Üvey ilişkiler

Sadece kiskanclik diye dusunuyorum. Babam ailesindeki tek akademik kariyerli insan. Halam ortaokul mezunu ve hayati boyunca basarili babamin golgesinde kalmis bir insan. Ustune ustluk babamin eski esinin cok samimi arkadasi. Annemi sevmemesinin sebebi de bu.

Dediginiz gibi para varsa her sey cok farkli bir boyuta giriyor. Halam ve babaannem hala hayatta. 14 sene oldu gorusmuyoruz. Acaba yaptiklarini iclerine sindirdiler mi merak ediyorum mesela ben. Gunun birinde yollarimiz yeniden kesisecek, babaannem ve hala öldügünde eger mallari ablalarimin uzerine gecirmedilerse ben de hak sahibiyim ve beni cagiracaklar imzaya. O zaman yuzlerine hic bir sey soylemeden bakmak istiyorum geriye kalanlarin.

Babamin mezarini ziyaret ettigim zamanlarda bakiyorum,babaanneme ayrilan yer hala bos. Demek ki hayattalar. İlk ölen oraya gomulecek malum. Kucucuk bir sehirde cok dar bir daire icerisinde yasiyor olmamiza ragmen hic karsilasmadik,ne sokakta ne baska bir yerde. Ama ortak tanidiklarimiz var, herkes ben konuyu acmadan “keske seni benimseselerdi,yanlis yaptilar” diyor. Ben konuyu kapatmaya calisiyorum. İnsanlar gorsun bakalim,kimin kalitesi ne kadarmis.
Evet bende tanımadan öyle düşündüm şu yazdıklarınızdan keşke benimsemiş olsalardı tamam miras konusunda onlar bölüşülnesi taraftarı olmuş olabilir Ama yine de işleri bu boyuta getirmemeleri gerekiyordu . Sonuçta ortak bir Babanız var ve ölmüş .

Halanızı da anlamak Cidden Güç varsın kardeşim benden başarılı olsun neden kıskanayım gurur duyarım .

Ama yetişkin bir çocuk sonuçta. Üniversiteye de gidiyor, 5 yaşındaki çocuk gibi size ısınmasını bekleyemezsiniz. Gördüğünüz zaman seviyeli ir sohbetiniz olsun, aranızda kötü duygular olmasın yeterli bence. Bu saatten sonra yetişkin bir çocukla samimi ilişki kurmanız zor.
Aynen ya zaten bir beklentimde yok . Bize geldiğinde sevdiği yemekleri Yaparım sohbet sırasında bana söz düşerse konuşurum düşmezse susarım olur biter

Evet bende tanımadan öyle düşündüm şu yazdıklarınızdan keşke benimsemiş olsalardı tamam miras konusunda onlar bölüşülnesi taraftarı olmuş olabilir Ama yine de işleri bu boyuta getirmemeleri gerekiyordu . Sonuçta ortak bir Babanız var ve ölmüş .

Halanızı da anlamak Cidden Güç varsın kardeşim benden başarılı olsun neden kıskanayım gurur duyarım .
Halam cok hirsli ve baskin bir karakterdir inanin. Boylesi gosterisli bir hikayem varken (!) sebebi sadece basitce kiskanclik olarak tanimlamak istemezdim inanin ama oyle durumlar ;)

Vay be kıskançlık insana film gibi ( rezalet bir film ) hayat yaşatıyormuş ne yazık
Maalesef
Simdi ben bunlari yasadigimiz icin herkese evlenmeyin bosanmis erkekle diyorum. Elde olmayaraktan lutfen uzerinize alinmayin. Sizin de baskalarina yazdiginiz yorumlari gordum gayet dusunceli sekilde diyorsunuz ki “bosanmis ve cocuklu adamla evlendin,bilmiyor muydun bunlari,ne bekliyordun”. O kadar haklisiniz ki lakin cok kadin var bunlarin farkinda olmayan. Ki farkinda olan annemin basina bunlar geldiyse farkinda olmayanin basina neler gelir diye duz mantikla dusunuyorum ben ;)

Maalesef
Simdi ben bunlari yasadigimiz icin herkese evlenmeyin bosanmis erkekle diyorum. Elde olmayaraktan lutfen uzerinize alinmayin. Sizin de baskalarina yazdiginiz yorumlari gordum gayet dusunceli sekilde diyorsunuz ki “bosanmis ve cocuklu adamla evlendin,bilmiyor muydun bunlari,ne bekliyordun”. O kadar haklisiniz ki lakin cok kadin var bunlarin farkinda olmayan. Ki farkinda olan annemin basina bunlar geldiyse farkinda olmayanin basina neler gelir diye duz mantikla dusunuyorum ben :KK66:
Anneniz merhametli bir kadınmış böyle durumlarda sanki bir taraf eziliyor ve ne yazık ki merhametli olan taraf eziliyor bence

Bu durumda çocuk sahibi olma konusunda tekrar tekrar düşüneceğim
Kesinlikle. Cocuk sahibi olun istiyorsaniz ama onun haklarini koruyun mutlaka. Elindekilerin alinmasina izin vermeyin,onceden tedbir alin. Cocuk sahibi olmamayi dusunmeyin bence neden derseniz annemin butun bunlar yasanirken yalniz oldugunu dusunun ;) iyi ki varmisim degil mi? Destek olmusum,aklim ermeye basladiginda yardimina kosmusum ve ona laf ettirmemisim degil mi? Bu cok onemli bence. Sizin cocugunuz sizin herseyinizdir,yalniz kalmayin olasi olumsuz sureclerde.

Kesinlikle. Cocuk sahibi olun istiyorsaniz ama onun haklarini koruyun mutlaka. Elindekilerin alinmasina izin vermeyin,onceden tedbir alin. Cocuk sahibi olmamayi dusunmeyin bence neden derseniz annemin butun bunlar yasanirken yalniz oldugunu dusunun :KK66: iyi ki varmisim degil mi? Destek olmusum,aklim ermeye basladiginda yardimina kosmusum ve ona laf ettirmemisim degil mi? Bu cok onemli bence. Sizin cocugunuz sizin herseyinizdir,yalniz kalmayin olasi olumsuz sureclerde.
Kendi ailem bana tan tersini söylüyor çovuk sahibi olursan hayatın daha da zor hale gelir maddi manevi onun Sorumluluğu ile tek basına uğraşmazsın vs vs diyorlar .

Anneniz için iyi ki var olmuşsunuz evet olmasaydınız zaten annenize bu kadar da hak tanımazlardı . Senin çocuğun yok Nasılsa ne varsa büyük kızlara Kalsın denirdi

Kendi ailem bana tan tersini söylüyor çovuk sahibi olursan hayatın daha da zor hale gelir maddi manevi onun Sorumluluğu ile tek basına uğraşmazsın vs vs diyorlar .

Anneniz için iyi ki var olmuşsunuz evet olmasaydınız zaten annenize bu kadar da hak tanımazlardı . Senin çocuğun yok Nasılsa ne varsa büyük kızlara Kalsın denirdi
ELbette cocuk sahibi olmak tamamen sizin isteginizle alakali. Ve tabii ki esinizin. Ama sirf uvey kardesi var diye boyle seyler yasayacaksiniz diye bir kural yok. Benimkiler bence en kotu orneklerden birisiydi ;) siz merhametli bir insansiniz yorumlardan belli,umarim layik oldugunuz sekilde bir geleceginiz olur. Cocuklu veya cocuksuz

ELbette cocuk sahibi olmak tamamen sizin isteginizle alakali. Ve tabii ki esinizin. Ama sirf uvey kardesi var diye boyle seyler yasayacaksiniz diye bir kural yok. Benimkiler bence en kotu orneklerden birisiydi :KK66: siz merhametli bir insansiniz yorumlardan belli,umarim layik oldugunuz sekilde bir geleceginiz olur. Cocuklu veya cocuksuz
Umarım inşallah Dediğiniz gibi olur :) hayat kısa çünkü kimse üzülmesin gerek yok herkes mutlu olsun :)

Back
X