üvey evlatmıyım bilmiyorum

Merhabalar üvey evlatmıyım bilmiyorum. Evde kendi çabalarımla araştırma yapıyorum ancak bir türlü olmuyor sonucu anlamıyorum. Annemin kan grubu A Rh (-).
Babamın kan grubu A Rh (+). Benim ise AB RH (-). Kan gruplarının karşılaştırmasından anlayanlar cevap verirlerse eğer çok sevinirim iyi günler.
Bu konu tam bdv’lik aslında.
Üvey olma ihtimaliniz de var gibi geldi bana. Açık açık sorsanız ya bunu.

Başka kardeşin var mı?
Evlendikten kaç yıl sonra dogmussun?
Yaş olarak epey büyükler mi?
Hani evlendikleri gibi dogduysan sanmıyorum evlat edineceklerini. Devletten alsalar epey beklemeleri lazım, akraba çocuğunu da neden alsınlar ki belki kendi cocuklari olacakken
Ama evlenip uzun süre çocuksuz kalıp sen dogduysan olabilir.
Tip olarak benziyor musun?
Vukuatlı nüfus cüzdaninda bir şeyler yazıyor mu (aile içi evlat edinme durumunda yazmaz)
Ha bir de doğum saatini öğrenmek için e devletten hastanene bildiriyorsun,doğum belgeni atiyorlar.annene yükselen burcu öğrenmek icin- doğum haritana baktırmak için lazım olduğunu söyle,hastane adını versin. Bak bakalım, belki oradan bir şeyler çıkar

Evet eğer başkasından üstüne aldılarsa çıkar da yine de bir baksın.. üzüldüm konuya ya 😔
Evet ben de üzüldüm. Ailemde de vardı böyle bir kız, zamanında amcam ve eşinin kızı olmuş, annesi bırakıp gitmiş, amcam da babaanneme bırakmış kızı, babaannem de evlatlık vermiş. Kız 18 yaşına gelince söylemişler sen evlatlıksın diye. O da kendi ailesini aramaya çıkmış, bizle falan tanıştı ama hayal kırıklığına uğradı.
Acaba ailesine blöf yapsa?
Ben her şeyi öğrendim, bunu benden neden gizlediniz diye sorsa?
Tavırlarından anlar hem. Gerçi her konuda kıza baskı kuruyorlarmış, her şeyini kontrol ediyorlarmış.
Buraya yazdıklarını da görürler mi diye içimde bir korku oldu.

Merhaba annemin ve babamın kan gruplarından eminim onlarda emin fotoğraflar bıraktım bazı kişilerin yorumlarına ancak annem hep derdiki kan uyuşmazlığı var bu ne demek oluyor?
Kan uyusmazligi benim ailemde de var. Birinin negatif digerinin pozitif olmasi kan uyusmazligi oluyor, gebelik sirasinda annede krize sebep olabiliyor. Bu sebeple anneye dogumdan sanirim 2 ay kadar onceydi bir igne vuruluyor, kriz gecirmesin diye.

Yani kan uyusmazligi sizi uvey yapacak bisey degil, akliniza o takilmasin.

bazı şeylerden evlatlık olduğun belli olur. Kan gruplarınız doğruysa %99 evlatlık duruyorsun.

Bahsettiğin kan uyuşmazlığı ise rh ile ilgili anne gebeyken sıkıntı yaratan bir durum. A B 0 bunları etkileyecek bir şey değil.

Canım babanın ehliyeti varsa üstünde yazıyordur kan grubu. Annenin kan grubundan nasıl eminsin ? Şayet kan tahlili vermişse e nabızda çıkar enabızına bak annenin. Eğer tahlil vermemişse orada yazan manuel olarak girilebiliyor yanlış olabilir

Back
X