- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.496
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
Evet bende tanımadan öyle düşündüm şu yazdıklarınızdan keşke benimsemiş olsalardı tamam miras konusunda onlar bölüşülnesi taraftarı olmuş olabilir Ama yine de işleri bu boyuta getirmemeleri gerekiyordu . Sonuçta ortak bir Babanız var ve ölmüş .Sadece kiskanclik diye dusunuyorum. Babam ailesindeki tek akademik kariyerli insan. Halam ortaokul mezunu ve hayati boyunca basarili babamin golgesinde kalmis bir insan. Ustune ustluk babamin eski esinin cok samimi arkadasi. Annemi sevmemesinin sebebi de bu.
Dediginiz gibi para varsa her sey cok farkli bir boyuta giriyor. Halam ve babaannem hala hayatta. 14 sene oldu gorusmuyoruz. Acaba yaptiklarini iclerine sindirdiler mi merak ediyorum mesela ben. Gunun birinde yollarimiz yeniden kesisecek, babaannem ve hala öldügünde eger mallari ablalarimin uzerine gecirmedilerse ben de hak sahibiyim ve beni cagiracaklar imzaya. O zaman yuzlerine hic bir sey soylemeden bakmak istiyorum geriye kalanlarin.
Babamin mezarini ziyaret ettigim zamanlarda bakiyorum,babaanneme ayrilan yer hala bos. Demek ki hayattalar. İlk ölen oraya gomulecek malum. Kucucuk bir sehirde cok dar bir daire icerisinde yasiyor olmamiza ragmen hic karsilasmadik,ne sokakta ne baska bir yerde. Ama ortak tanidiklarimiz var, herkes ben konuyu acmadan “keske seni benimseselerdi,yanlis yaptilar” diyor. Ben konuyu kapatmaya calisiyorum. İnsanlar gorsun bakalim,kimin kalitesi ne kadarmis.
Halanızı da anlamak Cidden Güç varsın kardeşim benden başarılı olsun neden kıskanayım gurur duyarım .