- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi NasilYarDiyeyim
Herkese merhaba. Uzun uğraşlar sonucu hamile kaldim. Önceleri iki tane kese gördük hormonlarim tavan yaptı. Sonra bir tanesi kendiliğinden düştü. Şuan tek embriyo ile yoluma devam ediyorum. Fakat durumum çok iyi değil. Hiperemezis gravidarum diye bir sıkıntımız var. Bulantidan dolayı yemek yiyemiyorum çok sık olmasa da yediklerimi çıkarıyorum. Kokulara dayanamıyorum. Yemek düşüncesi bile kötü yapıyor beni. Şuanda 45 kiloyum. Geçen hafta açlıktan bayıldığım için hastanede yattım bir gece. Tek başıma banyo yapamıyorum fenalasiyorum. Her yerim ağrıyor başım dönüyor neyse durumum bu şekilde daha da uzun anlatmama gerek yok.
Annem 17 saat mesafeden bana bakmaya geldi ama dönmek zorunda artık. Yolculuk çok uzun olduğu için onunla memlekete gidemiyorum. Eşim gündüzleri iş yerinde. Akşamları etrafimda pervane ama yemek yapmayı bilmiyor.
Kayinpederim bize 5 dakika mesafede oturuyor. Yeni evlendi. Eşi sağlıklı ve genç biri. Ondan bana fazlalık bir tabak yemek yapmasını nasıl isteyebiliriz? Eşim alıp getirecek iş çıkışları. Başka bir cozum bulamadık. Çok mu saçma olur?
Herkese teşekkür ediyorum bu şekilde farklı düşünceleri okuyunca insan daha geniş bir açıdan bakabiliyor olaya. Burayı seviyorum.
Annem 17 saat mesafeden bana bakmaya geldi ama dönmek zorunda artık. Yolculuk çok uzun olduğu için onunla memlekete gidemiyorum. Eşim gündüzleri iş yerinde. Akşamları etrafimda pervane ama yemek yapmayı bilmiyor.
Kayinpederim bize 5 dakika mesafede oturuyor. Yeni evlendi. Eşi sağlıklı ve genç biri. Ondan bana fazlalık bir tabak yemek yapmasını nasıl isteyebiliriz? Eşim alıp getirecek iş çıkışları. Başka bir cozum bulamadık. Çok mu saçma olur?
Herkese teşekkür ediyorum bu şekilde farklı düşünceleri okuyunca insan daha geniş bir açıdan bakabiliyor olaya. Burayı seviyorum.
Son düzenleme: